• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin
Dun yerine bugun tartilacaktim. Sonuc soyle

Gecen hafta :62.2
Bu hafta :61.8
Fark :0.400
Yüzde:0.64

Yuzdelik fark doğru mu bilmiyorum

Tebrikler canım :)
Yüzdeyi de doğru hesaplamışsın :)

Evet bendim canim. Benim evde bir suru spor aletim var ama cok tembelim. Bu takim sayesinde basliyacagim bugun. Kizim ogle uykusuna gecince ve aksam ikiside uyuyunca cocuklarin biraz daha yaparim diye planliyorum

Ne güzel bir sürü aletin var, mutlaka yapmaya çalış..

Sendin Danimarka da yaşayan değil mi canim?

Sağol canım sana da afiyet olsun misafirinle. Kacamak yapma :))))

Hazal ım nasılsın? Platese baslamssin nasıl geçiyor kuzum? Jillian a göre daha hafiftir kesin.
Iyiyim gülüm şükür. Evet başladım ama jilian yaparken daha çok ter atıyordum daha çok hırslanıyordum bu biraz daha rahat iyi gibi şimdilik kuzumm. Sen nasilsin

25871d552ce631eee308ec626344a8dc.webp

Iyiyim gülüm şükür. Evet başladım ama jilian yaparken daha çok ter atıyordum daha çok hırslanıyordum bu biraz daha rahat iyi gibi şimdilik kuzumm. Sen nasilsin
Iim ben de canım Şükür. Cocukla uğraşıyorum. Jillian çok ter attiriyordu gerçekten. Topla mi yapıyorsun platesi?

Kaptan ilk sayfadaki güncel liste yenilenmiyor mu çünkü orda daha 78im bi bakayım dedm gecen hafta kaç kiloymuşum tabi yine bildirimi unutunca :)

Canım ilk sayfadaki liste bir kaç haftadır yenilenmiyor çünkü sayfayı konu sahibi yenileyebiliyor, konu sahibi Ebru da doğum yaptığı için gelemiyor..
Kilon 76.4

Buldum canım çok teşekkür ederim bu alt katta odamda internet öekmiyor mi alıntıyı bile yapmıyorum sinirlerim bozuluyo zaten doğru düzgün evde durduğum yok bi de motivasyonum şok düşük artık listede olmak istiyorummm eski kiloma kadar düşmek istiyorum

Back
X