İnşallah bulaşmaz canım bende hastayım fena grip gibi ama ayaktayım evlatlara koşturuyorum uyudular şimdi bi nefes alıcam aferin içicem çok pis uyku yapıyor dikkat et kendine meyveni ihmal etme canım kardeşine de Allah tan şifa inşAllah ..
Özgem canım benim. Sen çok güçlü bir kadinsin. Annenin gelememesi çok üzücü ama eminim sen atlatirsin kolaylıkla. Zaten kızlar çok güzel taktikler vermiş. Buzluga at şimdiden canım Akin paşa nın sevdiklerinden. Onu her gün motive et. Bazen hediye alıp bak kardeşin sana hediye göndermiş falan de. Eminim bu onu heyecanlandirir. Esinle beraber kardeşi olunca nasıl olacağını neleri paylaşacağinizı anlatmaniz belki bir nebze kiskanmasini gecistirir. Burda doğumdan sonra hemşire eve geliyor ihtiyacın varsa. Sizde yok mu boyle bir hizmet?Bugun hic gelemedim takima kizlar aslinda firsatimda vardi ama gelecek hali bulamadim kendimde.
Ne oldu ne bitti konusup tekrar yasamak istemiyorum ayni seyleri ama ozetle annem dogumuma gelemiyor.
Nasil yapacagim tek basima, hem Akina, hem bebege nasil bakacagim?
Dogum sirasinda Akini kimseye birakamayacagiz, kimseyle kalmaz, hastanede de duramaz..
Tek cozum esimle Akinin beni hastaneye birakip eve donmesi, bir arkadasimda hastanede benimle refakatci kalabilir.
Yani resmen hastanede tek basima, kimsesiz dogum yapacagim.
Akin sefil olacak, ben nasil toparlanacagim diye dusune dusune sabahi aksam ettim.
Oyle doluyum ki tarifi imkansiz..
Yinede beterin beteri vardir diye polyanacilik yapiyorum.
Esimde bugun tum gun calisti, yarinda calisacagim diyor birde oradan afakanlar basiyor.
Akinla da ilgilenemedim bugun, yarin ne yapacagim bilmiyorum.
Akliniza gelirsem bana dua eder misiniz canlar, icime biraz olsun ferahlik gelsin diye,tum bu seylerin altindan kalkmam icin guc kuvvet gelsin diye..
Hepinize gunaydin, insallah sIkIntilardan uzak bir gune uyanirsiniz...
Çok geçmiş olsun Fatimem . İnşallah iyidir kardeşin?Selam canlar..
Çok özür diliyorum dün yarışma listesini hazırlayamadım, bugün de adım yarışmasını hatırlatamadım
Gece geç saate kadar burdaydım, belki yine adım yazan olur diye bekleyeyim dedim biraz..
Kardeşim hasta, gece ateşi yükselince onunla ilgilenmek zorunda kaldım..
Gece uyumayınca da sabah nasıl uyuyakalmışım hatırlamıyorum..
Epey zorlanmissin canım. Allah yardım ediyor gerçekten. Gücünü veriyor zorluğun.Ozgem annemin gidisi hesapta yoktu
Sali evime geldim
Carsamba sabahindan sonra yalnizdim...
En kotusu asyaya yemek kismiydi
Herseyi yiyemiyordu
Akinin yemek olayina gore pratik buzluk acil durum duzenlemesi yap yeter...
İnan bana zor ama abartilacak kadar degil...
Komposto hazirla kendine sicakken kapat...
Akini halletttt
Kofte fln koy buzluga hatta corba et sote attt
Bebek durmazsa isitir yersiniz
Melis 4ay hic aglamadi ...bu benim sansimdi
Asyanin cisi zorladi
Bebegi uyandirip zorla emzirirken cisim kakamm diye deli ediyordu beni
Tamamen kiskancliktan
Birkac parca akin krize girdiginde onu susturcak oyuncal cikolata bulundur birde
Hersey rayina giriyor kuzucummm
Merak etmeeeee
Kendinide cok uzme cocugum perisan olcak yok ac kalcak...
