• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

brazilian-butt-lift.jpg

Buna başladım benimle olan var mı:KK62:

Dur bir bakayım neymişş, karışık formul gibi MaşaAllah :KK70:

Maydanoz ben çok önce kullandım bir hata yaramadı ve deli gibi spor yaptığım halde 25 bin adım attığım yürüyüş lerde bile her bünye farklı herkeste ise yaramıyor.kimisi haftada 3 kg veriyor

emzirdiğim için canım çok da abartmicam zaten bardak içerim o bile çok olabilir... doğrudur ama herşey her bünyede aynı etki olmuyor

ilk görenler daha cok benzetmede tuttururlar gibime geliyo benim :KK14:
gülümsemesi gözler falan hep sen

ama şundan eminim bunu herkes der huyları aynı ben babanın özellikleri ile alakası yok :)

Sana bisey diyimmi çok hoş görünüyor sun sen istediğin için zayıflama tabi aynada kendini nasıl mutlu hissediceksen o kiloya in ama böyle de masallah in var:nazar:yavrunu Allah bağışlasin :KK200:
Çok saol canım benim. boyum kısa kız benim 1.52 .. ben mesela 36 beden bi gömlek alsam kollr tam oluyor göbek kısmını ilikliyemiyrum büyük alıyorum o zaman göbek kapanıyor ama kollar omuzlardan düşüyor... hep sıkıntı yağlar göbekte bi 5 versem varya pskolojik olarak dediğin gibi mutlu olucam

Ayyy, oyyy, ufff, pufff beni bi silkeleyin de su ev islerini yapayimm... Ölü topragi serpmisler ustumee:KK14::110::anne:

Oluyor öyle benimde bir ütülerim var aman Allahımmm gözüme batıyor bir başlayamıyorum

saol canımmm :KK24:

Cok guElsiniz masslllhhh :) buyumuste adam olacak :) sen zayifsin kiz

karnım karnım görsen sarkık çatlak :ıslık:

Ayy masallah yağuşuklumaa. Abla kardes gibisininizz, sana benziyor yavru
saol cnaım zati bilmeyenler oğlanın benim olduğuma inanmıyor :KK48:

Back
X