2 kg mıııııııııı vercennfyzanur Kız olsun birebir gideriz işte negüzel haftaya kendime 77.50 için hedef koydum
tartıldım canım yazıyorum hemen :) leblebide hiç sevmem
Boynum için doktordan randevu aldım. Bu aralar gözüm de kararıyor demirim felan düştü kanımca.. bakalım ne diyecek doktor..
kendimi seviyorumSenin sevdiğin birşey var mı acabaa ???Onu sevmem bunu sevmem sen nasıl kilo aldınn ??
Ben sana form bisküviyi hiç yeme demiyorum, ama her gün ara öğün bisküvi yapman iyi olmaz..
Geçmiş olsun canım.. Ciddi birşey yoktur inşaAllah..
bende bugün parktaki aletlerle spor yapmayı düşünüyorum :)dün ki menüm
sabah
5-6 ceviz
peynir
salatalık
yarım domates
1 wasa
öğlen
2 kasık bulgur pilavı
2 kasık mercimek yemegı
ayran
salata
aksam
kahvaltı
domate
salatalık
peynır
omlet
cay
su 2 lt
spor parktaki aletler yarım saat
bayramdan dolayı galiba çoğu kişi artı çıkmışBildirim yapmaya pek yüzüm yok
Sabitim maalesef..
Bayramın artıları gitmiş buna da şükür
Dökülüyoruz bu haftabayramdan dolayı galiba çoğu kişi artı çıkmış
Çok şükür ben verdimDökülüyoruz bu hafta
Bende Varım son 2,2 grm
senin kilo ne durumda , eşin diyomu bebiş doğunca diyet yapıcaksın demi aşkım diyeDökülüyoruz bu hafta
1 haftada mı bu hedef , öldürecek bu hedefleriniz beni , bi düşüneyim ı ıhhh bukadarla yarışamamBende Varım son 2,2 grm
anlaştık kazananı en iradeli insan seçiyoruz :))
Hayır CNm kim nekadar verirse az kaldı benim bukadar kaldı1 haftada mı bu hedef , öldürecek bu hedefleriniz beni , bi düşüneyim ı ıhhh bukadarla yarışamam
Aynen bugünden itibarenanlaştık kazananı en iradeli insan seçiyoruz :))
sen bayağı spor yapıyorsun zaten , hemencecik gidiverir :)Hayır CNm kim nekadar verirse az kaldı benim bukadar kaldı
Helal olsun abla sana, verdin hemde süper verdin. Tebrik ederim, hedefine bir adim daha yaklasmis oldun :)Çok şükür ben verdim
10 kilo aldim feyzos. Esim göbegin haric baska bir yerden almadin gibi gözüküyor, hem ben seni biliyorum sen dogumdan sonra yine zayiflarsin diyor :) Ben bu takimin sayesinde bir kere ideal kiloma ulasmayi basardim ve tekrar basaracagima da eminim ♥senin kilo ne durumda , eşin diyomu bebiş doğunca diyet yapıcaksın demi aşkım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?