- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
Salata falan olunca doyarım da ben sadece protein yemeyi düşündüm oda yenmiyorki tek basina et tavuk falan. Bakalım artık
Yok öyle olmaz o zaman, hem doymazsın da ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salata falan olunca doyarım da ben sadece protein yemeyi düşündüm oda yenmiyorki tek basina et tavuk falan. Bakalım artık
Firinda tavuk patates. Patates yemem kendime biber karnabahar falan koyarım tepsiye biraz.salata yoğurt. Ezogelin çorba sida yaptim
Aynen abla kaç defadır girdim kimse yazmamışsın bende çıkıyomHerkes nerde bakiim takımı toparlayalim dedikçe dagiliyosunuz kızlar
Özge doğum iznine ayrılsın gelmeyenleri atayım takımdan çabalıyoruz takım dağılmasın derece yapalım diye ama bakıyorum sabahtan beri tek sayfa ilerlemedi![]()
Kolaylıklar diliyorum baya iş yapmışsın :) Sibelim sen çalışıyor muydunAllah kardeşin de hayırlısıni versin gülüm ne dicen.
Herkesi ve kendimi tebrik ediyorum :)))
Ah özgem ne cektiniz şu evden . Simdi doğumun da geliyor iyice zor olmasa bari bir önce tamir edilse.
Benimki de dumura uğradı ben istemem falan deyince aman . Benim gelinlik altınları bile onu kasasında bir gün ver bana demedim. Zamanı gelince alırım. Dünya malı burda kalır . O kadar zenginler ölüyor kefenlerinde cep mi var? Herkesin mali kendine olsun. Huzurun varsa evinde tencerende taş kaynatır içersin. Gerisi boş.
Görürsün ablam spora devam bak @haeshin buseme bi dadandı pir dadandı spora:)
Ben simdi oturdum evde. Sabah kalktım oglani yedirdim krese götürdüm, kasaba gittim etimi aldım ordan bizim dükkana gittim. Servis saati geldi yardım ettim. Sonra oglani almaya gittim krese eve geldim oglani uyuttum , duş aldım. Sonra aldığım etleri buzluga koydum paketleyip yemeğimi yaptım ahanda yeni oturdum. Simdi de benim sıpa yatağında zırlıyor . Kafam bi milyon oldu
Kolay gelsin kuzumBende yeni yürüyüş ten geldim. Daha yemek yapıcam.adı belli ya yapmasi kolay
Banada zor geliyor zaten canımYok öyle olmaz o zaman, hem doymazsın da ..
Sagol canımKolay gelsin kuzum
Et tek başına bana lezzetli gelmiyor yanında mutlaka Salata Yeşillik tüketmem gerekiyor doymaktan öteBanada zor geliyor zaten canım
Kuzum nasılsınÖyle düşünme, nasıl derler iyi düşün iyi olsun :)
Olabilir aslında, yani zaten proteine ağırlık vererek beslenmemiz lazım..
Senin kahvaltıların güzel oluyor, diğer öğünlerde de haşlama ya da ızgara et, tavuk, balık yanına salata, yoğurt eklersen al sana protein diyeti :)
Ben bu menüyle fazlasıyla doyarım yani aç da kalmam ama seni bilmiyorum tabi..
Oh menun çok güzel ve dengeli canım afiyetler olsun.Firinda tavuk patates. Patates yemem kendime biber karnabahar falan koyarım tepsiye biraz.salata yoğurt. Ezogelin çorba sida yaptim
Oğlan doğana kadar calisiyrdum kuzum kendi restorantimizda. Simdi evdeyim . Oğlan krese gidince ben de gidip yardım ediyorum orda.Kolaylıklar diliyorum baya iş yapmışsın :) Sibelim sen çalışıyor muydun
Kızlar sizce günde kaç dilim ekmek tüketilebilir. tabi tüketmemek daha iyi biliyorum
Kızlar sizce günde kaç dilim ekmek tüketilebilir. tabi tüketmemek daha iyi biliyorum
Slm kızlar:))
Hoşbuldum canım bugün pek giremedim ablamlar gelmişti onlar gitti şimdide hazırlanmam gerek kayınvaldemlere gidicez bugün giremeyebilirim şimdiden kusura bakmayın olurmu :))Aleyküm selam canım.. Hoşgeldin :)
Hoşbuldum canım bugün pek giremedim ablamlar gelmişti onlar gitti şimdide hazırlanmam gerek kayınvaldemlere gidicez bugün giremeyebilirim şimdiden kusura bakmayın olurmu :))