- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Sanada canımiyi geceler Fatoscum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada canımiyi geceler Fatoscum:)
Şu içmeyi hatırlatan uygulamalar var suya taze zencefil ve limon atabilirsin ve kendine hedef belirle mesela her ana ve ara önünden önce ve sonra birer bardak içmek olabilirNe olur bana suyu icmem icin oneride bulunun suyu gozumun onunde tutuyorum siseyle icmeye calisiyorum dr un dedigi gibi tarcin ve karanfil attim ama nafile sadece 7 bardak oda zorla dr suyu icmefigin surece kilo vermen zorlasir dedi![]()
463 benim lisede okul numaramdı yüzde de 0,463 çıktıEvet canım doğru :)
Aynı skıkıntı bende de var yarımlık su sişesiyle dolaş en güzeli oNe olur bana suyu icmem icin oneride bulunun suyu gozumun onunde tutuyorum siseyle icmeye calisiyorum dr un dedigi gibi tarcin ve karanfil attim ama nafile sadece 7 bardak oda zorla dr suyu icmefigin surece kilo vermen zorlasir dedi![]()
tamam canim anlastik :)tamam ozaman tartımı yazayım sen üzülme tatlım kontrolüm altında:)))bidaha tartı öncesi söz bişey yemicem:))
canim grcen hafta 72kg idin yani 1.3 kg vermissin :)Geçen hafta:72
Pazartesi:71.2
Bugün:70.7
Fark:_500![]()
harikasin Sibelim :)Günaydın canlar.
Gecen hafta: 72
Bu hafta 70.1
Fark 1.9
Yüzde 2.63
canim vucut erken kalkmaya alisinca malesef erkenden kalkiyor.Günaydın kızlar dunki menümü yaziim
@Yawrukus
Bugün şantiyeye gitmedim azıcık daha uyusam nolur sanki uykum kaçtı
Nisanlim gelecek akşam hayırlısıyla , onun heyecanı uykumu kaçırdı, tek tatil günlerim halbuki uyu 10 a 11 e kadar
Eki Görüntüle 1883383 Eki Görüntüle 1883384
iyiyim feyzos ozledik canisi :)iyiyim canım sağ ol ,sende iyisin okuduklarıma göre :)
don artik takima :)
haklisin canim, hepsini haslamam lazim:)Yawrukush Özgecim görüyomusun kimse yok şimdi ben kendi kendimemi kinuşayım bide bana kızıyosun takıma az uğruyon diye :))))
oyy canina yazok Senayim bu ne cok is, bosversene, yap hafifcene temizligini, sana gelen senin icin gelsin, evine degil...Doğrudur canım olsun senin kızın kilo verme olayları nasıl gidiyor? Giydi mi o göbeğini açıkta bırakan üstlüğü.
Ben varya bittipimin resmidir camlarım silincek iyi kötü kapılar silinmeli bir sürü ütüm var. Kocam baktı ben gerginim iki banyo duvarlarını ben silerim dedi. Bari o işi o yapsın ben in merdivene çık yapmim ama en ağır işler bende tüllerimi de ona astırırsam süper olur çok işim vaar temizlikçiler çook önceden dolmuş çok geç kalmışım ayarlamak için napim düğündü tatildi hep kaldı ayarlayamadım da eşim de diyo bize kimse gelmez boşver yapmayalım :))
Hayırlı cumalar canım
Süperrrrr
Günaydın harika bi eksi tebriklerrr
canim guzel guzel gidiyor, ben cok sevindim, tebrikler kuuzum:)Geçen hafta 71.5
Bu hafta 71.1
Fark -400.
