• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum ondan sonuç yok migrosu diyosan onun ilk mülakatı gecip ikincisine girmemiştim.diğer iş ayın 8inde belli olcak bu arada bildirim yapmamışım yine cumalara bildirim alarmı kurcam valla allahtan listede değilim yoksa kaptan çooktaaan paparayınyemiştim senden :KK70:
migrosu degil canim diger is gorusmesini sordum, haydi hayirlisi.
bu hafta daha sIk ugra guzelim, sohbetlere de katilmaya calis olur mu?

Ah ahh sen bana niye çektinn ? :) Yok büyük olduğuna göre ben sana çektimm :))
Kına, düğün bizi bozar :KK48: Kalk sabah anlat bakayım neden iğrençmişş :KK48:
İyi gecelerrr :KK15:

Bugune olul yazdim Fatimem, bunadan sonra hic acimam ceza konusunda :)

yazmakla iyi etmissin gulum, yaz ki bir daha yememen gereken seyleri yeme diye destek olalim sana:)

ip atlamayi ipsiz oldugumuz yerde ip atlar gibi yapiyorsun.
yinede istemezsen yuruyus, mekik, squat, ziplama yapabilirsin :)

neyini begenmedin feyzosum kinanin :))
kötü akrabalar + yanımda en az 6 tane sigara içen bir kadın...kadın geldi yanıma oturdu ,sonrada her yer doldu,kalkamadım...biraz uzakta içermisiniz dememe rağmen cevap olarak burası açık alan dedi...sigaraya alerjim var ,gözlerim kan çanağı oldu,sabah oldu hala geçmedi,ağrısı başıma vurdu,şuan başım çatlıyor...

Kizlar gunaydin asagi inmeden dunku menumu yazayim bugun yogun gececek yarin evime donecegim esya toplamaya baslayacagim. Bi kusadasina gelip gitmemiz gerekecek isler var. Kizlari uyutmadannoyalamak bu arada yorgunluk krizleri gecirmemelerini saglamam gerekecek ki en zoru o. Uyku saatleri bugunku islere uymayacak ondan uyumamalari gerek.
Dunku menum
Sabah
2 yumurta Peynirli omlet
Yarim domates
Ogle
Yarim kg yogurt
Aksam
Karniyarik
Cacik
Kuru sogan
Su 3 4 lt arasi
Spor yok
Bu arada okulda jiliana alistirdigim bi arkadasim yaz tatili boyunca jilian yapmis ripped 30 a baslamis hatta ikinci haftasinda bu arada popo kaldiran bi program daha bulmus. Hatun tamtas olmus gozlerime inanamadim 57 kilo su an ama 50 gibi duruyo. Zaten kendi de soyluyo 51 kg ken giydigim pantalonlara dindum onlari giyiyorum diye. Ben hic yapamadim. Ayni gorduler beni hic almamissin iyisin dediler oyle zaten de bi spor az oldu yaz boyunca. Insallah evimin rahatligina kavusunca spora baslicam bisikletimi ozledim.

Günaydın kızlar dün erken uyudum menü vermeyi unuttum :)
Dün ki menüm
Sabah
Zeytin
Yoğurt
Menemen
1 dilim ekmek

Öğlen
Yoğurt
Çikolata (ödül)

Akşam
1 dolma
Yoğurt

Su 2 litre
Spor 40 dakika yürüyüş
Basen kol bacak egzersizi herbiri 100

Gunaydin guzeller, keyifli&enerjik bir haftasonu dilerim:) Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz, azminiz daim olsun:KK200:

@kakaovanilya hamdolsun hersey guzel canim, ev/okul arasi kosturmaca. Sen nasilsin, neler yapiyorsun?:)

M M_atruska basladi gulum, haftaya tam gune geciyor kismetse. 2 gun isinma donemi gecirdi, ogretmenlerini hayli kosturdu pesi sira. Olumlu tarafindan bakarsam, farketmeden kilo verip forma girecekler oglum sayesinde:p

@Mavibocuk nasilsin guzellik, ses ver:KK200:
Masallah ona he valla fit olacaklar daha ne ;)

kötü akrabalar + yanımda en az 6 tane sigara içen bir kadın...kadın geldi yanıma oturdu ,sonrada her yer doldu,kalkamadım...biraz uzakta içermisiniz dememe rağmen cevap olarak burası açık alan dedi...sigaraya alerjim var ,gözlerim kan çanağı oldu,sabah oldu hala geçmedi,ağrısı başıma vurdu,şuan başım çatlıyor...

Canım benim ya cidden dediğin kadar varmış, çabuk geçer inşaAllah..

Selamlar canlar . Beni tekrar araniza alır mısınız? Türkiye ye gidip gelmem bana kilo bakımından zarar verdi. Simdi o fazlalıkları önceden olduğu gibi yine sizle vermek istiyorum. 63.9 la mezun oldum şimdiki kilom 72 .
Hosgeldiniz

Herkese merhaba kızlar dün ki menümü yaziim hemen , yoğunluk başladı yine akşam eve geçince düşüp kalakaliyorum yine , neyse ki bugün öğleden sonra tatil başladı ve yarın izin günümmmm :halay:
Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_ [/USER]
4980 adımım vardı bir de
Screenshot_20160903-133552.webp

Sigaraya benim de alerjim var nefes alamıyorum, açık alan bile olsa nefes alamıyorum ne kadar bencil insanlar ya boylelerini gördükçe de sinir oluyorum :sopa:

Back
X