• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyiyim kuzum şükür nişan çok güzeldi en önemlisi hiç kaçamak yapmadım.sen nasılsın şükür bebişin iyiymiş çok sevindim
harikasin canim cok sevindim.
Allah tamamina erdirsin, mutlu huzurlu yuvalari olsun..

cuma günü
sabah
3-4 dilim kavun
ögle
yarım karışık tost
1 nescafe
1avuc fıstık
akşam
ızgara köfte, pilav,cacık
3bin adım

cumartesi günü
sabah
kücük dilim simit
beyaz peynir
antep peyniri
2-3 dilim yumurta
2zeytin
domates-salatalık
ögle
1cıtır simit
akşam
yarım palamut ızgara
bol salata
un helvası bir kaşık
14bin adım

pazar günü
beyaz pewynir
antep peyniri
domates -salatalık
yarım kaynamış yumurta
2dilim sucuklu yumurta
1tatlı kaşıgı şefteli receli
1tatlı kaşıgı çilek reçeli
1tatlı kaşıgı tahin-pekmez

2top dondurma
akşam
1iskenderun döneri
1 cola

1kücük kase dondurma
23bin adım
canim cumartesi ve pazar gunleri menulerini cok bozmussun..
bu sekilde kilo vermen zor Iremcim.
Hem odullerimizi pazara sarkitmiyoruz kesinlikle..

17 aylık canım. Ama çok hareketli iki dakika durmuyor. Koltuk,yatak ne bulursa sürekli tepesinde. Hala emiyor. Her dakika peşimde. Gecede yataginda uyumuyor. Hep yanimda.büzülerek uyumaktan sabah kalkınca her tarafım tutuluyor. Eşim Lede tartışmaya başladık bu yüzden. Oda sen alıştırdın diye kızıyor. Napacagimi şaşırdım. Biraz sessizlik istiyorum artık birazda uyku ve dinlenmek
canim eslerin geneli ayni, kizin uyudukca sende uyu dinlen.
bazi gunler yemekten feragat et.
kizinla disari cikin firsat buldukca parka , acik alanlara gidin.
esindende cok beklentin olmazsa uzulmezsin gulum..

geldim gülüm dr dan renkli ultrasona göndericek cumaya randevu attılar gelişimini sordum şükür iyi dedi ama şeker den dolayı renkli ultrasonu ben istedim.cuma günü bakıcak artık sonuca
cok sukur canim, renkli utrason sekerden dolayi mi oluyor?
insallh sonucu iyi cikar gulum...

Kız okula gidiyor sabahçı 7 de çıkıyo evden ona kahvaltı hazırladım evdeyim bugün kızım şimdi geldi yemeğini yesin babaannesine gitcez erişte kescez

Sağolasın canım

Hayırlı olsun düğününüz canım tatlı heyecanlar bunlar
gununuz guzel gecmistir insallah ablacim :)
ellerinize saglik..

Çok şükür tablet açıldı kizlar nasilsinizzzz Yawrukush Yawrukush
cnm menüler adimlamalar hersey yolunda geçmişi okuyamiyorum hemen kapanıyor bu eşim tel ayarlicakti geçici olarak hallederse gelicemmmm
yada izinli satilabilirmiyim tekrarr

Bu arada faces aktiftir gelmiyorsun demeyin eşimle ortak kullandığımız için öyleyse kocaman opuyorummmmm:KK200:
canim izinli saymayalim, izin aldikca takima donus zorlasiyor.
bende bu duruma uzuluyorum gercekten.
sen gelebildikce gel kuzum takima, aksam esinin telinden olsun bir merhaba demeye, menu yazmaya ugra.
bizde opuyoruz..

Canim guncel kilom 62.7 hedefim 60 olarak guncellemistik baskul degisikligi nedeniyle buraya islenmemis sanirim ben 61.9 la ayrilmistim izne degil.mi ozgem bi onay verirsen bi ara ben dagildim iyice unuttum:KK43:
tamam canim guncel kilonu duzeltecegim.
izne evet 61.9 ile ayrilmistin Busem.
800 gr kalmis..

