Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok dertliyim Kösem i izledim sultan Ahmet öldü moralim sıfır dizideki görüntü kalitesi
Oyuncular dehşet ya
Ay Nasıl üzüldüm ben bu sıkıntı ile menüyü ancak sabah vererim
bende çok dertlendim che(senin adın neydi söylemek istersen bilmekisterim : )) hakkaten çekimler bi harika

Canlarim eve geldik, cok sukur bebisimizi ve kalp atislarini gorduk:)
Oglan bize firsat vermedi, ultrasonun monitorunu de begenmedi hani bebek hani bebek deyip durdu:)
Cocukcagiz hemen bugun bebegi bize verecekler saniyormus:)
Uyudunuz mu bakalim:)
Ayy masaallahh, gozunuz aydin canim. Yavrum benim yaa cocuklar cok sabirsiz kuzumm teyze sevsin minicik ellerini..

Canlarim eve geldik, cok sukur bebisimizi ve kalp atislarini gorduk:)
Oglan bize firsat vermedi, ultrasonun monitorunu de begenmedi hani bebek hani bebek deyip durdu:)
Cocukcagiz hemen bugun bebegi bize verecekler saniyormus:)
Uyudunuz mu bakalim:)
kaptanım gözünüz aydın = ) ay yerim miniği ben

Ben diyorum bir kolumu çıkarsam sabah tartılmasan önce
Yawrukush özgem kalp atışlarını duymuş bebeğin sen sabah gelde 4.takımda dinle o atışları
Allah korusunn, ya mevlanin dua kapisi acik olur. Dero etme bole laflar ya

Çok dertliyim Kösem i izledim sultan Ahmet öldü moralim sıfır dizideki görüntü kalitesi
Oyuncular dehşet ya
Ay Nasıl üzüldüm ben bu sıkıntı ile menüyü ancak sabah vererim
Allah allah neymis ki bu dizi :)

Ayy masaallahh, gozunuz aydin canim. Yavrum benim yaa cocuklar cok sabirsiz kuzumm teyze sevsin minicik ellerini..
sagol canim benim daha eller ayaklar yeni olusuyormus :)

Koskoca padişah öldü Sultan Ahmet Han
Yas ilan ediyorum yastaykende tartılamam o yüzden sabah bildirim yok bende sırf yastan
oldu canim, bende takimda sIkI yonetim ilan ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…