Sen nerde oturuyorsun canım?Yawrukush canim cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin
hasretlik yok mu özgem ahhhh.15 yıldır her bayram içim burkulur göz yaşlarım akar.gurbetlik çok zor canım yaşamayan bilemez. Ailem hiç bir hamileligimi görmedi.doğumunda yanımda yoktu.yavrularimi nerdeyse 1 yasindayken gördüler ilk defa. Bayramlarda ellerini öpemedik. Eşim çok iyi birisi Allah a şükür ama yinede şimdiki aklım olsaydı evlenip gurbete gelmezdim. Ne hastalığında ne sağlığında ailen yok yanında. Çoğu şey insanın içinde kalıyor. En mutlu gününde bile Bir yanin hep eksik, hep üzgün.ailesi yanında olanlar kıymetini bilin olurmu.
Almanya daSen nerde oturuyorsun canım?
Ben de fransa dayım. Neresindesin Almanya nin?Almanya da
Dortmund a yakınız canımBen de fransa dayım. Neresindesin Almanya nin?
Ahh memleketim Ahh UŞAKBiz kızımla yoldayız İzmir'e doğru. Uşak'tan geçiyoruz şimdi.
Aaa hemsomAhh memleketim Ahh UŞAK
Çok duygulandımYine bir buruk bayram yasiyoruz ailecek.
Akin dun hastalandi, hava degisimi, yolculuk derken soguk aldi.Gece boyunca uyumadik.
Sabah bir yudum sut icer icmez kustu.
Yarin sabah 8.30 ile-16 arasinda esim is gorusmesinde olacak, bizde Akinla otelde takilacagiz.
Esim gece uyuyamadigi icin bu gece icin Akinla bana ayri oda tuttu.Bu gecede uyku girmez mi gozumuze bilmiyorum.
Annemlerle telefonda bayramlastik, esimin ailesiyle kamera actik ama bayram bizim buralara hic ugramadi dostlar.
Simdiye kadar bayramlarda sehir disinda olmadik hic, es dost, arkadaslarla hic degilse bayramimiz bayram oluyordu ama bu bayram telefonlasmakla yetindik.
Sabah kahvaltida o kadar huzunluydum ki etrafimiz yabanci insanlarla dolu, bayram oldugunu farkedecegimiz hicbir sey yok, otelin kahvalti salonunda kahvalti ediyoruz miskin miskin..
Arka masada Turklerin konustugunu duyduk.
8-10 kisilik bir kafile Turkiye'den buralari gezmeye gelmisler.
Bayram tatilini aileleriyle gecirmek varken ne isleri var buralarda hic anlamadim.
Keske sadece bayramlarda olsun ailelerimizle olabilsek..
Keske Akin buyuklerin ellerini opup seker, harclik toplayabilse.
Keske ailelerimizle kurban ibadetimizi birlikte yerine getirebilsek.
Kalabalik aile ziyaretleri yapsak, anne baklavasi yesek cayla, yegenlerimizi- kuzenlerimizi gorsek.
Demem o ki canlar eger sevdiklerinizle beraberseniz bu bayram, anne babalariniz sag ise ve sarilip opebilmisseniz, bayramlik kiyafetin, bayramlik seker-cikolatalarin heyecaniyla alisverisi ama az ama cok yaptiysaniz, geleniniz gideniniz olduysa,kiymetini bilin.
Bayraminiz bayram olmus demektir.
Imza:Huzunlu gurbet kusu...
Canımmm sende üzülme sağlıkları yerinde canları sağ sen iyisin.Ay özge ağlattin beni vallahi. Dün ben de esimin ailesiyle bayramlasmaya gittim. Ailemle de orda görüntülü konuştuk. O kadar içim cız etti ki. Keşke benim ailem de burda olsa. Evladım bayramda onların yanında olsa diye. Çok zor bi şey gurbet alıştım diyorum herkese . Evet alıştım ama bi yara var ki hiç kapanmayacak. Ailem mesafeler. ... Annem bu sene tansiyon hastası oldu. En ufak bi şey de yüksek tansiyonu firliyor. Yazın defalarca tansiyonu 19 a çıktı. Biliyorum ki benim onun yanında olamamam da onun bu rahatsızlığına sebep oldu. Bir yanım mutlu eşim evladımla hamdolsun ama bir yanim da hiç dinmeyecek bir özlem. O kadar ozeniyorum ki şöyle evi annesine bi üst sokakta oturan kadınlara. Annelerine çocuklarını bırakanlara. Ne bileyim herkesin hevesi özlemi farklıdır . Biz de bunlara hasret bir ömür geçireceğiz. Ama bi kizim olsun asla vermem uzağa. Büyük konusmayayim ama vermem uzaklara.
Aman canım dikkat et geçmiş olsun bebişimCanım dünkü menüm ödül olsun olur mu.10 bin adim yürüdüm ama fazla karıştırdım tatli sarma felan Aksam çok kötü oldum. Ölüyorum sandım.
Karın ağrısı ortanca kızıma geldi şimdide. İnşallah bebişede gelmez. Sabahtan çok kötü sırtım tutuldu.bebişi kucaklayınca. Terleyip kaslarim yumusasin diye yürüdum 2 buçuk saat. Biraz iyi geldi
Ah Sibelim geçer bunlarda kuzum yeter ki iyi olsunlar da.ayrıca gönüller bir olsun kuzum ♥Ay özge ağlattin beni vallahi. Dün ben de esimin ailesiyle bayramlasmaya gittim. Ailemle de orda görüntülü konuştuk. O kadar içim cız etti ki. Keşke benim ailem de burda olsa. Evladım bayramda onların yanında olsa diye. Çok zor bi şey gurbet alıştım diyorum herkese . Evet alıştım ama bi yara var ki hiç kapanmayacak. Ailem mesafeler. ... Annem bu sene tansiyon hastası oldu. En ufak bi şey de yüksek tansiyonu firliyor. Yazın defalarca tansiyonu 19 a çıktı. Biliyorum ki benim onun yanında olamamam da onun bu rahatsızlığına sebep oldu. Bir yanım mutlu eşim evladımla hamdolsun ama bir yanim da hiç dinmeyecek bir özlem. O kadar ozeniyorum ki şöyle evi annesine bi üst sokakta oturan kadınlara. Annelerine çocuklarını bırakanlara. Ne bileyim herkesin hevesi özlemi farklıdır . Biz de bunlara hasret bir ömür geçireceğiz. Ama bi kizim olsun asla vermem uzağa. Büyük konusmayayim ama vermem uzaklara.
Sende mi Uşak lisin ablaAaa hemsom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?