Epey yorucu bir gün olmuş canım. İnsan evine kim gelirse gelsin hep evini düzenli görsünler istiyor. Bu psikoloji bi yandan iyi bi yandan yıpratıcı .
Aynen canın ya öyle oluyor malesef

Senay bu kosusturmalar ne zaman bitecek kuzum bize de yazik yav:KK43: cuma dahil oturmadim ben de arkadas ne bicim duzenmis. Daha da camlari silemedim avizeler kaldi bi de mutfak dolaplarinin ici kaldi vakit yetmedi gune gitmese miydim diyorum
Sorma canım sorma benim koşturmam hiç bitmiyor malesef

Ozgecim gelmiş geçmiş olsun bundan sonra bi akini doyur temizle kendini besle ve dinlen birak ev isini falan da kuzum alisverise de karisma bence bu gecici sonucta kendini dusunmuyosan bebisi dusun kuzum. Bazen fazla fiziksel aktivite yorgunluk hareket iyi gelmiyo iste. Sen herseye yetismesen de dunya doner insanlar Yaşar merak etme bir sure sadece kendini dusun lutfen bak bu bi isaret sana bence
haklisin Busem cok haklisin...

Demi ama batı boş donmeyelim aksama.

İiz biz özgem asıl sen nasılsın ? Agrin yoktur insallah?

Kalk ve Silkelen busem dön artık şu takıma. 2 lafın belini Kıralım.
iyiyim gulum, agrim yok, her sey yolunda..
sen nasilsin bacim?

Yawrukush Yawrukush @AKovser gogo2405 gogo2405 canlar üstüste mazeretsiz menu vermeyenlere ve bildirim yapmayanlara artık uygulama yapmaya baslasaniz mi?
Takimda 3 4 kişi dışında bırak ugramayi menu vermiyor millet. Bu da ciddiyetsizlik oluyor ve kendi açımdan motivasyon bozucu olarak görüyorum. Bizler sürekli buraya aman ne yedim ne spor yaptım yazayım diye uğraşırken insanlar bi görünüp hop geri gidiyor. Mazereti olanlar sözüm meclisten dışarı ama diğerleri için bence gereken yapılsın.
Sibelim bir cok takim yazdan beri sorunlar yasiyor, kac takim kapanmanin esigine geldi.
herkeste bir motivasyon dusuklugu mevcut.
takimda 3gun ust uste menu yazmayanlara 30dk spor cezasi vermeyi dusunmustuk.
tekrarlarsa bu durumu listedeyse izne ayiralim, listede degilsede listeye alinma suresini uzatalim demistik yonetim olarak.
Ancak uyelerin bir cogu gunde 5dk bile ugramiyor ki, bu cezalardan sonra durumlari ne olur kestiremiyorum.
yeni uyeye ihtiyaci olan, kotu durumda olan takimlar var, canimiz her istediginde yeni uye de cagiramiyoruz.
yeni uyelerde zaten takima geliyor 2gun durmuyor cogu.
demem o ki kalici, akla yatkin bir cozum yok kafamizda.
ama menulerdeki 3 gun kuralini uygulamaya gecirebiliriz..

Canım bizim sayfadakilerin ancak 3 sayfalık çenesini düşüyor bunada şükür ya 1 sayfa olsaydı:KK70:
ah sen takimin eski hallerini gorseydin..
sabah kalkip 30-40 sayfa okudugum zamanlari bilirim canim..

Bugünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1kk süzme peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık

Öğlen
1dilim pasta
3 adet kurabiye
1 bardak kola:olamaz:
Akşam
1 Kâse yoğurt
1 mandalina

Spor:3000 adım
100 mekik (cezam )
500ia (cezam)
550jj (belki daha yaparım)
Su:1 bardak
Yawrukush Yawrukush @AKovser
bu menu saka mi Fikriyecigim?....

Anaaamm nedeem nerlere gideemm bacaciklarin guzularimi hissedemiyorum ya beeeenn :KK43: ben nasil hamlamisim kizlar bacaklarim seyiriyo eve donerken arabanin pedallarina basamadim ya. Anaam. Beyin debriyaj komutu veriyo bacagin umrunda degil:KK43: Yawrukush Yawrukush um 1 saat platesi yaziver ama bacan alt karin calistirdi hatun bacak hareketlerini sevmiyorum arkadas yav
Korkutma beni Buse yarın spora gidicem bir aksilik çıkmazsa.
Ahh ahh bugun epey stresli geciyor benim icin.
Sabah annemlerden telefon geldi, ailevi miras problemlerinden bahsettiler, sinir bozucu..
Ister istemez kafama takildi, insanlar neden araya mal mulk davalari girince kotu oluyorlar anlamiyorum.
Sanki mezara goturebilecegiz...
Mecburende dinledim annemi, bir sey soylesem hemen bozuluyor.
Sonra alelacele Akini yedirdim, giydirdim,beslenmesini hazirladim okula.
Okula biraktiktan sonra eve donesim gelmedi..
@haeshin sen diyorsun ya canim aile ici gerginlik pek beter diye hakketen oyle..
Markete attim kendimi, yok akillanmam ben, esimle yapacaktik bundan sonra alisverisi ama dayanamadim..
Kafami dagitayim diye, kendimede bir kahve aldim...
Dondum eve makinaya camasir attim, bulasiklarida yerlestirdim, yavas yavas aldiklarimida yerlestirdim.
Her seyi yavasca yaptim, azicik kafam dagildi neyseki..
Eskiden bekarken canim sIkIlinca hemen uyurdum, soyutlardim kendimi dunyadan, evlendigimden beri kendimi islere veriyorum..Kotu bir aliskanlik :KK43:
Neyseki dunden yemegim var cok sukur..
Sizlerde neler var neler yok?
Dünya malı dünyada kalır ama herkes aynı düşünmüyor canım yaş ilerledikçe daha fazla mala mulke önem vermeye başlıyorlar maalesef.

