- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo bu hic iyi olmamis canim..Biri beni durdursun eşimin arkadaşı eşiyle bize geldiler alışveriş dönüşü uğramışlar bende ikramliklar i sundum tabi kendimde boş durmadım
1 yağsız gevrek
1 dilim kek portakallı
10 badem ne yapacağım :/
Salatada sanki takmamış gibi olur diye işime gelmedi açıkçası ne bileyimoo bu hic iyi olmamis canim..
diyorum ya seninde yiyebilecegin bir salata vs de ikram et mutlaka...
O kadar çeşit salata var kiSalatada sanki takmamış gibi olur diye işime gelmedi açıkçası ne bileyim![]()
iyiyim sen nasılsınIyiydi boya falan almaya çıktık sonrada yürüyüş falan evde olduğum sürece çamaşır yıka kurut sen nasılsın akın nasıl oldu
Hoşgeldin canım nasılsın
Bunların hiçbirini yapmadım ve yemedin şimdiye kadar hic bilmiyorum birde tavuk zeytinyağ brokoli vs pek girmez evimize malesefO kadar çeşit salata var ki
Tavuk salatasıgirmılırım mesela
Kırmızı biber salatası zeytinyağlısı sahane olur , biraz da ceviz katarsın içine, brokoli salatası, karnabaharin haşlanmış limonlu salatası, hepsi çok leziz ya da yoğurtlu cevizli kabak salatası, of hepsinden canim cekti ama tokum , yemek yapıp da yiyecek vaktim yok resmen ya![]()
harika haber :)
tebrikler Fikriyecigim :)
bende bildigin gibiyim canim, az kaldi sayili gun hemen gecer merak etme:)
tamamcanim menunude yazmissin, hosgeldin tekrardan :)
tamam kuzum:)
daha iyice misin?
ohh mis gibi olacak eviniz, icinize sinsin ablacim:)
cok guzel olmus canim :)
yuruyus harika, cok guzel olmus cnaim :)
ahh misafirler ahhhhh
sagolasin SIbelim :)
canim mekik yap her gun, yuruyusede devam et, zamanla gidecek gobek...
ilk gune gore guzel Sibelim, spor biye yapamadin gulum?
guzel bir gun olmus Hazalim :)
kolay gelsin ablacim:)
Akin gunduzleri iyi gece oksurugu cok artiyor.
benimde bogazim fena ama gecer 1-2 gune:)
senden menu gormek cok guzel ablam, hemde pastasiz :)
Bende istiyorum aslinda beni fazla zorlamayacak bir spor.ne yapsam ki hiç bir fikrim yokPilatese başlamak istiyorum yapabilirmiyim çokmu yorar zaman alır beni yormayacak oglumlada yapabileceğim bir spor istiyorum kas romatizmal ve kemiklerimd e zayıflık ve kalsiyum eksikliği var
İyi uykular canımKizlar nerdesiniz yahuuu
En iyisi bende yatayım artık kimse yok![]()
canim adimlar bugun de az olmus :)
canim ozaman badem ve cayla gecistir bir dahaki misafire, hem badem de cok tok tutar:)Salatada sanki takmamış gibi olur diye işime gelmedi açıkçası ne bileyim![]()
oyyy canim hepsinden istedi Banum bir guzel anlatmissin ki :)O kadar çeşit salata var ki
Tavuk salatasına bayılırım mesela
Kırmızı biber salatası zeytinyağlısı sahane olur , biraz da ceviz katarsın içine, brokoli salatası, karnabaharin haşlanmış limonlu salatası, hepsi çok leziz ya da yoğurtlu cevizli kabak salatası, of hepsinden canim cekti ama tokum , yemek yapıp da yiyecek vaktim yok resmen ya![]()
Hay Allah neyse, yeni telefonun hayirli olsun ablacim:)evet oldu tlfn olmadı cope gitti
yine cok guzel birgun olmus canim, tebrikler E Ey0609 :)Bugünkü menüm
Sabah:
3 kaşık menemen
2 dlm ekmek
1 kk peynir
1 erik
Ara:
1 erik
Öğlen:
3-4 kaşık sebze yemeği
2 dlm ekmek
Ara:
1 kase yoğurt
5 küçük hurma
Akşam:
1 kase çorba
3-4 çatal makarna
Kavun karpuz
Su:2 lt
Spor:30+30 bacak egzersizi
50 mekik
20 kalça, 20 göğüs egzersizleri
Yawrukush
canim senin vePilatese başlamak istiyorum yapabilirmiyim çokmu yorar zaman alır beni yormayacak oglumlada yapabileceğim bir spor istiyorum kas romatizmal ve kemiklerimd e zayıflık ve kalsiyum eksikliği var
tamamdir gulum, anlastik:)Bugün pek bi iş yaptım özgem. Gücüm kalmadı sor yapmaya . İlerleyen günlerde sporu da arttiricam bacim.
İyiyim çok şükür canımiyiyim sen nasılsın
kolay gelsin ablacim, iyi uykular :)Biraz kitap okuyup uyumayı düşünüyorum belki okumadan da uyurum yorucu bir gündü yarında işler var çamaşır katlancak dağ gibi oldu resmen
Iyi geceler herkese