- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
Bir kek yedim hazır kek1 dilim kek yaz bari canım 1 kek yalnış anlaşılabilir
Az yemişsi gibi geldi, doyduysan sorun yok tabi :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kek yedim hazır kek1 dilim kek yaz bari canım 1 kek yalnış anlaşılabilir
Az yemişsi gibi geldi, doyduysan sorun yok tabi :)
Estağfirallah kuzum ama öyle sanırımzenginler goruyor yani :))
zenginler goruyor yani :))
Evet kuzum forumda ziyaretçileri vs yazıyorNormalde forumlarda oluyor bu özellik, bizde prolara özelmiş demek ki![]()
Bir kek yedim hazır kekyine de dilim sayılır
takiliyorum canim benim :)Estağfirallah kuzum ama öyle sanırım![]()
Ya utandım şimdi Öyle görünüyor Özgem :) Biz daha fakir fakir takılalım![]()
ne findigi ne keki aaaa gece gece....Ha anladım canımm, olsa da yesekk bir fındıklısındannnÖzge duymasınn, görmesinnn
![]()
seni sevdigimizden yazdik oyle, iyi geceler canim :)Ya utandım şimdi kaçayım bari konu kapansın
![]()
Ya utandım şimdi kaçayım bari konu kapansın
![]()
ne findigi ne keki aaaa gece gece....
cok guzel canim benim, o is gucun yogunlugu arasinda, liste disi kilo vermeye calismana ragmen, daha 2 gun once dusup sakatlanmana ragmen duzenli takima ugrayip menu yaziyorsun ya seni alnindan opmeli Banum...
aman ha Fatimem :)Şaka canımm hiç yapar mıyım öyle şey gece gece :))
Hayırlı akşamlar hanımlar nasil gidiyor hayat
iyiyiz Asyam , benim Akin, Akinin okulu, ev isi vs arasinda gidip geliyor.Hayırlı akşamlar hanımlar nasil gidiyor hayat
Canım benim teşekkür ederimcok guzel canim benim, o is gucun yogunlugu arasinda, liste disi kilo vermeye calismana ragmen, daha 2 gun once dusup sakatlanmana ragmen duzenli takima ugrayip menu yaziyorsun ya seni alnindan opmeli Banum...![]()
İyi akşamlar, gidiyor hayat bir şekilde sizlerde neler var neler yokHayırlı akşamlar hanımlar nasil gidiyor hayat
A a çok geçmiş olsun , dikiş attılar mi naptin canim dikkat etiyiyiz Asyam , benim Akin, Akinin okulu, ev isi vs arasinda gidip geliyor.
bugun parmagimi kestim epey kanadi.
bunlarin haricinde bir degisiklik yok canim :)
sende ne var ne yok?