Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@gulpinargul nerelerdesin canim, iyi misin?
marlin18 nasilsin canim, ufaklik nasil oldu, her sey yolundadir insallah..
@seyhan77 ablam sen nerelerdesin yahu??
Ufaklık iyi canım çok şükür. Alnı şişti ve morardı. Hala daha biraz var.bende bunalimdayim .kendimi yemeğe veriyorum. 58 kilo oldum.regl oldum çok kötü belim ağrıyor .evi görsen dudagin uçuklar.salonda 4 makine yikanmis çamaşır var.ütülenip yerleşecek.esim dün çorap sordu .yikanacakmis.nerde kurutayim .salonda 4 makina var zatendedim tartıştık .sozde bu hafta gidip kurutucu alalim dedi.sozunde durursa tabi.. Çocuk odasına zaten girilmiyor.burda 2 hafta okul tatili var.çocuklar evde. Artik hic isim bitmez.ev toz içinde. Bir sürü iş var ama yapacak halim yok. Şimdi bebişi uyutmaya çalışıyorum. Bu dunya da erkek olmak varmış 8 saat çalışıp sonra da bütün işleri onlar yapıyor havasindalar.
Yawrukush canım Rabbim yardım etsin. Seni cok iyi anlıyorum. Benim annemde gelmedi doğumda. Aslında gelebilirdi ama kendi istemedi.zorluklar dan çok onun gelmemesi icime oturdu. Ahdim var Rabbim bana ömür verirse kizlarimi dogumlarinda yanliz bırakmayacağım Rabbim in sayesinde insaAllah.
Canim erkek ler kadinlar gibi degil.düşüncesizce hareket ediyor çoğu. Benimkiside oyle.dogumda izin bile almadi o halde yanliz bırakıp gitti beni .evde huzursuz olacak iş güç var ya.işte kafa rahat tabi.çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Onlar bizim gibi değil .benciller kendi rahat larini düşünüyorlar

Allah yardımcın olsun canım..
Sen yine de bırakma kendini, yemeği de abartma lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…