• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm biraz şapşal :110: evime rutinime dönünce daha iyi menüler çıkartacağım.

Sabah 1 poaça
Omlet
Peynir

Öğlen
Sütlü kahve
1 parça tavuk
1 parça sosis
(Arkadaşın tabağından aşırdım)

Akşam
1 sk bezelye
1 yk b pilavı
Cacık
Ayran
Salata
3 dlm ekmek :eek:

Spor desen yok
Yeşil 2
Form içebilirim yatmadan.

Not; yuriciğim dedi ki karbonhidratı sabah alma günün deri kalanı özellikle akşam öğününe bırak dedi. Bu hafta böyle devam edeceğim gogo2405 gogo2405 :eek:tabi bugün bu şekle pek uygun değil biliyorum.

Ama ama ama gogo2405 gogo2405 kaptanım döver beni :110: Ben ona kızamam ki..

:KK70: alemsin Can'ım yaa güldürdün beni. Uykusuz olduğumda bende de olur o tarz şeyler. Vakitlice yat uyu sakın akşam oturiyim ders çalışayım deme. Rahatlatıcı bir çay iç ve yat emi kuzum :KK15:

Gerçekten önemsiyor Musun? :KK51: Kandırmıyorsun değil mi beni? Doğrusu lafım sana değildi. Direk bir eleştirin varsa onu da yerine getirmeye hazırım ama takımca rutine eklenecek sporlara uyamayacağım bildirmek istedim açıkcası. Diyete başladığımdan beri kas kitlemi arttırma amaçlı sporlar yapıyorum hep geleceğe yatırım yaptım. Hala da yapıyorum. Bu hafta olağan üstü bir durum olmazsa artı çıkacağımı hiç sanmıyorum. Diyet konusunda da tek ricam haftada 1 gün menü yazmamama izin vermen çünkü öbür türlü karbonhidrat günü yapamıyorum. Mesela geçen hafta 1.4 kilo vermiştim ve önceki hafta sonu yediklerimi şuraya yazsam takımın yarısı (sen dahil :KK48:) fenalık geçirir. Ama bu hafta minik "ödül" bana yeterli etkiyi yapmadı. Emin ol haftanın geri kalanında çok daha sıkı bir diyet yapacağım. Sös :KK15:
onemsiyorum tabiki, altin degerinde bilgiler paylasiyorsun canim:KK200:
kas kitleni arttiracak sporlar yapmanda tum hayatina yatirim gercekten.
haftada 1 odul hakkini diledigin gibi kullanabilirsin, 1 gun menu yazmamanada peki canim:)
anlastik, sös :)

Bugünkü menüm biraz şapşal :110: evime rutinime dönünce daha iyi menüler çıkartacağım.

Sabah 1 poaça
Omlet
Peynir

Öğlen
Sütlü kahve
1 parça tavuk
1 parça sosis
(Arkadaşın tabağından aşırdım)

Akşam
1 sk bezelye
1 yk b pilavı
Cacık
Ayran
Salata
3 dlm ekmek :eek:

Spor desen yok
Yeşil 2
Form içebilirim yatmadan.

Not; yuriciğim dedi ki karbonhidratı sabah alma günün deri kalanı özellikle akşam öğününe bırak dedi. Bu hafta böyle devam edeceğim gogo2405 gogo2405 :eek:tabi bugün bu şekle pek uygun değil biliyorum.
menu guzel canim:)

Yawrukush Yawrukush um rutin spor konusunda harpy e katiliyorum ben de. Cunku duzenli spor yapmak luks oldu benim icin oy oy :) bu hafta zaten öyle bi eksterm artidayim ki haftaya birincilige oynuyorum resmen:) ben maydanoz suyu iciyorum ama aliskanlik oldu hatta bir hafta ara veriyorum bir hafta 5 gun iciyorum yesil cay da iciyorum hep faydasi olursa ne ala:) obur turlu zaten menulerimi bozmazsam kilolar gidiyor. Spor konusu iste mesela bugun yok yarin aksam eve donecegiz ben sartlarimi zorlayim yurumeye çıkayım diye plan yaptim ama iste bakalim nasil.olcek:)

Selam canlar benim alıntılar yine kayıp :KK43: geçmiş olsun dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler.

