Her persembe gecesi kalp carpintilari..
Bugun kuafore gidecektim randevu bulamadim, kestiricem saclarimi, kesin 100-150 gram fark ederdi. :)
Ya kızlar yaaaaaCanim basiniz saolsun, yarin hazir cuma hem mubarek gun hem odul gunu helva dagitalim hemen
bende çok dertlendim che(senin adın neydi söylemek istersen bilmekisterim : )) hakkaten çekimler bi harikaÇok dertliyim Kösem i izledim sultan Ahmet öldü moralim sıfır dizideki görüntü kalitesi
Oyuncular dehşet ya
Ay Nasıl üzüldüm ben bu sıkıntı ile menüyü ancak sabah vererim
Ayy masaallahh, gozunuz aydin canim. Yavrum benim yaa cocuklar cok sabirsiz kuzumm teyze sevsin minicik ellerini..Canlarim eve geldik, cok sukur bebisimizi ve kalp atislarini gorduk:)
Oglan bize firsat vermedi, ultrasonun monitorunu de begenmedi hani bebek hani bebek deyip durdu:)
Cocukcagiz hemen bugun bebegi bize verecekler saniyormus:)
Uyudunuz mu bakalim:)
Koskoca padişah öldü Sultan Ahmet HanCanim basiniz saolsun, yarin hazir cuma hem mubarek gun hem odul gunu helva dagitalim hemen
aman diyim ne kol cikarmasi kuzum koseme mi uzuldun sen bu kadar:)Ben diyorum bir kolumu çıkarsam sabah tartılmasan önce
Yawrukush özgem kalp atışlarını duymuş bebeğin sen sabah gelde 4.takımda dinle o atışları
kaptanım gözünüz aydın = ) ay yerim miniği benCanlarim eve geldik, cok sukur bebisimizi ve kalp atislarini gorduk:)
Oglan bize firsat vermedi, ultrasonun monitorunu de begenmedi hani bebek hani bebek deyip durdu:)
Cocukcagiz hemen bugun bebegi bize verecekler saniyormus:)
Uyudunuz mu bakalim:)
Allah korusunn, ya mevlanin dua kapisi acik olur. Dero etme bole laflar yaBen diyorum bir kolumu çıkarsam sabah tartılmasan önce
Yawrukush özgem kalp atışlarını duymuş bebeğin sen sabah gelde 4.takımda dinle o atışları
Ben diyorum bir kolumu çıkarsam sabah tartılmasan önce
Adım mah peyker Derya sultan hazretleribende çok dertlendim che(senin adın neydi söylemek istersen bilmekisterim : )) hakkaten çekimler bi harika
1 metre varmi dir ki kiz, dur olcup gelecem valla merak etimmKesme yaa yazıktırrr, 1 metre falan mı ki saçınnyoksa ne ağırlığı olacak onunnnn
Geri takacam kızAllah korusunn, ya mevlanin dua kapisi acik olur. Dero etme bole laflar ya
Allah allah neymis ki bu dizi :)Çok dertliyim Kösem i izledim sultan Ahmet öldü moralim sıfır dizideki görüntü kalitesi
Oyuncular dehşet ya
Ay Nasıl üzüldüm ben bu sıkıntı ile menüyü ancak sabah vererim
sagol canim benim daha eller ayaklar yeni olusuyormus :)Ayy masaallahh, gozunuz aydin canim. Yavrum benim yaa cocuklar cok sabirsiz kuzumm teyze sevsin minicik ellerini..
oldu canim, bende takimda sIkI yonetim ilan ederim:)Koskoca padişah öldü Sultan Ahmet Han
Yas ilan ediyorum yastaykende tartılamam o yüzden sabah bildirim yok bende sırf yastan
wuhu derya sultanım diyecem sana ben =))))Adım mah peyker Derya sultan hazretleri
Yok 10 metre arkadaş Hindistan dan bağlanıyor yayına1 metre varmi dir ki kiz, dur olcup gelecem valla merak etimm
Ben osmanlıdayım sen 12 eylüle geldin kaptanım çiçemAllah allah neymis ki bu dizi :)
sagol canim benim daha eller ayaklar yeni olusuyormus :)
oldu canim, bende takimda sIkI yonetim ilan ederim:)
tesekkur ederim canim:)kaptanım gözünüz aydın = ) ay yerim miniği ben
o zaman sabaha kilo bildirimi yapmayanin kellesi vurula :)Ben osmanlıdayım sen 12 eylüle geldin kaptanım çiçem
Çok hızlısın
Tv izlemem hiç izlediğim tek şey dizi olarak Kösem olunca yaşıyorumaman diyim ne kol cikarmasi kuzum koseme mi uzuldun sen bu kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?