Üzgünüm kızlar çok az gitmiş
harika bakalim haftaya ne kadar eksileceksin Cansucim:)Ilk bildirimimi yapiyim ben de, gecen haftaki kilomu hatirlamiyorum. 69.4 ciktim bu sabah.
tebrikler Elifcim :)
Tebrikler canim :)
az kaldi evet harikasin kuzum :)
ablacim bir sonraki bildirime guzel bir eksiye kavusalim ne olur :))67 olacaktım aslında ama bikaç güne reglim basliycak maalesef artık bayramdan sonra 66 ya ineyim inşaallah.
tebrikler canim, dogru hesaplamissin, hic konusamiyoruz nasilsin, iyi misin?
tebrikler Melisim :)
Ellerine saglik ablam, bir tanesin :)***4. Takım 482. Etap ***
melinda23 (62.4///%)mezun olmak istiyor kilosu sabit.
gogo2405 (66.5/68.1/+1.6/% -1.20)gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2ye bolundu.
tiffany20 (53.4/53.1/0.3/%0.56)
KarKralicesi (68.5///%) kilosu sabit
Alya008 (72/70.7/1.3 /%1.81)
azimli anne (79/78.7/0.3/%0.38)
4. Takim Ortalaması: % 0.256
***PEMBE SALYANGOZLAR***
saricicek123 (60.8///%) 455. etapta 59.8 kg ile mezun oldu.Baslangic tarihi:11 Temmuz, hedef:57
fyzanur (79.7/79.8/+0.1/% -0.13) 429. etapta 66.5 kg ile izne ayrildi.Baslangic tarihi:11 Temmuz, Hedef:49
oluroylebazen (77.5///%)393. etapta 73 kilo ile bildirimsiz izne ayrildi.Baslangic tarihi:4Temmuz, hedef:55
Ey0609 (91.7/91.3/0.4/%0.44) yeni uye, baslangic kilosu:94 , baslangic tarihi:24 Agustos, hedef:55
gulpinargul (86.3/85.9/0.4/%0.46) yeni uye , baslangic kilosu:89 , baslangic tarihi:25 Agustos, hedef:58
bnnu (57.4/57.1/0.3/%0.52)
haeshin (61.7/63.3//%) 480. etapta izne ayrildi.
Saadetim33 (71.5/71.1/0.4/%0.56) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı
marlin18 (60/58.2/1.8/%3)
zey zey (56.7///%)
belindamm (72/70.1/1.9/%2.64) 456.etapta 63.9 mezun olan üye geri döndü
kakaovanilya (/69.9/69.4/0.5/%0.72)445.etapta 66.5 la kendi isteğiyle ayrıldı
Ortalama: %
ne guzel ablacim Elif icin cok sevindim, gule gule kullansin aldiklarinizi...Bugün çarşıda işlerin bir kısmını hallettik kıza Okul pantolonu çanta aldık daha ayakkabı ve eşofman alınacak Geçen sene ki kıyafetleri belden büyük boydan kısa geliyor. Daha sonra defterler kitaplar var. Bayramda kurbanı burda kesiyoruz 2.gün izmire gidicez anneme ordan cuma döneriz diye düşünüyorum.
canim tatlilar en buyuk dusman...Kızlar bayramda diyette nasıl besleneceğiz biri bana anlatsın bizimkiler koyunu keserken sabah mangal yanmaya başlıyor![]()
ohh vallahi keyfim yerine geldi, bekliyorum eksini amazonum:)Elif de tas oldu sayende belden buyuk boydan kisa gelmek ne d3mek bir genc kiz icin ruya:) annemler de izmirde bayramda bir gun koye gelcekler ama. Spor salonundaki hocaya beni yorabilcek misiniz dedim platese onyargiliyim. Sen gercek plates yapmamissin bana birak kendini dedi:))))Yawrukush ozgem girmeye caliscam yazarim heralde ee o zaman onumuzdeki cuma da bildirim yok zaten ben unuttum koye gidiyoruz baskulum yazlikta kaldi annemler getircekler unutmazlarsa. Ooo teee obur cuma ha ben guzel bi eksi hazirlayim sana da mutlu ol :))
ilk uce giremezsek cezamizi sildiremiyoruz canim...Peki ilk üçe giremezsek neoluyo![]()
canim o kadar sevindim ki bu habere anlatamam.Kizlar ben geldim. Allah a çok şükür kızım iyiye gidiyor.kırılan kemik kaynamaya baslamis dedi doktor. Sargilarini çıkardı biraz hareket etsin kolu dedi. haftaya tekrar kontrol var.üzerine düşmemesi lazım. İnşallah haftaya da güzel haberle döneriz. Hepinize dualarınız için teşekkürler.