Sabah annemlerden telefon geldi, ailevi miras problemlerinden bahsettiler, sinir bozucu..
Ister istemez kafama takildi, insanlar neden araya mal mulk davalari girince kotu oluyorlar anlamiyorum.
@haeshin sen diyorsun ya canim aile ici gerginlik pek beter diye hakketen oyle..
Markete attim kendimi, yok akillanmam ben, esimle yapacaktik bundan sonra alisverisi ama dayanamadim..
Dondum eve makinaya camasir attim, bulasiklarida yerlestirdim, yavas yavas aldiklarimida yerlestirdim.
Eskiden bekarken canim sIkIlinca hemen uyurdum, soyutlardim kendimi dunyadan, evlendigimden beri kendimi islere veriyorum..Kotu bir aliskanlik :KK43:
Gülüm sıkma canını. sorun herneyse hal olur inşallah senin Stresten uzak durman gerekiyor. sorunlar hal olunca boşuna kendini stres etmekle kalmış olacaksın

Korkutma beni Buse yarın spora gidicem bir aksilik çıkmazsa.

Dünya malı dünyada kalır ama herkes aynı düşünmüyor canım yaş ilerledikçe daha fazla mala mulke önem vermeye başlıyorlar maalesef.
sorma ablacim , insanlar olup biteni anlatip rahatlamak istiyor ama ben uzuldugumle, kizdigimla kaliyorum.
ya birde hirs buruyor insanlari insallah hic basima boyle seyler gelmez:(

Gülüm sıkma canını. sorun herneyse hal olur inşallah senin Stresten uzak durman gerekiyor. sorunlar hal olunca boşuna kendini stres etmekle kalmış olacaksın
ya Hazalim annem ve dayim arasinda mal mulkten dolayi cok ciddi anlasmazliklar, kuslukler oldu.
son birkac ayda, o degil yegenlerle bizlerde arada kaliyoruz.
isi iyice hirsa dondurduler, iki kardes birbiriyle konusmuyor:KK43:
baskada kimseleri yok aslinda..
ananemde uzuntuden kahroluyor, sekeri 400lerde..
onu da dusunmuyorlar..
koca koca insanlar , hemde birbirlerinin kanlari canlari, anlamiyorum ben bu isleri zor be gulum...

ya Hazalim annem ve dayim arasinda mal mulkten dolayi cok ciddi anlasmazliklar, kuslukler oldu.
son birkac ayda, o degil yegenlerle bizlerde arada kaliyoruz.
isi iyice hirsa dondurduler, iki kardes birbiriyle konusmuyor:KK43:
baskada kimseleri yok aslinda..
ananemde uzuntuden kahroluyor, sekeri 400lerde..
onu da dusunmuyorlar..
koca koca insanlar , hemde birbirlerinin kanlari canlari, anlamiyorum ben bu isleri zor be gulum...
Bazen oluyor gülüm.hani insanın gözüne perde iner etrafta olan hiçbişi görmez insan derler ya bu durum şuanlık öyle gibi . bence onlarda anlayacak durumu kuzum takma sen.şuan önemli olan sensin gülüm.

