Iyiyim canim sen nasilsinNasılsıniz bakim canlar:)))
Bende iyiyim canım Teşekkürler :)))Iyiyim canim sen nasilsin
Evet canım Uşak liyimSende mi Uşak lisin abla
Aaa cok sevindim. NeresindensinEvet canım Uşak liyim
Malum bayram .herkes meşguldür şimdi. Gelen giden,bayram ziyaretleriKimse yokmu buğün
Arada bakıp çıkıyorumKimse yokmu buğün
Ulubey in köyünden sen neresinden canımAaa cok sevindim. Neresindensin
Bende Eşme nin köyünden. Çok sevindim . aynı toprağız yani. Şimdi nerde yaşıyorsun abla senArada bakıp çıkıyorum
Ulubey in köyünden sen neresinden canım
Rabbim şifa versin canım. Bende evde bebisle uğraşıyorum. Sabahın 5 buçuğunda uyandi ve bütün gün huysuzluk yaptı. Emziriyorum şimdi de bir uyuyo bir uyanıkSelam canlar nasilsiniz?
Nasil geciyor bayramin 2. gunu?
Biz uyandik Akinla zar zor kahvalti yaptik.
Akin icin ilaca basladik gogsune vicks benzeri birsey suruyoruz, buhar makinasi surekli acik, birde oksuruk ve balgam surubu iciyor.
Hic istahi yok.Bugun anne ogul takiliyoruz.
SIzlerde neler var neler yok?
Cok sagol canim, sen nerede yasiyordun?Ayrica cok gecmis olsun. Cocuklariin hastalanmasi cok kotu. Burda da bayram pek bayram gibi degil. Ilk gun annemlerdeyiz sonra da normal gunluk hayata devam
Tesekkur ederiz canim sizlere de iyi bayramlar:)5. Takım olarak iyi bayramlar diliyorummm hepinize
Insallah Hazalim..Nasilsin canim?Özgem çok geçmiş olsun akına.inşallah hemencecik iyileşir kuzum ♥
Sende mi ben gibisin canim..Ya çok duygulandım çok güzel anlatmışsın beni.ilkkez ailemden ayrı bayram geçiriyorum.inşallah bunlarda geçer özgem belli mi olur belki diğer bayram ailenin yanında olacaksın kuzum ♥
insallah hepimiz guzel bayramlar gorelim canim..Geçmiş olsun canim insallah cok guzel bayramlar görürsün
Sanada Allah kolaylik versin canim, cocuklarin hastaligi, huysuzlugu cok yipratiyor insani...Rabbim şifa versin canım. Bende evde bebisle uğraşıyorum. Sabahın 5 buçuğunda uyandi ve bütün gün huysuzluk yaptı. Emziriyorum şimdi de bir uyuyo bir uyanık
Dunu cok hafif bir zararla atlatmissin canim, gayet guzel olmus:)Dunku menum
Kahvalti
Yarim haşlanmış yumurta
Domates
Salatalik
7 zeytin
Oglen
1 kucuk kase kadar kavurma
Salata
Aksm
1 küçük kase kadar haslama
4 5 yk yogurt
2 lokum
2 seker
Yarim su bardagi cola.
Spor :1.5 saat yürüyüş
1.5 lt su
Yawrukush gogo2405
Dun kv demlerde yedik hep gezmede de seker lokumlar cogu yerden almadim bile ama lokum la sakizli sekere dayanamadim:)
1 baklava 2 sekerle sende az hasarla atlatmissin dunu ablam :)Dünkü menüm
Kahvaltı domates biber kızartması 2/3 dal patates peynir1 dilim tbe
Öğlen 1 dilim baklava 3 sarma
Akşam et kavurması 3 sarma
2 defa sade kahve 2 bayram şekeri
Su 2 lt
Spor kurban işleri in çık yorgunluk
Cok sagol canim insallah iyilesir kuzum..Yawrukush güzel yorumların için çok teşekkürler... Akın hastalanmış, iyileşir inşALLAH... üzülme biz Türkiye'de ailemizin yanındayız ama ne anne tarafı ne de baba tarafı ile birbirimize gelip gidiyoruz... Bizim kaderimiz de böyle yapacak bir şey yok... RABB'im onlar olmasa da mutluluk nasip eylesin inşALLAH :) Yanımızdakilerin varlığı için RABB'imize ebedi şükürler olsun
Bende aynen senin hislerine ortagim SIbelim..Ay özge ağlattin beni vallahi. Dün ben de esimin ailesiyle bayramlasmaya gittim. Ailemle de orda görüntülü konuştuk. O kadar içim cız etti ki. Keşke benim ailem de burda olsa. Evladım bayramda onların yanında olsa diye. Çok zor bi şey gurbet alıştım diyorum herkese . Evet alıştım ama bi yara var ki hiç kapanmayacak. Ailem mesafeler. ... Annem bu sene tansiyon hastası oldu. En ufak bi şey de yüksek tansiyonu firliyor. Yazın defalarca tansiyonu 19 a çıktı. Biliyorum ki benim onun yanında olamamam da onun bu rahatsızlığına sebep oldu. Bir yanım mutlu eşim evladımla hamdolsun ama bir yanim da hiç dinmeyecek bir özlem. O kadar ozeniyorum ki şöyle evi annesine bi üst sokakta oturan kadınlara. Annelerine çocuklarını bırakanlara. Ne bileyim herkesin hevesi özlemi farklıdır . Biz de bunlara hasret bir ömür geçireceğiz. Ama bi kizim olsun asla vermem uzağa. Büyük konusmayayim ama vermem uzaklara.
Evet canim her zaman insanin hem kendisi , hem sevdikleri buruk oluyor.Yawrukush canim cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin
hasretlik yok mu özgem ahhhh.15 yıldır her bayram içim burkulur göz yaşlarım akar.gurbetlik çok zor canım yaşamayan bilemez. Ailem hiç bir hamileligimi görmedi.doğumunda yanımda yoktu.yavrularimi nerdeyse 1 yasindayken gördüler ilk defa. Bayramlarda ellerini öpemedik. Eşim çok iyi birisi Allah a şükür ama yinede şimdiki aklım olsaydı evlenip gurbete gelmezdim. Ne hastalığında ne sağlığında ailen yok yanında. Çoğu şey insanın içinde kalıyor. En mutlu gününde bile Bir yanin hep eksik, hep üzgün.ailesi yanında olanlar kıymetini bilin olurmu.
Bugun benimde midem cok cok kotu, cikardim cikaracagim,Canım dünkü menüm ödül olsun olur mu.10 bin adim yürüdüm ama fazla karıştırdım tatli sarma felan Aksam çok kötü oldum. Ölüyorum sandım.
Karın ağrısı ortanca kızıma geldi şimdide. İnşallah bebişede gelmez. Sabahtan çok kötü sırtım tutuldu.bebişi kucaklayınca. Terleyip kaslarim yumusasin diye yürüdum 2 buçuk saat. Biraz iyi geldi
cok guzel olmus Fatoscugum, nasil gecti gunun?Bugunku menum
Uyaninca limonlu su
Kahvalti
3 yk yogurt (1 cay kasigi zerdecal ve 1 yk yulaf kepegi)
10 fındık
Ara
1 dilim kavun
3 tane gun kurusu
Aksam
2 kepce corba
3 yk kavurma
5 bardak su
20 dk spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?