Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hızlanmıştır inşallah ,haftaya görürüz:)

merhabalar
kızlar reglym onun artısı da olablr hıc ıyı haber veremıcem malesef
g.h 64,8
b.h 65,9
fark 1,1 üzgünüm
Ay bende valla üzgünüm 1 kilo artı offf

Kaldı 2,2 süre bir hafta kaldı
Çook az kalmış azmine hayranım maşallah umarım verdiğin tüm kilolar yağdan gitmiştir elbiseyi denedin mi

bende seni seviyo olabilirim ufaklık :)):) sende katıl bencede, çok güzel olcak

22-si ben de düğüne gidicem Allah izin verirse, Fatoş abla kaç haftadır düğüne gidecek diye elinden geleni yapıyor ben boş boş oturdum, 1 hafta sonra elbiseye giremezsemmm yandımm bende 1 kilo da çok fark ediliyor, 1.5 versem yeter

spor yaparsan daha da sıkılaşırsın ,daha çok vermiş gibi durursun , sende biraz azmet bu hafta tut kendini pilav felan yeme :)

Yok canım ne pilavıı, hiç kaçamak yok bu hafta..

Spor yapamıyorum işte, alerjim son günlerde iyice azdı, yürüyüş bile yapamıyorum
aaa doğru vücut ısısını artırıyor spor sana zararlı . neyse diyetlede verilir herkes spormu yapıyor sanki :) ben bu aralar menünde pilav gördüm sanki ondan dedim :)

aaa doğru vücut ısısını artırıyor spor sana zararlı . neyse diyetlede verilir herkes spormu yapıyor sanki :) ben bu aralar menünde pilav gördüm sanki ondan dedim :)

Aynen öyle canım, şu an bile vantilatörle oturuyorum, işim var da sıcaktan birşey yapamıyorum :/

Doğru diyorsun, 2 gün önceydi sanırım.. ama bu hafta öyle şeyler yapmamm

Aynen öyle canım, şu an bile vantilatörle oturuyorum, işim var da sıcaktan birşey yapamıyorum :/

Doğru diyorsun, 2 gün önceydi sanırım.. ama bu hafta öyle şeyler yapmamm
anlaştık bu hafta yarışıyoruz , hazır sende katılmışken bu kendi aramızdaki listeyide sen yaparsın demi birinin yapması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…