Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım erkekler böyledir çocukla ilgili yapılacak bişey olduğunda önemsemezler bu yüzden bütün yük kadının üzerindedir.tek senin başında değil canım neredeyse bütün kadınların eşleri böyle dır.dolayısıyla pek yardımcı olmuyorlar canını sıkma canım hamilesin herşeye üzülürsen bebişte etkilenir takma kafanı üzmemeye çalış kendini:))

Kendimi tanitayim :)
Ben Melis
19 yaşındayım
Ankara da yaşıyorum
Bekarim :)
Açık öğretimde okuyorum
Boy 1.60
Kilo 64
Hedef 55
Bn kendimi bildim bileli hep kiloluydum zaten pek bi serüvemin yok açıkçası
Meliscim hoşgeldin aramıza canım ben fikriye adanada oturuyorum evliyim bir kızım var tanıştığıma memnun oldum :)) umarım istediğin kiloya ulaşırsın azmin daim olsun:)))

Canimmmmm
Sagol fistigim
Benim sipanin cigerlerinden virus bulasmis
Sükür simdi iyi ama

Yok canım yanlış yazmadım bizde koyunun karın kısmı yüzülür iyice temizlenir dolma gibi doldurulup dikilir sonra pişirilir tadı enfes olur Mumbar la karın beraber yapılır bizde dün ablamdaydık beraber yaptık ablamla orda yedik oyüzden dün bütüngün giremedim :))

Sağol canım benim inşaAllah..

Canım kusura bakma ama senin eşin gerçekten ağzına kürekle vurmalık
İnsan biraz düşünceli olur, biraz yardımcı olur..

Selam kızlar @Yawrukush onerisyle buraya geldim inşallah zayiflayabilirim hadi hayırlısı:)

Ben Melis
19 yaşındayım
Ankara da yaşıyorum
Açık öğretimde okuyorum
Boy 1.60
Kilo 64
Hedef 55

ooo kimler gelmişş :)
Aleyküm selam, hoşgeldin canım :)
Ben de Fatime, 21 yaşındayım öyle işte :)

Maalesef bazı erkekler ki turklerde daha çok böyle yetistiriliyor sen erkeksin ben yaparım ve kızına o erkek sen yapıver diyen anneler ülkesi benim annemde öyleydi şimdi kardeşimin eşi çekiyor maalesef. Ben hep anneme cemkirirdim bana ne kendi yatağını toplasın Vs diye bana söz geciremeyince kendi yapardı annem sonuç ortada. Bazen kürekle vurmak mantıklı geliyo bana senle konuşmaya eşin bu konuları bi mektup yaz koy masasına belki okuyunca anlar hatalarını
Ben artik yatar canlar, zaten kendi kendime konusuyorum.
Gununuz aydin olsun ve guzel gecsin, opuyorum..
Eki Görüntüle 1895657
Iyi uykular sana canım
Selam kızlar @Yawrukush onerisyle buraya geldim inşallah zayiflayabilirim hadi hayırlısı:)

Ben Melis
19 yaşındayım
Ankara da yaşıyorum
Açık öğretimde okuyorum
Boy 1.60
Kilo 64
Hedef 55
Hoşgeldin Melis ben Gonca 39 yaşındayım evliyim bi kızım var 167 boy 67 kiloyum. Hep beraber sağlıklı bir şekilde zayifliycaz inşallah.
Canimmmmm
Sagol fistigim
Benim sipanin cigerlerinden virus bulasmis
Sükür simdi iyi ama
Iyi olmasına sevindim bebegim geçmiş olsun tekrar.

cok teşekkür ederim canım

Annen neden gelemiyor ki?
Ev yemekleri yapan kişilere bak olmadı onlardan istersin canım
sıkma canını boşver. hayırlısı nabıcan

Kavga gürültüsüz kendilerini düzeltmiyorlr.
Biz aynısını yapsak acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…