• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

images

Hahahah :D

:KK70::KK70:Ne güldümm anlatamammm:KK70:
Vücudumu seviyorum, güzel olduğunu da düşünüyorum gerçekten şu an göbeği ve simit bölgesini kesip atsamm hiç kilo vermek istemem sanırımm:KK70:basenlerim bile kabulüm yanii:KK70:
Haberin bile olmadan gaz verdin biraz bana :KK70: şu göbekten kurtulup biraz kas yapayım benn:KK70::KK70:

Tartıldın mıı bugünn ???

Valla var canımm :)) babadan miras yapacak birşey yokk :KK48: çocukken en zayif halinde bile hafif göbeği olurmuş, maalesef benimki de kat kat oluyor oturunca, o kadar göbekciğim var yanii :KK48:
sporla bu göbeği yok edersem ailenin tek göbeksiz insanı olarak tarihe geçeceğim:KK70::KK70:

Vazgeçilmezim şort atlett :KK70: bana şöyle ya da böyle giy deseler de giyemem, takıntılıyım nasıl rahat edersem onu giyerim hep, yalnış olsa bile değişemem :KK48:

aman ne bilim sende göbek yokmus gibi geldi bana canım o zaman sende basla jullıana

zey zey zey zey bu arada saç rengin çok hoş genel olarak süper görünüyorsun maşaAllah :KK68:

çok teşekkür ederim canım o senin güzelliğinnn

92.2 idi gecen haftaa
Ya ben sakatlanirmiyim acabaaa

Bir yemek yesem
Daha kahvaltiyla duruyorummm bayilacagimmmm
Ders calisiyordummmmmm
Annem yemek hazirliyo
Nasil aciktiysam beyin kitaptan cikti butun hucrelerimle mutfaga kostummmm

onu bilemem ama daha önce duymuştum hatta özge demişti sanırım belirli bir kiloya gelmeden belli egzersizleri yapmayın zorlanabilir yada zarar görebilirsiniz diye
mantığımla söylüyorum bencede her egzersiz yapılmamalı canım hafif hafif başlanıp rahat hareketler yapılacak durumlarda yapılmalı.
Yanlış anlama ama lütfen beni

Back
X