Herkesin kandili mübarek olsun. Annem odaya çıktı çok şükür. Biraz Ağrı'sı var onun dışında iyi sayılır yarın daha da toparlanır inşallah. Yine tüm gün koşturmacayla geçti. Hastanede gelen giden vs iş bitmedi çocuklara sağ olsun eşim baktı resmen posası çıkmış erken yatar bu akşam. :)

abesle_istigal abesle_istigal canım bu be hız daha dün sen değilmiyidin bir sürü kilo veren vallahi kıskanıyorum :)

Benim wc sorunu henüz düzelmedi tüm gün evin dışında olmak ve stres sistemimi alt üst etti resmen. Eve döner dönmez ilk iş bu işe el atacağım :KK43:

Canim bilmiyorum
Guzelde yiyorum aslinda :)

Annene cok gecmis olsunnn tatlimmmm

Menum
Sabah
Iki haslanmis köy yumurtasi
Cokelek
Zeytinyagli bol zeytin
Taze sogan
Domates
Dut
Erik
Kayisi

Aksam
Kabak zeytinyagli az pirincli
Bamya zeytintagli
Iki aci yesil biber
Taze sogan
Yogurt
Bir saati gecti yemek yiyeli maydanoz suyu iciyorum simdi limonlu
Spor yok
Su sabah 1 lt ictim sadece koyun suyu berbat. Arabadan getircem birazdan kucuk sise su vardi yani 1.5 lt olacak yatana kadar.

LunaDaisies LunaDaisies canim sinavda basarilar.

Kuzum menum harikaaaa
Aksam biraz gec olmus ama tebrik ederimmmm suyun cok az olmus canim 2yi gecmeye calis

abesle_istigal abesle_istigal kuzum eşim nasilsin hemen menumle ilgili yorumlarini alabilirim:)
Iyi degilim tatlim
4saatlik gece uykusu cok kotu oldum aksama kadar kosturmaktan
Aksam yemegi bile yapamadim disari ciktik
Suandada acile gitsemmi gitmeswmmi onu dusunuyorum
Sanki beynimde simsek cakiyor

Menum
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
Az peynir
Az tereyag
Cok az lavaş

Ogle
1tabak kurufasulye
1kase yogurt
5kuru cekirdekli uzum (esimin zoruyla kansizmisim)
1trilece

Akşam
Cag kebap diyorlar Bursada et doner gibi birsey
1porsiyondan az ondan
Yarim bardak ayran
3kasik salata
Bir parca tulum peynirli pide
3kasik ezogelin corba kizimdan kaldi

Su 3lt
Spor
45dk bant bir kisminda kostum
100 mekik
50yan mekik
30 alt karin icin mekik
100 twist
100 dumbell
30 squat

onemsiyorum tabiki, altin degerinde bilgiler paylasiyorsun canim:KK200:
kas kitleni arttiracak sporlar yapmanda tum hayatina yatirim gercekten.
haftada 1 odul hakkini diledigin gibi kullanabilirsin, 1 gun menu yazmamanada peki canim:)
anlastik, sös :)

Teşekkürler kaptişim, seni pişman etmicem:)

Yawrukush Yawrukush um rutin spor konusunda harpy e katiliyorum ben de. Cunku duzenli spor yapmak luks oldu benim icin oy oy :) bu hafta zaten öyle bi eksterm artidayim ki haftaya birincilige oynuyorum resmen:) ben maydanoz suyu iciyorum ama aliskanlik oldu hatta bir hafta ara veriyorum bir hafta 5 gun iciyorum yesil cay da iciyorum hep faydasi olursa ne ala:) obur turlu zaten menulerimi bozmazsam kilolar gidiyor. Spor konusu iste mesela bugun yok yarin aksam eve donecegiz ben sartlarimi zorlayim yurumeye çıkayım diye plan yaptim ama iste bakalim nasil.olcek:)
canim tahmin ediyorum guzel bir eksi gelecek senden de..
artinin gecen haftaki menuden oldugu asikar Busem.
sporuda yaparsin amazonum :)

Canim bilmiyorum
Guzelde yiyorum aslinda :)

Annene cok gecmis olsunnn tatlimmmm

Kuzum menum harikaaaa
Aksam biraz gec olmus ama tebrik ederimmmm suyun cok az olmus canim 2yi gecmeye calis

Iyi degilim tatlim
4saatlik gece uykusu cok kotu oldum aksama kadar kosturmaktan
Aksam yemegi bile yapamadim disari ciktik
Suandada acile gitsemmi gitmeswmmi onu dusunuyorum
Sanki beynimde simsek cakiyor
cok mu kotusun canim?
uykusuzluktan mi kotu hissediyorsun canim?