Birsey olmaz
Asya hastaneden ciktigim gece 41 atesle acilde yatti
Bebek elimde gidemiyorum kafam asyada
Tek basima dogrulamiyorum
Neyse geldi eve
Virus kapmiz asla bebege yaklasmicak
Oda merak ediyor
Melisi koru
Asyanin kusmugunu temizle atesini dusur derken gecti ilk haftammm
Dusun nasil yani saka gibi bebege yaklasmicakkk aslaaaa oyle tehlike:)
Bunlari dusunnnn
Ohoooo ne var bakarim dersinnn
Geçmiş olsun Senaycım.Selam herkese bende nezleyi. Yada grip bilemiyorum aferin içtim bugün bir öğlen 1 saat birde akşama dığru 1 saat hasan uyurken hemen uyudum. Eşim akşam yemek olayını dışardan almış getirmiş yedik . Biraz daha iyi gibiyim sinüslerin dolu. Hasanı eşimle yıkadık. Hamzayıda şuan babası yıkıyor yarım saat sonra uyuması lazım. Yarın okulll benim yine mesaim saat 6:30 da başlayacak.. sizlerr nasılsınız?
Kizlar menumu vereyim yarin okulda bos derste bakacagim gecmise
Sabah
2 yumurta
Peynir az zeytin
Ogle
Kahve
Aksam
Tavuk
Bulgur pilavi
Marul salatası
Kuru domates tursusu
1 bira
Su sayamadim
Spor yok oturmamacasina kosturmaca var
Neyyy Mumbar mi?Bugünkü menüm
Sabah
1 elma
1 Türk kahvesi
Öģlen
İkidilim ekmek arası domatesli biberli sos
Ara:1 elma
Akşam
Karın 3 adet
Mumbar yarım porsiyon
Su:10 bardak
Spor :2000adım
Özgem canım benim. Sen çok güçlü bir kadinsin. Annenin gelememesi çok üzücü ama eminim sen atlatirsin kolaylıkla. Zaten kızlar çok güzel taktikler vermiş. Buzluga at şimdiden canım Akin paşa nın sevdiklerinden. Onu her gün motive et. Bazen hediye alıp bak kardeşin sana hediye göndermiş falan de. Eminim bu onu heyecanlandirir. Esinle beraber kardeşi olunca nasıl olacağını neleri paylaşacağinizı anlatmaniz belki bir nebze kiskanmasini gecistirir. Burda doğumdan sonra hemşire eve geliyor ihtiyacın varsa. Sizde yok mu boyle bir hizmet?
Musait olan arkadaşlarindan yardım iste bitanem . Olabildiğince ik zmanlarda sana yardimci olmaya çalışsınlar. . İlk zmanlar tabiki zorluk olur 2 çocuğun acemiliği olur kolay değil ama eminim cabucak düzenini bulursun. Allah yardimcin olsun bitanem. Dularim senin gibi tüm hamilelerde.Rabbim bir çırpıda yavrunu sana versin. İnşallah o kadar uslu olur ki annesini hiç Üzmez. İyi düşün iyi olsun canım.
Çok geçmiş olsun Fatimem . İnşallah iyidir kardeşin?
Epey zorlanmissin canım. Allah yardım ediyor gerçekten. Gücünü veriyor zorluğun.
Geçmiş olsun Senaycım.
Busem nasılsın canim? Her şey yolunda mi?
yemek buzluga atmak guzel fikir ablacim.Eşin Akın'a baksa sen bebekle ve kendinle ilgilenirsin . Buzluğa isitilmaya hazır yemekler koyabilirsen süper olur dolap kaplarina çorba bile koyabilirsin ister ocakta ister mikrodalgada ısınır
2 haftalığına falan tutabilecegin yardımcı olsa keşke yada 1 aylığına buralarda zorda Amerika'da vardır belki
insallah canim..Atlatırsın tabi kuzum Allahın izniyle pozitif düşün pozitif olsun
ne zor gunler gecirmissin Kadris, masallah cok guclu kadinsin.Ozgem annemin gidisi hesapta yoktu
Sali evime geldim
Carsamba sabahindan sonra yalnizdim...
En kotusu asyaya yemek kismiydi
Herseyi yiyemiyordu
Akinin yemek olayina gore pratik buzluk acil durum duzenlemesi yap yeter...
İnan bana zor ama abartilacak kadar degil...
Komposto hazirla kendine sicakken kapat...
Akini halletttt
Kofte fln koy buzluga hatta corba et sote attt
Bebek durmazsa isitir yersiniz
Melis 4ay hic aglamadi ...bu benim sansimdi
Asyanin cisi zorladi
Bebegi uyandirip zorla emzirirken cisim kakamm diye deli ediyordu beni
Tamamen kiskancliktan
Birkac parca akin krize girdiginde onu susturcak oyuncal cikolata bulundur birde
Hersey rayina giriyor kuzucummm
Merak etmeeeee
Kendinide cok uzme cocugum perisan olcak yok ac kalcak...
