Canlarim nasilsiniz?
Oglan babanneyle parka gitti.
Kayinpederim odasinda kitap yaziyor, bende uzandim gunlerdir ilk kez dinleniyorum..
Dun iyice hastaligim artti.
Resmen beynim akiyor burnumdan,ates icindeyim:)
Bu halimi gorunce kayinvalidem Akini alip parka goturdu.
Dunden de yemek arttik epey, Allahtan yemek derdi yok bugun.
Basimi kaldiramiyorum kizlar, yolculugun nasil ustesinden gelecegim bilmiyorum
17 saat yolculuk+bebis+Akinla
Neyse 3 gune gecer insallah..
Sizlerin gunu nasil geciyor guzeller?
canim yazlikta hic bir rahatsizligimiz yoktu.ozgecım noldu yahu nazar a mı geldın yat yat 3 gun yat uyu dınlen sakın yorma kendını yazlıktakı tempoya mı dayanamadn naptn hay allah ya 17 saat yolculukta cokmus be tuh
kayınpederin yazar mı ? bilmiyordum özgecan
ellerine saglik Ebrum :)***4. Takım 471. Etap ***
Mavibocuk (63.7/63.4 /0.3 /% 0.47)
haeshin (61.9///%)
melinda23 (65.9/65.1/0.8/%1.21)
gogo2405 (64.8/65.1/ +0.3/%-0.46)
abesle_istigal (85.8/85.9/+0.1/%-0.12)
harpy (78/77.7/0.3/%0.39)
tiffany20 (54.4/53.9/0.5/%0.92)
happy_moon (53.1/ / /% )
KarKralicesi (69.1/ / /% )
AKovser (53.9/54.2/+0.3/%0.56)
fyfyfy (62.0/60.9/1.1/% 1.77)
4. Takim Ortalaması:%
***UGUR BOCUKLERI***
edsofi (76///%) 466. etapta 74 kilo ile izne ayrildi.
zey zey (58.4/58.2/0.2/%0.34)
kitabi (86.0/ / /% )
bnnu (57.9///%)
LunaDaisies (91.4/ / /% )
mrym77 (67.4/ / /% ) yeni uye, baslangic tarihi:26 mayis, baslangic kilosu:67.5, hedef:55
BiricikS (78.8///%)yeni uye, baslangic tarihi:3 Haziran, baslangic kilosu:80.2, hedef:65
Asyaca (72.6///%) 469. etapta kilo bildirimi yapmadan izne ayrildi.
Ollalla (51.7/50.1/1.6/%3.10) 469. etapta kilo bildirimi yapmadan izne ayrildi.
hilositko (56.4///%) yeni uye,baslangic tarihi:15 Haziran baslangic kilosu:56.4, hedef:50
Ortalama: %
cok sukur Akin iyi guzelim bende simdi dinleniyorum insallah yolculuga kadar toparlanirim:)Cok gecmis olsun canim sanada Akinada
iyidir umarim durumu basi falan agriyormu?
Allah sanada tez bir vakitde sifa versin insaAllah
Kuzularin sessizligi :)))
Kimse yok harbiden gidip gelip ben yaziyorum hep :)))
evet canim var mi kendi ailen gibisi..Ikinize de gecmis olsunrahatin yerindeydi ne güzel
Kendi annenin yanindaki gibi olmuyor tabi
Neyse sen canini skma az kaldi, kendine evine dönünce yine rahat edeceksin insallah ama dinlenme isi belli ki dönünceye kaldi.
Hayirlisiyla hedefine ulasirsin insallah kuzum :)
gecmis olsun canim..ayyy dün cok komikti
mutfakla salonum yanyana. balkonlarıda beraber. mutfak balkonum camlı.
salon balkonu camsız.
balkonda oturuyoruz eşimle. hazırlık yapıyorum bu akşam için. iftara misafirim var.
arada balkondan mutfaga gecmek için balkon camlarını biraz araladım.
oturdum. neyse.
sonra kalktım mutfaga gidicem. camı görmedim küt tosladım cama
tabi ben krizlerde.
sonra. yine geri geldim oturdum. yine gidiyorum. yine tosladım cama
ablacim gormeye gidemez misin?oğlumu özledim
ablam kabizlik icin cok fazla ilac kullanmamaya calis, ilac kullandikca bagirsaklarin tembellesir..ilaç kullandım şimdi cnmm geciriyor ozaman
canim takima ugra yahu, tezinide yaz bir yandan..Kızlar nasılsınız pek gelemiyorum artık diyette hak getire:) hepinizi özledim, nasılsınız?.. Dün tezimin içindekiler kısmını bitirip hocama attım ve tezimi yazmaya başladım sadece bir paragraf ama olsun başladım en azından buralarda çok sıcak, bir bulaşık yerleştirmeye ter içinde kaldım resmen, Allah yardımcımız olsun
basvurabildin mi islere guzelim?tükanı kapatıyolar
evet ablacim insanlar cesit cesit, o kadar zor ki bazilari..Akınada sanada geçmiş olsun canım o kadar hava değişimi çarptı tabi seni ıhlamur falan iç karanfil at güzel. İyi gelir.
