Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görürsün canım sporada gidicekmişsin bide wc siz diyosun daha fazlasını bile görürsünSabah tartıldım yine wc Siz 67.5 çıktım 66 yı gorebilirmiyim acaba cumaya Bugün spor salonuna gitmeyi planlıyorum ödem olmaz tekrar kaslarda inşallah.
Ben bu hafta hic umutlu değilim. Yarin Protein günü yapsam iyi olur aslında ama hic gözüm kesmiyor
Ay inşallah bakalım.Görürsün canım sporada gidicekmişsin bide wc siz diyosun daha fazlasını bile görürsün
Öyle düşünme canım pozitif düşünBen bu hafta hic umutlu değilim. Yarin Protein günü yapsam iyi olur aslında ama hic gözüm kesmiyor
Herkes nerde bakiim takımı toparlayalim dedikçe dagiliyosunuz kızlar
Özge doğum iznine ayrılsın gelmeyenleri atayım takımdan çabalıyoruz takım dağılmasın derece yapalım diye ama bakıyorum sabahtan beri tek sayfa ilerlemedi![]()
Allah kardeşin de hayırlısıni versin gülüm ne dicen.Canım herkesin huyu farklı, düşüncesi farkli yspacak birsey yok.kız kardeşim cok soğuktur ve bencil. Sadece kendini düşünen bir kişi. Herşeyin doğrusunu kendisi bilir.benden küçük olmasina rağmen bayramlar da bile aramaz mesaj yazar .huylarimiz çok zıt anlaşamıyoruz o yüzden
Herkesi ve kendimi tebrik ediyorum :)))...Jumping jack yarışması..![]()
Takim ici ilk 3...![]()
![]()
1. sira
600 adet ile
Alya008 arkadasimiza ait
2. sirada 400 adet ile onu takip eden B belindamm yeraliyor![]()
3.'lük
250 adet ile @Saadetim33 'e gidiyor![]()
Listeye girme hakkini kil payi kaybedengogo2405 i de
tebrik ediyoruz.![]()
Basarilarinizin devamini dileriz![]()
Ah özgem ne cektiniz şu evden . Simdi doğumun da geliyor iyice zor olmasa bari bir önce tamir edilse.Canlar okuldan Akini almaya gittim, bir yagmur yagiyordu ki sormayin.
Semsiyeyi Akina tuttum eve donene kadar sirilsIklam oldum.
Eve geldik, bir baktik esimde gelmis, hani bizim catimiz yapilmisti ya...
Cati yapildiktan sonra salon tavani, bir oda, yatak odasinin banyosu, tuvaleti akmisti.
Aramistik adamlari gelip yaptilar ama biz sehir disindaydik onlar geldiginde heralde bastan savma yapmislar
Su siralarda hep yagmur zamani hergun yagiyor, tavanlarimizda akiyor..
Adamlar bugunde geldi, esim meger ondan gelmis.
Catiya baktilar 2 yerde daha akma tespit ettiler.
Ya yeni badana boya olan evin catilari mahvoldu bunlarin yuzunden, bir surude para verdik..
Guya 30 yil garantili, ne ugrastik Allahim bu evle...
Bugunde asiri yagmur yagiyor, tamir edemediler yarin yagmursuzken gelecekler..
Esim yemegini yedi ise gitti, Akin uyudu, camasirlari astim, biraz dinleneyim diye oturdum.
Birazdan da bulasik makinasini bosaltacagim, sonrada Akin uyanir zaten.
Hepinize iyi geceler, yarin gorusmek uzere.
- Bu arada pazartesiden itibaren 3gun ust uste menu yazmayanlara 30dk spor cezasi.Bu durumu tekrarlamalari halinde listedeyseler izne ayirma, listede degilseler listeye girme surelerini uzatma cezalari uygulanacaktir.
- Lutfen bu duruma ozen gosterelim arkadaslar...
![]()
Benimki de dumura uğradı ben istemem falan deyince aman . Benim gelinlik altınları bile onu kasasında bir gün ver bana demedim. Zamanı gelince alırım. Dünya malı burda kalır . O kadar zenginler ölüyor kefenlerinde cep mi var? Herkesin mali kendine olsun. Huzurun varsa evinde tencerende taş kaynatır içersin. Gerisi boş.gurbette olunca arkadasliklar kardeslik gibi oluyor canim.
benimde oyle nice akrabamdan daha yakin buradaki arkadaslarim, birbirimizin zor gunlerinde hep destegiz.
Allah kardesinde hayirlisini versin dedigin gibi..
iyi demissin gulum benim kayinvalidemde ayni seyi yapmisti, 1 gorumcem var.
Bende hepsi gorumcemin olsun demistim, esim sag oldukca bizim bir ihtiyacimiz yok demistim.
cok sasirmisti hic oyle bir soz beklemiyordu canim..
hafta hafta 30-31-32 cikmissa buyuyor iste gulum.
bu degerleri de hic bilmiyorum ben, burada hic oyle degerler gormuyoruz asyam.
ama doktorun her sey normal dediyse sorun yoktur gulum.
enfeksiyonun tamamen iyilesti mi?
Görürsün ablam spora devam bakSabah tartıldım yine wc Siz 67.5 çıktım 66 yı gorebilirmiyim acaba cumaya Bugün spor salonuna gitmeyi planlıyorum ödem olmaz tekrar kaslarda inşallah.
Herkes nerde bakiim takımı toparlayalim dedikçe dagiliyosunuz kızlar
Özge doğum iznine ayrılsın gelmeyenleri atayım takımdan çabalıyoruz takım dağılmasın derece yapalım diye ama bakıyorum sabahtan beri tek sayfa ilerlemedi![]()
Bende yeni yürüyüş ten geldim. Daha yemek yapıcam.adı belli ya yapmasi kolay
Salata falan olunca doyarım da ben sadece protein yemeyi düşündüm oda yenmiyorki tek basina et tavuk falan. Bakalım artıkÖyle düşünme, nasıl derler iyi düşün iyi olsun :)
Olabilir aslında, yani zaten proteine ağırlık vererek beslenmemiz lazım..
Senin kahvaltıların güzel oluyor, diğer öğünlerde de haşlama ya da ızgara et, tavuk, balık yanına salata, yoğurt eklersen al sana protein diyeti :)
Ben bu menüyle fazlasıyla doyarım yani aç da kalmam ama seni bilmiyorum tabi..
Sagol canım nasılsınKolay gelsin canım..
Bu hafta moralim bozuk tu oda menulere yansıdı malum.kilolar yerleşmeden vermem lazım yoksa daha zor olur.Ay inşallah bakalım.
Öyle düşünme canım pozitif düşün
Ne yemek yapıcan.Bende yeni yürüyüş ten geldim. Daha yemek yapıcam.adı belli ya yapmasi kolay
Firinda tavuk patates. Patates yemem kendime biber karnabahar falan koyarım tepsiye biraz.salata yoğurt. Ezogelin çorba sida yaptimNe yemek yapıcan.