- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Iyiyim canim bas agrisiyla uğraşıyorum regl olmuşum gecede oglan uyumayinca saat 5 bucukda yattim 9 bucukda uyandım agriylaNasılsıniz hanımlar? Pek sessiz kalmış ortalık .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim canim bas agrisiyla uğraşıyorum regl olmuşum gecede oglan uyumayinca saat 5 bucukda yattim 9 bucukda uyandım agriylaNasılsıniz hanımlar? Pek sessiz kalmış ortalık .
Canım geçmiş olsun ama dikkat et kendine yorma bidaha okadarSelam kizlar nasilsiniz, nasil geciyor hafta sonunuz?
Benim dun aksamdan beri agrim var.
Kahvaltimi edip, doktorumu arayacagim.
Dun misafirden dolayi epey yordum kendimi.
Bebegin hareketleri normal ama cok sukur.
Haberdar ederim sizleride mutlaka...
geçmiş olsun canım dikkat et ben bugun menümü yazmasam olur mu ? çok fazla agrım vs olunca menum de bir tuhaf olduSelam kizlar nasilsiniz, nasil geciyor hafta sonunuz?
gelemedim çünlü moralim çok sıfır
Selam kizlar nasilsiniz, nasil geciyor hafta sonunuz?
geçmiş olsun canım benim haberdar et mutlaka.Allahız izniyle bişey yoktur ama kontrol ettirmekte fayda varSelam kizlar nasilsiniz, nasil geciyor hafta sonunuz?
geçmiş olsun canım benim haberdar et mutlaka.Allahız izniyle bişey yoktur ama kontrol ettirmekte fayda var
günler hep birbirinin aynı geçiyor gülüm.sen nasılsınNasılsıniz hanımlar? Pek sessiz kalmış ortalık .
geceleri uyuyamıyorum nefesim daralıyor uykum kaçıyor sumak gibiyim böyleSen nasılsın canım ?
Nasılsıniz hanımlar? Pek sessiz kalmış ortalık .
geceleri uyuyamıyorum nefesim daralıyor uykum kaçıyor sumak gibiyim böylearada ağrı sızı geçiyor öyle.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
öyle tabi sağsağlim nasip etsin Rabbim inşallah,şekerle başım derde giriyor arada sanırım kuzu büyüdüğünden etki ediyor.hadi ben desen neyse de sen niye gün sayıyorsunnCanım ya.. Hamile arkadaşlarımdan hep aynı şeyi duydum sonlara doğru uyuyamıyorlar.. Çaresi de yok maalesef.. Bebeğin sağlıkla gelsin sonra uyursun dicem de sonra da uyku yok malumO sağlıklı olsun da uyku hallolur :)
Çok şükür ben de iyi olmaya çalışıyorum..
Valla hayatım gün saymakla geçiyor, hiçbirşey anlamıyorum olanlardan, yaşananlardan.. ot gibi yaşıyorum![]()
öyle tabi sağsağlim nasip etsin Rabbim inşallah,şekerle başım derde giriyor arada sanırım kuzu büyüdüğünden etki ediyor.hadi ben desen neyse de sen niye gün sayıyorsunn![]()
Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Peynir
Zeytin
Öğlen
1 tavuk dürüm
1 bardak ayran
Ara:Türk kahvesi
Akşam
4yk barbunya
Spor:yok
Su:10bardak
anladım gülüm çabucak geçer inşallahhBen de asker için sayıyorum canım![]()