Menum
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
Az peynir
Az tereyag
Cok az lavaş

Ogle
1tabak kurufasulye
1kase yogurt
5kuru cekirdekli uzum (esimin zoruyla kansizmisim)
1trilece

Akşam
Cag kebap diyorlar Bursada et doner gibi birsey
1porsiyondan az ondan
Yarim bardak ayran
3kasik salata
Bir parca tulum peynirli pide
3kasik ezogelin corba kizimdan kaldi

Su 3lt
Spor
45dk bant bir kisminda kostum
100 mekik
50yan mekik
30 alt karin icin mekik
100 twist
100 dumbell
30 squat
afiyet olsun canim, eski sporlarini gormek cok guzel:)

Teşekkürler kaptişim, seni pişman etmicem:)
canimmmmm :)

Kaptanim Yawrukush Yawrukush
Harpycigim
Yuriden ogreniyo ogreniyoooo bana anlatmiyooooooooo:skandal:
Banada anlatsinnnn :KK47:
ehehe daha gecen gun anlatti ya kizcagiz:)
bende izleyeyim bende anlatayim size madem:)

Iyi aksamlar.
Menü :
Sahur - Yok
İftar - 1 kase yoğurt çorbası , 1 tabak sebze yemeği , 1 adet haşlanmış tavuk budu , 1 kase yoğurt
İçecekler :
Karbonatlı su - 1 litre
Su - 1.5 litre
Yeşil çay - 2 fincan
Spor :
20050 Adım
750 Günün egzersizi
250 Yarım mekik
Jillian 20 gün
Günlük ceza :
25 squat
25 yarım mekik
25 yarım şınav
100 DK
100 İA
100 JJ
Dahlia_ Dahlia_

Yawrukush Yawrukush kaptanım daha önce sorduğum sorularım vardı yoğunluktan onları görememiştin sanırım. Ben tekrar yazayım müsait olduğunda bakarsan sevinirim;

1. kol kaslarım çok güçsüz ripped in 30 2. Haftada hemen hemen her hareket plank istiyor ve ben gerçekten kol kaslarım yüzünden yapamıyorum. Bu konuda ne yapabilirim.

2. Basen bölgesinde kas yok mu?:KK17: Basen bölgesine yönelik hangi hareketler var?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

...ONEMLI DUYURU...

Canlarim tum kaptanlarimizin karari ile bu hafta takimimiza iyi gelecegini dusundugumuz bir uygulamayi sizlere duyurmak istiyorum.
Yarindan itibaren takimdaki tum citirlarin bir esi olacak:)
Eslerimizle gunluk adim ve gunluk egzersizlerde yarisacagiz.
Ayni zamanda hergun eslerimizin menu, spor ve ictigi su miktari ile ilgili MUTLAKA yorum yapacagiz.
Eslerimizi hem motive edecegiz, hem onlarla rekabet edecegiz.
Bu hafta yarindan itibaren tum egzerlerimiz is yerlerinde de yapilmaya musait kardiyo egzersizleri olacak.
Yani herkes esit sartlarda yarisacak.
Simdi gelelim esler listesine :)

@CheGuevera - O Ollalla - tiffany20 tiffany20
Harpy Harpy - gogo2405 gogo2405
haeshin haeshin - abesle_istigal abesle_istigal
Dahlia_ Dahlia_ - @KarKralicesi
@happy_moon - Asyaca Asyaca
@melinda23 - @zey zey
@mugehatun - @bnnu

Umuyorum ki takimimiza iyi gelir bu uygulamamiz,kucak dolusu sevgiler:)
Tamam canım :)

:KK70: alemsin Can'ım yaa güldürdün beni. Uykusuz olduğumda bende de olur o tarz şeyler. Vakitlice yat uyu sakın akşam oturiyim ders çalışayım deme. Rahatlatıcı bir çay iç ve yat emi kuzum :KK15:
napim o kadar osmanlı falan çalışınca gayri ihtiyari çalmaya başladı :D Tamam canım benim yatıcam birazdan :KK15::KK15::KK200:

Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
7 adet zeytin
şekersiz çay
domates biber
Öğle
tavuklu yemek
yoğurt
1 dilim ekmek