Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşaAllah canım, çok sağol..

Özgem canım benim. Sen çok güçlü bir kadinsin. Annenin gelememesi çok üzücü ama eminim sen atlatirsin kolaylıkla. Zaten kızlar çok güzel taktikler vermiş. Buzluga at şimdiden canım Akin paşa nın sevdiklerinden. Onu her gün motive et. Bazen hediye alıp bak kardeşin sana hediye göndermiş falan de. Eminim bu onu heyecanlandirir. Esinle beraber kardeşi olunca nasıl olacağını neleri paylaşacağinizı anlatmaniz belki bir nebze kiskanmasini gecistirir. Burda doğumdan sonra hemşire eve geliyor ihtiyacın varsa. Sizde yok mu boyle bir hizmet?

Musait olan arkadaşlarindan yardım iste bitanem . Olabildiğince ik zmanlarda sana yardimci olmaya çalışsınlar. . İlk zmanlar tabiki zorluk olur 2 çocuğun acemiliği olur kolay değil ama eminim cabucak düzenini bulursun. Allah yardimcin olsun bitanem. Dularim senin gibi tüm hamilelerde.Rabbim bir çırpıda yavrunu sana versin. İnşallah o kadar uslu olur ki annesini hiç Üzmez. İyi düşün iyi olsun canım.
Çok geçmiş olsun Fatimem . İnşallah iyidir kardeşin?
Epey zorlanmissin canım. Allah yardım ediyor gerçekten. Gücünü veriyor zorluğun.
Geçmiş olsun Senaycım.
Kizlar menumu vereyim yarin okulda bos derste bakacagim gecmise
Sabah
2 yumurta
Peynir az zeytin
Ogle
Kahve
Aksam
Tavuk
Bulgur pilavi
Marul salatası
Kuru domates tursusu
1 bira

Su sayamadim
Spor yok oturmamacasina kosturmaca var

Busem nasılsın canim? Her şey yolunda mi?

Dünkü menüm
Sabah 1 yumurta peynir zeytin ve domates

Ara Sütlü kahve

Aksam 4 sarma, 1 kurabiye ,risotto ( düğün yemegiydi 4 yk kadar) kinoa salatası ( pek asortik yemeklerdi:))))))

3 lt su . Spor olarak bol halay))

Bugunkü menüm

Orucluydum
19.00 2 kase sebze çorbası 1 dlm tbe 1 yumurta

Çay ve Ceviz yarım lt soda ve 2 lt su. Sporum yok . Regl de oldum. İnşallah cumaya güzel eksi görürüm.

Dünkü menüm
Sabah 1 yumurta 2 dilim ekmek peynir zeytin domates çay

Öğleden sonra 2 dilim ekmek arası peynir kahveyle 2 hurma

Akşam yarım şeftali yarım erik 5/6 üzüm yarım tam buğday poğaça

Su 2.5 lt
Spor yarım saat yüzme 3000 adım

Bugün sabah geç kahvaltı
2 dilim tbe peynir zeytin bi lokma erik marmelat çay

Sade kahve 3 hurma

Akşam kırmızı et bi parça 4 kaşık pilav biber kavurması salata

Çayla bikaç fıstık

Su 2 lt
Spor 100 er zıplama ve jj

Çok sağol canım..
Akşam biraz iyi gibiydi ama gece pek uyuyamadı sanırım, sabah nasıl uyanacak bakalım..

yemek buzluga atmak guzel fikir ablacim.
yardimci olacak birini bulabilir miyim bilmiyorum..

Atlatırsın tabi kuzum Allahın izniyle pozitif düşün pozitif olsun
insallah canim..

ne zor gunler gecirmissin Kadris, masallah cok guclu kadinsin.
Allah dahada guc kuvvet versin.
insallah uslu bir bebegimiz olur bizimde bu donemi kolayca atlatiriz..
eve oyuncak alacagim bir kac tane, bebek icin alisveise cikacaktim zaten bu haftadan itibaren.
Akinada bir seyler depolayayim eve..

gecmis olsun canim, sicak seyler ic.
odanda buhar makinasi calistir, vicks sur.
sen ayakta olacaksin ki kuzularina bakabilesin.
acil sifalar..

insallah hemencecik iyilesir canim..

Bugünkü menüm
Sabah
1 elma
1 Türk kahvesi
Öģlen
İkidilim ekmek arası domatesli biberli sos
Ara:1 elma
Akşam
Karın 3 adet
Mumbar yarım porsiyon
Su:10 bardak
Spor :2000adım
canim aksam mumbar harici ne yedin ,yanlis yazilmis sanirim :)

Sibelim eksik olma canim..
burada hemsire eve gelmiyor ama dilersen hastanede fazla kalabiliyorsun.
onuda ben istemem, eve gidip duzenimi kurayim daha iyi.
hayirlisiyla atlatiriz insallah canim..

