bende seni seviyo olabilirim ufaklıkBen de seni seviyorumm
Öyle galiba
Ben de varımbu hafta en az 1.5 vermem lazımm şişkinliğim de var o da geçmeliii
Favorim Fatoş :)))
hızlanmıştır inşallah ,haftaya görürüz:)İnşallah canım kimi diyor fıtık kimi diyor düzleşme bakalım ne çıkacak.. çok teleşekkürler
Teşekkürler canım inşallah..
Ahaaaaay hiç sorma hiç tam dayaklığım.. oraya gittiğim ilk gün baktım tartı az gösteriyor sevindim felan sonra gittikçe yükselmeye başladı ama her şey her an gözümün önünde herkes teklif ediyor 10 kere hayır desem 11.de evet diyorum o kadar nefsim yok malesef. hem evde hep tokluğun alt sınırında oluyorum orada hiç acıkmadan 5 öğün yemek yiyince olacağı buo kadar yemeye iyi toparladım yine.. artık haftaya 75 görmem lazım metabolizmam bayağı hızlanmıştır o kadar yemeye
Ay bende valla üzgünüm 1 kilo artı offfmerhabalar
kızlar reglym onun artısı da olablr hıc ıyı haber veremıcem malesef
g.h 64,8
b.h 65,9
fark 1,1 üzgünüm
Çook az kalmış azmine hayranım maşallah umarım verdiğin tüm kilolar yağdan gitmiştir elbiseyi denedin miKaldı 2,2 süre bir hafta kaldı
tebrik ederim çok iyi vermişsin :)Gecen hafta - 49.6
Bu hafta 48.9
Fark -700
Evet CNm az kaldı Göğüs kısmı
tsk CNm yarışalım ozamanFavorim Fatoş :)))
bende seni seviyo olabilirim ufaklık:)):) sende katıl bencede, çok güzel olcak
Tamam kuzum :) Bende abur cubur olarak hep eti form yiyorum.Kepekli olan bisküvilerdencanim cok kacirmamaya calis.
eti form al yanina calisirken acikirsan at agzina.
yada 1 avuc yemis guzelim.
spor yaparsan daha da sıkılaşırsın ,daha çok vermiş gibi durursun , sende biraz azmet bu hafta tut kendini pilav felan yeme :)22-si ben de düğüne gidicem Allah izin verirse, Fatoş abla kaç haftadır düğüne gidecek diye elinden geleni yapıyor ben boş boş oturdum, 1 hafta sonra elbiseye giremezsemmm yandımmbende 1 kilo da çok fark ediliyor, 1.5 versem yeter
Sag ol cnm :)) yalniz 700 grami 2 haftada verdim onuda yazayim :) gecen hafta cumayi kacirmisdim aksam cuma oldugunu oyrendim :))) tartilmamisdimtebrik ederim çok iyi vermişsin :)
spor yaparsan daha da sıkılaşırsın ,daha çok vermiş gibi durursun , sende biraz azmet bu hafta tut kendini pilav felan yeme :)
aaa doğru vücut ısısını artırıyor spor sana zararlı . neyse diyetlede verilir herkes spormu yapıyor sanki :) ben bu aralar menünde pilav gördüm sanki ondan dedim :)Yok canım ne pilavıı, hiç kaçamak yok bu hafta..
Spor yapamıyorum işte, alerjim son günlerde iyice azdı, yürüyüş bile yapamıyorum
aaa doğru vücut ısısını artırıyor spor sana zararlı . neyse diyetlede verilir herkes spormu yapıyor sanki :) ben bu aralar menünde pilav gördüm sanki ondan dedim :)
anlaştık bu hafta yarışıyoruz , hazır sende katılmışken bu kendi aramızdaki listeyide sen yaparsın demiAynen öyle canım, şu an bile vantilatörle oturuyorum, işim var da sıcaktan birşey yapamıyorum :/
Doğru diyorsun, 2 gün önceydi sanırım.. ama bu hafta öyle şeyler yapmamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?