Anaaamm sibelim izindeyim ama utancimdan yerin dibine gectim su anda :KK43: kendimi pilates topuna gomesim geldi hocayi bekliyorum:KK43: tursu gibiyim.nobetciydim bugun iiiiii
Kız sen izindeydin ben seni kastetmiyorum. Var gibi görünüp yok olanlara söylüyorum.
Ter atip gelicem esim gelcek sonra donusumlu geliyoruz. Kizlarin biri gunduz uyumuyo. Digeri de o uyuyunca mutsuz oluyo aksamlari olaylaa olaylaaa bi gorsen halimizi. Arkamdan ciglik cigliga agladilar gelirken aklim orda :KK43:

Aboooo salondaki herkes ogretmen hatunlar egitim sistemini tartisiyolar bangir bangir r harfi degismis yine müjde :)))) f de degismis komsular havar
Kız senin kiler de 3 yaş sendromu mu yaşıyor ? Ayrıca nasıl r ve f harfi değişiyor kizzz o ne aboowww:))
Canım düğün 2 ay sonra falan galiba. gerçekten o koşturmadan iştahım kesildi. inşallah düğüne kadar zayıflarım biraz
Zayiflarsin tabiki bitanem.
Çok sağol busem

Doğru söylüyorsun canım verelim artık cezaları kış geldi okullar açıldı tatiller bitti bazı takımlar katılım ve paylasimsizliktan kapanma aşamasına geliyo takımımıza sahip çıkmamız lazım.

Koşturma halindeyim
Bence de biraz katı olsun kararlar.
Anaaamm nedeem nerlere gideemm bacaciklarin guzularimi hissedemiyorum ya beeeenn :KK43: ben nasil hamlamisim kizlar bacaklarim seyiriyo eve donerken arabanin pedallarina basamadim ya. Anaam. Beyin debriyaj komutu veriyo bacagin umrunda degil:KK43:
Yawrukush Yawrukush um 1 saat platesi yaziver ama bacan alt karin calistirdi hatun bacak hareketlerini sevmiyorum arkadas yav
Kız dikkat et yollarda .

haklisin Busem cok haklisin...

iyiyim gulum, agrim yok, her sey yolunda..
sen nasilsin bacim?

Sibelim bir cok takim yazdan beri sorunlar yasiyor, kac takim kapanmanin esigine geldi.
herkeste bir motivasyon dusuklugu mevcut.
takimda 3gun ust uste menu yazmayanlara 30dk spor cezasi vermeyi dusunmustuk.
tekrarlarsa bu durumu listedeyse izne ayiralim, listede degilsede listeye alinma suresini uzatalim demistik yonetim olarak.
Ancak uyelerin bir cogu gunde 5dk bile ugramiyor ki, bu cezalardan sonra durumlari ne olur kestiremiyorum.
yeni uyeye ihtiyaci olan, kotu durumda olan takimlar var, canimiz her istediginde yeni uye de cagiramiyoruz.
yeni uyelerde zaten takima geliyor 2gun durmuyor cogu.
demem o ki kalici, akla yatkin bir cozum yok kafamizda.
ama menulerdeki 3 gun kuralini uygulamaya gecirebiliriz..

ah sen takimin eski hallerini gorseydin..
sabah kalkip 30-40 sayfa okudugum zamanlari bilirim canim..

Özgem zaten yeni rahatsızlandın bi de kafana takma bu işleri. Allah aşkına çok mu mal varlığı var?
Dünya malı dünyada kalıyor . Bİz de de buna benzer olay oldu. Sonra dedem öldü bitti gitti. Yani bak fani dünya şimdi de olenin arkasından vicdan azabı duyuyor dayımlar. Ben bu yüzden kuzenim kavga ettim ve 3 senedir konuşmuyoruz. Biz de Yengem yani dayimin hanımı ortalığı karıştırıyor ve o kızını bize karşı kiskirtti sonrasında bizim aramız açıldı. Dedemin ölümünden sonra herkes bir pişman bir vicdan azabı. Ne oldu şimdi koca bir Hiç. ..

Üyelerin katılimi konusuna gelince tabiki siz daha iyi bilirsiniz ama gelmeyen silinsin az olalım ama öz olalım .

Hepinize iyi geceler kizlar. Uğrayamadım kusura bakmayın.
Yawrukush Yawrukush canım seni cok iyi anlıyorum. Bizimkilerde de var o dert. Halalarim ve babam.herkes kendini düşünüyor ve kendini haklı görüyor.
Bende annemi aramaya korkar oldum .babamla sorunlarını anlatir hep. Yok şöyle yok böyle sanki ben ne yapabileceksem.oda anlatip rahatlamak istiyor galiba ama ben de bütün gün moralsiz oluyorum onunla konuşunca. Zaten uzaktayım göremiyorum insan iyice kötü hissediyor kendini

Back
X