- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
Canım kahvaltı da iyi yemistim baya tok tuttu. AcıkmadımCanım öğlen de yemek yeseydin, en azından salata ya da çorba..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kahvaltı da iyi yemistim baya tok tuttu. AcıkmadımCanım öğlen de yemek yeseydin, en azından salata ya da çorba..
Canım kahvaltı da iyi yemistim baya tok tuttu. Acıkmadım
Çocuklar ve esim krep istiyorlar. Arasina da çikolata sürüp yerler. Resmen bana işkence gibi yaaa
Eline sağlık afiyet olsun canımFirinda tavuk patates. Patates yemem kendime biber karnabahar falan koyarım tepsiye biraz.salata yoğurt. Ezogelin çorba sida yaptim
Sen yaz canım birer ikişer mesaj bile canlı tutar takımıAynen abla kaç defadır girdim kimse yazmamışsın bende çıkıyom![]()
Süpersin canım150 jj, 150 ia yaptım ama yoruldum. Gerisini de sonra yaparım inşallah
En en fazla 4 dilimKızlar sizce günde kaç dilim ekmek tüketilebilir. tabi tüketmemek daha iyi biliyorum
Geçmiş olsun canım bi soğan tuz dağıt bari komsularina falan acı acıyı alır derlerSelamlar kizlar nasilsiniz?
Aslinda bugun epey erken kalktik esimin toplantisi var diye ama ben esime kahvalti hazirlarken bicakla elimi bir guzel kestim..
Kucuk bir kesik ama derin kesildi ,1 saat tampon baski yaptik, kani 1 saatin sonunda durdurabildik.
Yoksa yine hastane yolcusu oluyordum.
Sizlerin gunu nasil geciyor canlar?
Geçen varislerim var tedavi olacağım dedin o yüzden sordum kuzum. evde olmakta güzel ben seviyorum en azındanOh menun çok güzel ve dengeli canım afiyetler olsun.
Oğlan doğana kadar calisiyrdum kuzum kendi restorantimizda. Simdi evdeyim . Oğlan krese gidince ben de gidip yardım ediyorum orda.
Sabahları tüketmek daha dogru canım. Tam bugday ekmeği olursa daha iyi olur.
Tabi tuketmemek en iyisi ama bazen de olmuyor. Ne kadar geç yersen o kadar hamur oturuyor midene.
Iyiyim canım Şükür. diyet ile geçiyor zaman.Çok şükür iyiyim canım..
Sen nasılsın ?
Benimde bazen öyle oluyor o yüzden sordum
Benim için 2 :)
Ya kahvaltıda 2 dilim tüketilmeli, ya da sabah 1 öğlen 1 tane şeklinde :)
Benimki genelde akşama kalıyor![]()
A slm kuzumSlm kızlar:))
İyim çok şükür canım topallamam bitti belimde hafif bi ağrı var o kadar :)Banucum gecmis olsun ya iyi misin simdi canim isin cok zor ya kolayliklar olsun simdiden sonrasi icin. Dugun telasin da var su gibi olsun bitsin canim hersey.
İki gündür belim ağrıyor yine spor yapmayınca artıyor Bugün yürüyüş yaptım biraz eşimde Biraz masaj yaptı sağolsun Biraz iyiyim şimdi
Geçmiş olsun gülüm. neyse ki durmuş kanı.Selamlar kizlar nasilsiniz?
Aslinda bugun epey erken kalktik esimin toplantisi var diye ama ben esime kahvalti hazirlarken bicakla elimi bir guzel kestim..
Kucuk bir kesik ama derin kesildi ,1 saat tampon baski yaptik, kani 1 saatin sonunda durdurabildik.
Yoksa yine hastane yolcusu oluyordum.
Sizlerin gunu nasil geciyor canlar?
Benimde bazen öyle oluyor o yüzden sordumbide kahvaltı da 2 tüketiyorum çok mu oluyor merak ettim
Nasilsiniz kizlar okuldan esimi almaya gittim, ogle arasinda birer kahve ictik.
Eve geldim, camasir attim makinaya simdide geldim sohbete:)
Kimler var??
Inşallah özgem. Ben yqğmurlu havalara bayılırım buarada ama daha burda yağmadı. Bu sene türkiye de kış çok zor geçecek diyorlar kuzum.canim bugun yagmur yagmazken gelecek tamirciler, hic eve girmeyecekler bu sefer, catiya cikip halledeceklermis.
insallah son olur Hazalim..
canim kahvaltida 2 dilim, oglen ve aksamda 1er dilim tuketiyorum ben.
diyetteyken de oyle yapiyordum, bu ideal kuzum.
masallah sana kuzum ne gezgin hatunsun sen yaa :))
Kolay gelsin gülümKizlar biz hazirlaniyoruz 20 dkk sonra Akinin okulu var, okul yollarina dusecegiz :)
Donuste gorusmek uzere...
canim iyi yapmis nisanlin okumakla, okuduktan sonra is bulunur Fatimem.Aslında geldikten bir kaç ay sonra evleniriz diyorduk..
Ama öyle demekle olmuyor işte..
Daha evimiz yok, kendisi senelerdir okuduğu için başka hiçbirşey yapamadı, birikimi falan yok yani..
Evi babası alacak, ne zaman belli değil henüz..
Gelip öncelikle iş bulması lazım, iş de kolay bulunmuyor malum..
Ev ve iş hallolursa geri kalanlar o kadar mühim değil, üstesinden geliriz..
Kısmet diyorum, Allah neyi nasıl nasip edecek bilmiyoruz ki, belki de hemen hallolur hepsi :)
canim ucundan tadina bak cok canin isterse, ama fazlasini yeme...Çocuklar ve esim krep istiyorlar. Arasina da çikolata sürüp yerler. Resmen bana işkence gibi yaaa
Hayirdir ablacim neden agriyor ki belin?İki gündür belim ağrıyor yine spor yapmayınca artıyor Bugün yürüyüş yaptım biraz eşimde Biraz masaj yaptı sağolsun Biraz iyiyim şimdi
durdu canim sukur ya..Geçmiş olsun gülüm. neyse ki durmuş kanı.