Değişik insanlar bizim gelinde öyle kocasına çocuğuna ne yapıp yediriypr bilmem kahvaltıyı 2 saatte hazırlar yemek yapmaz. Garip bi kişilik.
Ay kıyamam sanada geçmiş olsun oruç çarpması galiba
sagol canim benim, bugun mecbur kaldim cok kotuyum dinleniyorum Mervem..Yawrukush canımm çok geçmiş olsun kuzum yaaa. Kendini çok hırpalama canım sanada bebişede yazık kıyamayız biz özgemize
iste canim herkesin turlu turlu hikayesi var oyuzden seninki en kotusu sanip uzme kendini,neler var...Oy gülüm ya bu durumda dinlenemezsin ki.anlayış gosterseler keske
tebrikler guzelime:)Haftalık kilo bildirimi
Geçen hafta:63.7
Bu hafta:63.4
Fark:0.3
Yüzde:0.47
sagol ablam:)Yawrukush gecmiş olsun ablacığım
bugun dinleniyorum Handanim, sagol canim:)Yawrukush kuzum yorma kendini bu kadar ya canına yazık : (
cok sagol kuzum bende ayni mantalitedeyim, insanlari degistirmek imkansiz, oldugu gibi kabullenmekten baska yol yok:)Yawrukush cnm Akın için çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Her ailenin düzeni farklı oluyor. Boşver idare et sayılı gün çabuk geçer az kaldı dönmene
canim Izmir guzel bir secenek bence, evliligiiniz oturur, yarim saatte yol icin cok degil, hayirlisi olsun guzelim:)Canım haklısın ayrı kalmak iyi ama diğer seçeneğim izmir , ben orda yaşamayı da çok istemiyorum ama ayrı kalmak uğruna alışır miyim acaba , manisada ise girecek izmirde oturucaz :/ yarım saatlik mesafeymiş çok karışık yani
Belli canim Allahın izniyle 12 Kasım
sagol kuzum, buz koyduk, vazelin surduk, iyi cok sukur:)
regli artisi ablam, haftaya eksiler yuzumuzu guldurur:)Ben 65.1 çıktım. 300 gr artı. Fena ama çokta fena değil refik gelmek üzere yarın oruç olamıycam yani.
Geçen hafta 64.8
Bu hafta 65.1
Fark + 0.3
Yüzde - 0.46
sagol bir tanem:)Yawrukush canım benim çok geçmiş olsun
canim 1 haftaligina geldik ziyarete, 3 gun kaldi, ilk tanistigimiz gunden beri boyle hep durumlar.Selam canlarım menümü yazıp kaçoçıcam önce alıntılarımı yapayım.
Ah canım yaa neden bu kadar yükleniyorlar sana? Sen de hamilesin yani en azından yemekte alışverişte yardım edecek biri olsaymış çocuğuna zaten bakarsınkaç gün kalacaksın kısa olsa bari..
Ben sana nasıl çatayım kuzum anca dert yanarım beni anlayacağını bildiğim için.
Sıcaklardan olıypr bence kalıp gibi uyanıyorum
Çok şükür canım ateş olmadı döküntüler iyice belirginleşti, iştah pek yok inşallah o da döner en kısa zamanda.. sen nasılsın?
senin anlatisini sevsinler:)Yaaa uyuyamadım ben bugün midem bi tuaf aç gibi ama aç olmam imkansız gibi yanıyor gibi ama değişik bişişabana döndüm
harika otesisin ablacim , masallah:)gecen hafta kilom 62,2
bu hafta 60,9
fark 1300 grm
yüzde hesaplamasını bilmiyorum canlar
Demetim sabahtan aksama kadar evdeyiz, hep eski uzucu gunlerini dinliyorum, hayatlarinin zorluklarini kayinvalidemlerin basim kazan..Gunaydin guzeller, hayirli cumalar:) Eksiler gelmeye baslamis
hilositko gecmis dogum gunun kutlu olsun canim
@zey zey dogum gunun kutlu olsun guzelim
@asya_01 iyi olmaniza cok sevindim kuzum.
