• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kizlar nasilsiniz, nasil geciyor hafta sonunuz?
Benim dun aksamdan beri agrim var.
Kahvaltimi edip, doktorumu arayacagim.
Dun misafirden dolayi epey yordum kendimi.
Bebegin hareketleri normal ama cok sukur.
Haberdar ederim sizleride mutlaka...
Canım geçmiş olsun ama dikkat et kendine yorma bidaha okadar

geçmiş olsun canım dikkat et ben bugun menümü yazmasam olur mu ? çok fazla agrım vs olunca menum de bir tuhaf oldu

Aleyküm selam canım..
Çok geçmiş olsun :( Mutlaka haber ver bize de

geçmiş olsun canım benim haberdar et mutlaka.Allahız izniyle bişey yoktur ama kontrol ettirmekte fayda var

geceleri uyuyamıyorum nefesim daralıyor uykum kaçıyor sumak gibiyim böyle:KK48:arada ağrı sızı geçiyor öyle.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

Canım ya.. Hamile arkadaşlarımdan hep aynı şeyi duydum sonlara doğru uyuyamıyorlar.. Çaresi de yok maalesef.. Bebeğin sağlıkla gelsin sonra uyursun dicem de sonra da uyku yok malum:KK48: O sağlıklı olsun da uyku hallolur :)

Çok şükür ben de iyi olmaya çalışıyorum..
Valla hayatım gün saymakla geçiyor, hiçbirşey anlamıyorum olanlardan, yaşananlardan.. ot gibi yaşıyorum :KK48:

Canım ya.. Hamile arkadaşlarımdan hep aynı şeyi duydum sonlara doğru uyuyamıyorlar.. Çaresi de yok maalesef.. Bebeğin sağlıkla gelsin sonra uyursun dicem de sonra da uyku yok malum:KK48: O sağlıklı olsun da uyku hallolur :)

Çok şükür ben de iyi olmaya çalışıyorum..
Valla hayatım gün saymakla geçiyor, hiçbirşey anlamıyorum olanlardan, yaşananlardan.. ot gibi yaşıyorum :KK48:
öyle tabi sağsağlim nasip etsin Rabbim inşallah,şekerle başım derde giriyor arada sanırım kuzu büyüdüğünden etki ediyor.hadi ben desen neyse de sen niye gün sayıyorsunn:halay:

Back
X