Allah kolaylik versin ablam..İyi geceler kızlar 2 hafta tatilin ardından yarın nöbetçiyim tek başıma ve 24 saat
cok cok guzel canimmm :)Kızlar
Gecen hfta 78.0
Bu haft 76.4
Sizce de güzel değil mi ben cok mutlu oldum bir an önce listeye eklenmek istiyorummmm
kilo bildirimi yapmadan izne ayrilmissin demek canim :)Kaptan benimkinde neden bildirimsiz izne ayrıldı yazıyo o nedemek ki bildirim yapmadan mıYawrukush
tamam canim anlastik :)
canim grcen hafta 72kg idin yani 1.3 kg vermissin :)
tebrikleeeerrrr..
harikasin Sibelim :)
canim vucut erken kalkmaya alisinca malesef erkenden kalkiyor.
birde nisanlinin heyecani basmis normal :)
iyiyim feyzos ozledik canisi :)
don artik takima :)
haklisin canim, hepsini haslamam lazim:)
Teşekkürler canım abimin düğüne 1 ay var benimkine 2 ay , şükür gitti kilolar , buraya geldiğimde 62 kiloydumoyy canina yazok Senayim bu ne cok is, bosversene, yap hafifcene temizligini, sana gelen senin icin gelsin, evine degil...
canim guzel guzel gidiyor, ben cok sevindim, tebrikler kuuzum:)
harika bakalim haftaya ne kadar eksileceksin Cansucim:)
tebrikler Elifcim :)
Tebrikler canim :)
az kaldi evet harikasin kuzum :)
ablacim bir sonraki bildirime guzel bir eksiye kavusalim ne olur :))
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | IZINLI | - | - | - | - | - | - |
Mavibocuk | IZINLI | - | - | - | - | - | - |
kakaovanilya | 200JJ 10DK Y | - | - | - | - | - | - |
abesle_istigal | IZINLI | - | - | - | - | - | - |
haeshin | - | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ODUL ![]() | - | - | - | - | - | - |
tiffany20 | - | - | - | - | - | - | - |
happy_moon | IZINLI | - | - | - | - | - | - |
AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | - | - | - | - | -/TD] [TD]- | - | |
belindamm | ![]() ![]() | - | - | - | - | - | - |
Ey0609 | ![]() ![]() | - | - | - | - | - | - |
Alya008 | ![]() ![]() | - | -/TD] [TD]- | - | - | - | |
azimli anne | ![]() ![]() | - | - | - | - | - | - |
marlin18 | ![]() | - | - | - | - | - | 10DK Y MUAF |
saricicek | - | - | - | - | - | - | - |
fyzanur | - | - | - | - | - | - | - |
oluroylebazen | - | - | - | - | - | - | - |
Saadetim33 | - | - | - | - | - | - | - |
bnnu | ODUL ![]() [TD]- | - | - | - | - | - | |
gulpinargul | ![]() | - | - | - | - | - | - |
Izne ayrıldığın cuma bildirim yapmamışsın canım. Dünde bildirimi geç yaptın yine listede olmasada cuma 17 ye kadar bildirim yapman gerekiyor biliyorsun ama geç kalmamak için persembedende yapabilirsinKaptan benimkinde neden bildirimsiz izne ayrıldı yazıyo o nedemek ki bildirim yapmadan mıYawrukush
2 dugunede cok az kaldi Banucum, citi piti fistik gibi bir gelin olacaksin :)Canım bugün de mi nisanlim in heyecanı bastı:)) erkenden uyandım yha
Teşekkürler canım abimin düğüne 1 ay var benimkine 2 ay , şükür gitti kilolar , buraya geldiğimde 62 kiloydum
marlin18 canim cok sukur , çok geçmiş olsun