O kadar bunaldim ki bu hafta sonu canlar, Allah hayir etsin..
Esim hem cumartesi hem pazar kendini islere verdi.
Suan saat gecenin 11.30u hala eve gelemedi beyefendi.
Isleri bitmis arkadasiyla bulusmaya gitmis kostur kostur.
Bazen olduresim geliyor gercekten..
7bucuk aylik hamileyim, hafta ici zaten yoruluyorum, hafta sonuda canim cikti , Allaha havale ediyorum kendisini.
Misafir odasina yastigini yorganini, dis fircasini - macununu koydum, mesajda yazdim odaya gelme uykumu bolme sakin diye.
Uyuyacagim bu sefer odaya gelip bir suru ses yapacak ,sonra saatlerce tekrar uyuyamiyorum.
Giciklik yapip odaya gelirse artik dananin kuyrugu kopacak cunku tahammulum kalmadi.
Gercekten bu kadar umursamazligi beni cileden cikariyor..
Sabah kahvalti masasini toplarken Akini dis fircalamaya ve tuvaletini yapmaya goturur musun dedim.
Gittiler banyoya 2 dk sonra anlasamadilar dondu salona, neymis dislerini fircalamasin curusunmus, tuvaletini yapmiyorsa yapmasinmis, sokakta buyuyormus cocuklar.
Bikmis benim hayati boyle zorlastirmalarimdan.
Ya sabir cektim, bulasiklari halledip gidip ben dislerini fircalatip, tuvaletini yaptirdim.
Allah askina ne ise yarar bu adam.
Ise gidip geliyor, tamam mutlaka yoruluyor ama hamile es ve 3bucuk yasinda cocukla kim bu kadar rahat hayat surebilir isten geldikten sonra ve hafta sonlari..
Sanki bana sadrazamin torunu arkadas, kotu kotu konusturuyor beni..
Vallahi agzina kurekle vursam ancak icim ferahlayacak.
Neyse siz bakmayin bana, mutlu mu mutlu bir hafta diliyorum hepinize..
Yuzunuzden gulucuk eksik olmasin...

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Abesle_istigalODUL - ----
haeshinODUL ???300JJ ----
gogo2405ODUL ----
tiffany20 -----
happy_moon-------
AKovser ---- ---- ----
KarKralicesiODUL -----
belindamm ODUL 300JJ----
Alya008 ----
azimli anne-------
marlin18MUAFMUAFMUAF----
Saadetim33ODUL 15 DK YURUYUS ----
bnnu-------
gulpinargulODUL ------

[/td][/td][/td][/td]

Selam kızlar Yawrukush onerisyle buraya geldim inşallah zayiflayabilirim hadi hayırlısı:)
hosgeldin canim, elbette zayiflayacaksin:)

Kendimi tanitayim :)
Ben Melis
19 yaşındayım
Ankara da yaşıyorum
Bekarim :)
Açık öğretimde okuyorum
Boy 1.60
Kilo 64
Hedef 55
Bn kendimi bildim bileli hep kiloluydum zaten pek bi serüvemin yok açıkçası
Meliscim bende dogma buyume Ankaraliydim evlendim dunyanin bir ucuna gelin geldim.
Adim Ozge, 28 yasindayim, evliyim 1 oglum var 3 bucuk yasinda, 2. bebegimede hamileyim.
Beden egitimi ogretmeniyim ama oglum dogdugundan beri ise donemedim:)
Saglikli beslenmeyle, diyetle, egzersizle ilgili aklina takilan her ne olursa 7/24 sorabilirsin.
Takimimizda hergun aksamlari menumuzu-ictigimiz su miktarini ve yaptigimiz egzersizi yaziyoruz.
Cuma gunleride ac karnina, wc sonrasi, mumkunse kiyafetsiz tartilip aksam engec saat 17ye kadar kilomuzu yaziyoruz.
Ben hergun menu ve spor tablomuzu hazirliyorum.
Bunlarin haricinde de sohbet muhabbet, takimimizla kaynasiyoruz:)
Tekrar aramiza hosgeldin, birazdan kizlar teker teker uyanir, hepsiyle tanisirsin canim:)

Çok teşekkür ederim tanıştığım memnun oldum akşam menumu yazarım inşallah şimdilik bi sorum yok teşekkürler

Çok teşekkür ederim tanıştığım memnun oldum akşam menumu yazarım inşallah şimdilik bi sorum yok teşekkürler
Tamam Meliscim,kilolar saglikli bir sekilde gitsin, azmin simdiden daim olsun.
Suan burada saat gece 12.30, benim icin uyku vakti, uyandigimda gorusmek uzere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…