• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1kk süzme peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık

Öğlen
1dilim pasta
3 adet kurabiye
1 bardak kola:olamaz:
Akşam
1 Kâse yoğurt
1 mandalina

Spor:3000 adım
100 mekik (cezam )
500ia (cezam)
550jj (belki daha yaparım)
Su:1 bardak
Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_

Kola mıı bittin sennn :skandal:
JJ yaparsan etiketlersin canım benim, kaçırmayayım..

Kız okula gidiyor sabahçı 7 de çıkıyo evden ona kahvaltı hazırladım evdeyim bugün kızım şimdi geldi yemeğini yesin babaannesine gitcez erişte kescez

Sağolasın canım

Hayırlı olsun düğününüz canım tatlı heyecanlar bunlar
Sağol ablişim evet gerçekten öyle :)

Kola mıı bittin sennn :skandal:
JJ yaparsan etiketlersin canım benim, kaçırmayayım..
Evet canım kola :olamaz:jj yapınca acısı çıktı canım doğum günü vardı arkadaşın oğlunun öğlen yemekte yememiştim mecbur pasta 1 dilim yedim kolada içtim canım jj 550 adet yaptım ama şuan çok yoruldum dahada yapabilirim etiketleri seni

Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1kk süzme peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık

Öğlen
1dilim pasta
3 adet kurabiye
1 bardak kola:olamaz:
Akşam
1 Kâse yoğurt
1 mandalina

Spor:3000 adım
100 mekik (cezam )
500ia (cezam)
550jj (belki daha yaparım)
Su:1 bardak
Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_
Pastalar kurabiyeler ceza gelecek gibi kuzum ama sporun çok güzel :)

Evet canım kola :olamaz:jj yapınca acısı çıktı canım doğum günü vardı arkadaşın oğlunun öğlen yemekte yememiştim mecbur pasta 1 dilim yedim kolada içtim canım jj 550 adet yaptım ama şuan çok yoruldum dahada yapabilirim etiketleri seni

Ben pastayı kurabiyeleri unutmuşumm :KK57: cezalardan ceza beğennn :sinirli:

Elifin yeni yasi kutlu olsun gonca :)
Çok sağol busem
Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_ gogo2405 gogo2405 canlar üstüste mazeretsiz menu vermeyenlere ve bildirim yapmayanlara artık uygulama yapmaya baslasaniz mi?
Takimda 3 4 kişi dışında bırak ugramayi menu vermiyor millet. Bu da ciddiyetsizlik oluyor ve kendi açımdan motivasyon bozucu olarak görüyorum. Bizler sürekli buraya aman ne yedim ne spor yaptım yazayım diye uğraşırken insanlar bi görünüp hop geri gidiyor. Mazereti olanlar sözüm meclisten dışarı ama diğerleri için bence gereken yapılsın.
Doğru söylüyorsun canım verelim artık cezaları kış geldi okullar açıldı tatiller bitti bazı takımlar katılım ve paylasimsizliktan kapanma aşamasına geliyo takımımıza sahip çıkmamız lazım.
Kimsecikler yokmu :işsiz:
Koşturma halindeyim

Anaaamm nedeem nerlere gideemm bacaciklarin guzularimi hissedemiyorum ya beeeenn :( ben nasil hamlamisim kizlar bacaklarim seyiriyo eve donerken arabanin pedallarina basamadim ya. Anaam. Beyin debriyaj komutu veriyo bacagin umrunda degil:( Yawrukush Yawrukush um 1 saat platesi yaziver ama bacan alt karin calistirdi hatun bacak hareketlerini sevmiyorum arkadas yav

