• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar kuzular nasilsiniz?
Ben dun gece itibariyle baogaz agrisi ve oksurukle kivraniyorum.
Gece abartisiz saatlerce oksurmusumdur, artik karnim agriyor oksurdukce:KK43:
Hemen ilaca basladim dun..
Insallah Turkiye'ye gelene kadar toparlarim.
Bugun oglani doktora goturecegim, asi olacak, tifo asisi.
Turkiye'ye geldigimiz icin olmasi gerekiyormus.
Gelin kahvalti edelim:)
Geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin tez zamanda iyileşirsn inşallah çok dikkat et kendine

Sabah
melemen
yeşillik
ceviz

öğlen
türk kahvesi
soda
2.5 bardak yeşil çay

Akşam
yayla çorbası(pirinç yerine yulaf ezmesi)
4 kaşık taze fasulye
bol salata
su: 2.5 lt+ 5 bardak maydanoz suyu
spor: leslie 3 mil+ Leslie 1 mil expres x 3 + 45 dk pilates

Valla ben internette cok arastrdim bu spor super bisi cok guzel basari oykuleri okudum ole aman aman diyetede girmemis . kadin dioki kilo vermeden 40 bedenden 36 bedene inmis dusunsene herkes ne kasar kilo versin demis sasrmislar halbuki ben hic kilo vermmestim sasce skilasmistim yaziyor :halay:
Ben karar verdim yapicam benim gibi iri kadin yapiosa sen hayli hayli yaparsin xanm en fazla saniorumki 3 gun zor olur 10gun sonra bi bakmisin 2 mile gecmisiz denemelisin . hadi sende yarin basla canim tas gibi olak .bide hamilelikten karin yaglari iyice saldi kendini zayfldigim zamn dahada sarkaxak .oyuzden jj sart hale geldi artik :mapus:
Cevabını ancak okuyabildim cnm.çok merak ettim o zaman cuma başlıyayım yarın tartı öncesi spor yapmıyorum. Bakalım bende etkisi olacak mı. Benimtek derdim göbek bacaklarım kollarım sert ve ince ama karnım göbek hamile gibiyim sarktı da 2.den sonra.gayet mutsuzum bu konuda.internete ne yazayım bulmak için?

Cevabını ancak okuyabildim cnm.çok merak ettim o zaman cuma başlıyayım yarın tartı öncesi spor yapmıyorum. Bakalım bende etkisi olacak mı. Benimtek derdim göbek bacaklarım kollarım sert ve ince ama karnım göbek hamile gibiyim sarktı da 2.den sonra.gayet mutsuzum bu konuda.internete ne yazayım bulmak için?
Ben linki sana atayim sana

Bitanem ben bugun karar verip basladim sanki lesliede vakit kaybediorum gibi geldi bayadir yapiorum ole aman aman sonuc almadim.. ben jilliana baslama karari aldim ondan sonra . bugun yaptim yerleri yaladim sonunda . bacak kaslarimi hissetmedim hatta bi sure yuruyemedim biraz yattim uyudum :KK70: bu aksam olculerimide alicam sende basla senayda baslicak sanirim :)
Evet eve kızlar abesle_istigal abesle_istigal bende cuma başlıyorum.hadi bismillah

Ama bak bir ay sonra çok inceliceksin eminim o zaman karşılaştırırız...
Evet canm ben kararliyim nese baya kalabalik olduk ama herkes olcusunu alsin eski ve yeni olarak 1 ayin sonunda guncelleyelim 2 farki yazalim anaammm cok heycan yaptim kiz :)

Back
X