@Saadetim33 nerelerdesin canisi, iyi haberler ver...
Yawrukush 3 gune yolcusun guzellik. Gez dolas, is guc oldugu kadar yapilir. Onlarin duzenine uy, kalici degilsin zaten
53lerin hayirli olsun canisi, kocaman tebrikler:)Geçen hafta:54.4
Bu hafta:53.9
Fark:0.5
ahh sen uzulme, tum cocuklu evlerin kaderi..Kızlar yaa şuan resmen ağlamak istiyorumdün canımı dişime taktım her yeri temizledim. Daha bu sabah kızım mutfakta acayip kustu her yer kusmuk yerleri sildim mama sandalyesine henüz girişmemiştim ki oğlum haşlanmış yumurtasını yumurtalıkla birlikte yere düşürdü tuz gibi oldu yumurtalık. Kızı yıkadım yatırdım süpürdüm hala mama sanfalyesine girişmedim çıldırmak üzereyim şu ev enazından 24 saat temiz kalamaz mı?
tebrikler bir tanem 77ler hayirli olsun:)Bildirim
Geçen hafta: 78
Bu hafta: 77.7
Fark 300 gr
Oran: 0.38
haftaya eksiler gelir kizma guzelim, sen azmedersen olur:)Gecen hafta 85.8
Bu hafta 85.9
Fark +100gram
Haftaya 84 gorecegim Allahin izniyle..cok kizginim kendime
tebriler zeynebim, tekrar iyiki dogdun guzellik:)Kızlar Günaydınnnn
Hemmen kilo bildirimimi yapayım geçmişten geleceğim
Geçen hafta : 58,4
Bu hafta :58,2
bu hafta sIkI takibimdesin Fatimem:))Hayırlı Cumalar..
Geçen hafta - 53.9
Bu hafta - 54.2
Fark +300
Yüzde - 0.55
Çok üzgünümm
oy oyy oyy masallah canim benim, harikasin:)Herekese selamlar...
Izne ayrildigindaki kilo 51.7
Cuma - 50.1
Nasil oldu diye sormayin bende bilmiyorum saskin saskin 3 gundur tartiya bakiyorum
harika sonuc :)1.03.2016 kilom - 60.1
24.06.2016 kilom - 50.1
116 gunde tam 10 kilo vermisim
merhaba nasılsnz
gecen hafta :65,3
bu hafta : 65,1
fark : 0,2
verememısım pek bsy nıe anlamadm bn bu hafta kacamak yapmaı duusnmuorm kızlar cnku gecen hafta sabıttım bugunde 200 gr bole olmaz onumzdekı hafta 1 kg hedelıorm[/QUOTE
canim 800 gr vermissin listemize gore, tekrar bir kontrol edeyim..
tebrikler guzelllik :)
Beybi şafak 100lere dusmussssVücudun nasıl peki memnun musun ? Yani kilonu da 48 yapmak istiyordun, 45 çok mu az olur ?
Cok dusme canim ya yeter artik...Tesekkur ederim canim sayenizde hepiniz destegi ile oldu :)
canim gecen hafta sabit idin, ondan onceki haftada 65.9 idin.aa aaa 800 gr mı vermısım kaptnım bsy sorcama ksam eve gdnce tekrar tartılımı bı enayılık var bn 65,9 muymusum gecen hafta
Kiyamam sana ya, keske yakin olsak hemen bir seyler hazirlardim sanaevet canim var mi kendi ailen gibisi..
hastayim corbami bile kendim yaptim
Annemlede konustum harap oluyor kadincagiz Ebrum.
3 gune evimizdeyiz Allahin izniyle..
Kadriyecim dun gece 3te uyandim kiz bebek isimlerine baktim uykum kacinca ada ismi cok hosuma gidiyor, simdi sen bunun ustune Akin- Ada yazdin tevafuk oldu:)Yawrukush
Canim Akin ada sanada cok gecmis olsun
Akin ada
Ne guzel uydu:)
Usutmussun sen doktora neden gitmiyorsun...
Kalca agrisida bu aylarda cok normal benim hep olurdu
Dinlenmen lazim ama cokta mumkun gorunmuyor....
Firsat buldukca dinlen lutfennnn....
Bebis nasil buyudumu annesiiii belli oluyormu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?