• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Garip bir gün oldu bi taraftan canım bişey istemedi ama acıktım falan eve dönünce yapabilirim cezalar birikti annemin ev Ara kat hafta sonu evde olcaz inşallah

Kolay gelsin canım

Elifcim başınız sağolsun her işte bir hayır vardır evinizde içinize sinsin inşallah mutluluk sende gizli istersen her yerde mutlu olursun canım

Evet neyseki formalite
Haklisin gerçekten sukretmemiz gerekenleri göremeyip hep şikayet ediyoruz biz insanoğlu. İnşallah umduğum gibi olur her şey. Hakkımızda hayırlısı

Merhaba grubunuza katılabilir miyim?
Elbette canım ilk sayfada kurallarimiz var okuyup kabul ediyorsan beraberce zayiflariz ve ilk sayfada katılım formumuz var doldurursan seni tanımış oluruz
Ya benimde vucudum sivilce atıyor resmen hasan 7 aylık oldu ben hala regl olamadım ne zaman gelecek bu refikkk

Ahh canım sorma yarın napıcaz bakalım
Artık yavaştan gelir herhalde
Çok şükür iyiyim ablacım.. Senin günün nasıl geçti ?

Merhaba canım :) Hoşgeldin..
İlk sayfada kurallarımız onları okuyup kabul edersen aramıza katılabilirsin :)
Iyi geçti canım

Arkadaşlar motivasyonum çok düştü. Bir türlü adapte olamiyorum.üzüldükce daha çok yiyorum. Yedikce üzülüyorum. Cevremde zayıf insanlari gördükçe kahroluyorum resmen kendimden nefret ediyorum. Ama bir türlü yapamiyorum.ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. Evden her çıktığımda psikolojim bozuluyor. Eve gelince ağlıyorum. Kendimden kaç yaş büyük insanlar bana abla diyor.kafayı yiycem artık :(

Arkadaşlar motivasyonum çok düştü. Bir türlü adapte olamiyorum.üzüldükce daha çok yiyorum. Yedikce üzülüyorum. Cevremde zayıf insanlari gördükçe kahroluyorum resmen kendimden nefret ediyorum. Ama bir türlü yapamiyorum.ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. Evden her çıktığımda psikolojim bozuluyor. Eve gelince ağlıyorum. Kendimden kaç yaş büyük insanlar bana abla diyor.kafayı yiycem artık :KK43:
Öncelikle motivasyonununu kaybetme ve üzüldügunde aklın yemeğe gidiyorsa kendini oyala canım. Üzüntü =yemek=kilo=üzüntü =yemek =kilo bu bir kısır döngü. Hepimiz kilo vermek için burdayız. Ne kilolar verildi burda merak etme sen de verirsin.

Bana da iyi olmadı ama bakalım yarın gidebilirsem bi diyetisyene uğricam bakalım sporada yarın kaldığım yerden devam ediyorum bende işte iyiyim çok şükür:KK200:
Sen tatilden zayıfla gel ama bayrama yakalan kilo al . Oldu mu hiç? :)))))))
Oğlum makarna istedi ona yaptım valla oturup bir tabak dolusu yiyesim var bir çatal aldıl yarın tartı cıss:duduk:
Yemeeeee;))

Arkadaşlar motivasyonum çok düştü. Bir türlü adapte olamiyorum.üzüldükce daha çok yiyorum. Yedikce üzülüyorum. Cevremde zayıf insanlari gördükçe kahroluyorum resmen kendimden nefret ediyorum. Ama bir türlü yapamiyorum.ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. Evden her çıktığımda psikolojim bozuluyor. Eve gelince ağlıyorum. Kendimden kaç yaş büyük insanlar bana abla diyor.kafayı yiycem artık :KK43:

Motivasyon düşürmek yok canım.. Kaç gündür ben de hiç kilo verme çabasında değilim.. Ama yeter artık..
Tekrar adapte oluyoruz ve istediğimiz kiloya, bedene kavuşacağız diyoruz :)
Şimdi aynaya bir bak.. Gördüğün seni beğeniyor musun, seviyor musun diye sor kendine..
Eminim ki cevabın hayır olacak..
O yüzden üzülsen de, kötü zamanlar geçirsen de kilo vermekten vazgeçme..
Kaçamak yapabilirsin, ara-sıra yemeği fazla kaçırmış olabilirsin ama kaldığın yerden devam etmelisin..
Yaptığın hataları tekrarlamamak için çalışmalısın..

KahvaltıM, bir dilim ekmek, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, bir avuç badem ceviz
Ara, şekersiz Türk kahvesi,
Öğle, bir kase yoğurt, ,1dilim ekmegin üzerine nutella sürüp yedim yaa offffff
Aksam, bir dilim ekmek, bir tabak taze fasülye, cacık
Ara, 2 ceviz, 5 çubuk kraker , 2 hurma
Spor, 2 saat yürüdum
Su, 2 buçuk lt olmuştur herhalde
Yawrukush Yawrukush

Öncelikle motivasyonununu kaybetme ve üzüldügunde aklın yemeğe gidiyorsa kendini oyala canım. Üzüntü =yemek=kilo=üzüntü =yemek =kilo bu bir kısır döngü. Hepimiz kilo vermek için burdayız. Ne kilolar verildi burda merak etme sen de verirsin.
İnşallah Allah yardımcımız olsun.....

Motivasyon düşürmek yok canım.. Kaç gündür ben de hiç kilo verme çabasında değilim.. Ama yeter artık..
Tekrar adapte oluyoruz ve istediğimiz kiloya, bedene kavuşacağız diyoruz :)
Şimdi aynaya bir bak.. Gördüğün seni beğeniyor musun, seviyor musun diye sor kendine..
Eminim ki cevabın hayır olacak..
O yüzden üzülsen de, kötü zamanlar geçirsen de kilo vermekten vazgeçme..
Kaçamak yapabilirsin, ara-sıra yemeği fazla kaçırmış olabilirsin ama kaldığın yerden devam etmelisin..
Yaptığın hataları tekrarlamamak için çalışmalısın..
Tmm canım haklisin. Dediklerini yapıcam inşallah

15 Eylül Menüm

Sabah
1 küçük tabak kıymalı menemen
1 dilim kepekli ekmek
2 salatalık
Şekersiz çay
1 elma

Ara
5 fındık
Melisa çayı

Öğlen
1 köfte büyüklüğünde kavurma
1 dilim kepekli ekmek
1 kase yoğurt
Yeşil çay

Akşam
1 köfte büyüklüğünde kavurma
1 dilim karışık tahıllı ekmek
1 salkım üzüm
Yeşillikler(Marul, ekşimen)
Şekersiz çay

Su
15 bardak

Egzersiz
Dinlendim

Kizlar hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.:KK200:
Bugun tatil donusu cok yogun bir gun gecirdim.:rapci:
Akini okula goturdum bugun okulda, yillik icin resim cekildiler.
Sonra esimle bulusup birer kahve ictik.:KK50:
Sonra market alisverisi yaptim.:kk77:
Sonra eve dondum onlari dolaba yerlestir, bulasiklari yika.:işsiz:
Bir makina camasir yika.
Sonra Akini okuldan al, parkta oynat, eve don.:spor:
Oglen yemegini yedir.:hamarat:Simdide yatiracagim.:uykucu:
Sonrada camasirlari as, aksamin yemegini hazirla..
Tatil guzelde sonrasi cok aci oluyor:KK48:
Yarin normal duzenime donerim insallah, yine takimin basina donerim canlar.:KK68:
Yarin gorusmek uzere.:KK54:

Back
X