Ahh ahh bugun epey stresli geciyor benim icin.
Sabah annemlerden telefon geldi, ailevi miras problemlerinden bahsettiler, sinir bozucu..
Ister istemez kafama takildi, insanlar neden araya mal mulk davalari girince kotu oluyorlar anlamiyorum.
Sanki mezara goturebilecegiz...
Mecburende dinledim annemi, bir sey soylesem hemen bozuluyor.
Sonra alelacele Akini yedirdim, giydirdim,beslenmesini hazirladim okula.
Okula biraktiktan sonra eve donesim gelmedi..
haeshin haeshin sen diyorsun ya canim aile ici gerginlik pek beter diye hakketen oyle..
Markete attim kendimi, yok akillanmam ben, esimle yapacaktik bundan sonra alisverisi ama dayanamadim..
Kafami dagitayim diye, kendimede bir kahve aldim...
Dondum eve makinaya camasir attim, bulasiklarida yerlestirdim, yavas yavas aldiklarimida yerlestirdim.
Her seyi yavasca yaptim, azicik kafam dagildi neyseki..
Eskiden bekarken canim sIkIlinca hemen uyurdum, soyutlardim kendimi dunyadan, evlendigimden beri kendimi islere veriyorum..Kotu bir aliskanlik :(
Neyseki dunden yemegim var cok sukur..
Sizlerde neler var neler yok?

Çok sağol özgem doktora gitmedim bir de düştükten sonra birşey yok diip kalkıp devam ettim iki dakika sonra başım döndü gözlerim karardı, oturdum bi on dakika dinlendim sonra işe devm ettim aradan zaman geçince ağrısı arttı, dinleniyorum öyle şimdi
İnşallah şu işlerimi de halletmem düğün olsa bitse herşey rayına girmiş olsa artık:KK43:

Canım çok sağol, mecburdum aslında başka yer yoktu atlayiverdim baret bir yöne ben bir yöne savruldum :))

Amin inşallah çok teşekkür ederim

Ablam sağol Dr a gidemedim fırsat olmadı, birşey yok diip devam ettim geçer diye bekliyorum bakalım birkaç gün dinlendiricem bacağımı da
canim benim dizlerinin uzerine dusmussun, eklemler cok onemli kuzum , ihmale gelmez, bir firsat yarat doktora git.
ileride baska problemlere sebep olmasin..
evde de buz uygula..

Özgem 25 yaşındayım 170 boyum , en ilk kilom 65 di Buraya ikinci kez geldiğimde 59.5 di , güncel kilom 57.3 hedef kilom 56.7:KK25:
tamamdir canim aksama guncelleyecegim :)

Tatlım takimini ne güzel takip ediyorsun öyle :KK68: iyim dinleniyorum ağrısı var hala çabuk geçer inşallah o kadar iş var ki :KK71:
Sen nasılsın napiyorsun bebiş yaklaştı :KK9:
bende iyiyim Banum, hergun birbirinin ayni gibi geciyor.
Bebis iyi canim, hareketli bidik :)

Hedef kilom 51 canım Yawrukush Yawrukush
Hafta sonu çok yoğundum. Kızım bitirdi beni. Gece yarım saate bir uyandı ağladı sabah huysuzluk etti . Buraya girmeye hiç halim kalmadı. Gerçekten çok yoruldum artık hayattan soğudum sanki. Kızımla hiç bir yere gidip gelemiyorum çok hareketlidakika durmuyor.sürekli yapışık ikiz gibiyiz.yoruldum
Menüm de kaçamaklar oldu moral bozukluğunda yedim.ama 2 saat yürüdum hergün. Cezama razıyım. İnşallah bugün iyi geçer
Cuma kilom;57.7
Bugün kü kilom;57.5
Fark -200gr
Yawrukush Yawrukush
cok uzuldum canim ama sen 2 evlat daha buyutmussun suan tam sana yapisik oldugu donemler, kosturup her seyi yerle bir ettigi donemler, 2 yastan sonra azaliyor, hatta 3 yasindan itibaren daha farkli daha kolay oluyor cocuklar, sabir canim...

kaptanım :KK43: :KK43:
menümlerimi yazıyorum hemen
canim takima ugramiyorsun, motivasyonun farkinda olmasan da etkileniyor ve ya kilo vermen yavasliyor, ya da artilar gelebiliyor.
Bu durum takimi kotu etkiliyor.
Hepimiz birbirimize bagliyiz biliyorsun Iremim.
Takim sorumlulugunu da biliyorsun.
Lutfen bu konuya bir cozum getirelim.
Sohbetlere, menu yazmaya duzenli katilman gerek..
Senin bu konudaki fikirlerin nedir?

Back
X