Birsey olmaz
Asya hastaneden ciktigim gece 41 atesle acilde yatti
Bebek elimde gidemiyorum kafam asyada
Tek basima dogrulamiyorum
Neyse geldi eve
Virus kapmiz asla bebege yaklasmicak
Oda merak ediyor
Melisi koru
Asyanin kusmugunu temizle atesini dusur derken gecti ilk haftammm
Dusun nasil yani saka gibi bebege yaklasmicakkk aslaaaa oyle tehlike:)
Bunlari dusunnnn
Ohoooo ne var bakarim dersinnn
gecmis olsun canim, sicak seyler ic.Selam herkese bende nezleyi. Yada grip bilemiyorum aferin içtim bugün bir öğlen 1 saat birde akşama dığru 1 saat hasan uyurken hemen uyudum. Eşim akşam yemek olayını dışardan almış getirmiş yedik . Biraz daha iyi gibiyim sinüslerin dolu. Hasanı eşimle yıkadık. Hamzayıda şuan babası yıkıyor yarım saat sonra uyuması lazım. Yarın okulll benim yine mesaim saat 6:30 da başlayacak.. sizlerr nasılsınız?
insallah hemencecik iyilesir canim..İyi akşamlar :)
Çok sağ olun canlar.. Allah razı olsun..
Fena değil şimdi, iğne yapıldı, ilaçlarını, şurubunu içiyor...
Boğazı bir yandan, grip bir yandan, en kötüsü de ateşi oynuyor, bir inip bir çıkıyor, annem de sürekli başında
canim aksam mumbar harici ne yedin ,yanlis yazilmis sanirim :)Bugünkü menüm
Sabah
1 elma
1 Türk kahvesi
Öģlen
İkidilim ekmek arası domatesli biberli sos
Ara:1 elma
Akşam
Karın 3 adet
Mumbar yarım porsiyon
Su:10 bardak
Spor :2000adım
Sibelim eksik olma canim..Özgem canım benim. Sen çok güçlü bir kadinsin. Annenin gelememesi çok üzücü ama eminim sen atlatirsin kolaylıkla. Zaten kızlar çok güzel taktikler vermiş. Buzluga at şimdiden canım Akin paşa nın sevdiklerinden. Onu her gün motive et. Bazen hediye alıp bak kardeşin sana hediye göndermiş falan de. Eminim bu onu heyecanlandirir. Esinle beraber kardeşi olunca nasıl olacağını neleri paylaşacağinizı anlatmaniz belki bir nebze kiskanmasini gecistirir. Burda doğumdan sonra hemşire eve geliyor ihtiyacın varsa. Sizde yok mu boyle bir hizmet?
Musait olan arkadaşlarindan yardım iste bitanem . Olabildiğince ik zmanlarda sana yardimci olmaya çalışsınlar. . İlk zmanlar tabiki zorluk olur 2 çocuğun acemiliği olur kolay değil ama eminim cabucak düzenini bulursun. Allah yardimcin olsun bitanem. Dularim senin gibi tüm hamilelerde.Rabbim bir çırpıda yavrunu sana versin. İnşallah o kadar uslu olur ki annesini hiç Üzmez. İyi düşün iyi olsun canım.
Çok geçmiş olsun Fatimem . İnşallah iyidir kardeşin?
Epey zorlanmissin canım. Allah yardım ediyor gerçekten. Gücünü veriyor zorluğun.
Geçmiş olsun Senaycım.
Busem nasılsın canim? Her şey yolunda mi?
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | 
| Abesle_istigal | ODUL | - | - | - | - | - | |
| haeshin | ODUL | 300JJ | - | - | - | - | |
| gogo2405 | ODUL | - | - | - | - | ||
| tiffany20 | - | - | - | - | - | ||
| happy_moon | - | - | - | - | - | - | - | 
| AKovser | - | - | - | - | |||
| KarKralicesi | ODUL | - | - | - | - | - | |
| belindamm | ODUL | - | - | - | - | ||
| Alya008 | - | - | - | - | |||
| azimli anne | - | - | - | - | - | - | - | 
| marlin18 | MUAF | MUAF | MUAF | - | - | - | - | 
| Saadetim33 | ODUL | 15 DK YURUYUS | - | - | - | - | |
| bnnu | - | - | - | - | - | - | - | 
| gulpinargul | ODUL | - | - | - | - | - | - | 
hosgeldin canim, elbette zayiflayacaksin:)Selam kızlarYawrukush onerisyle buraya geldim inşallah zayiflayabilirim hadi hayırlısı:) 
Meliscim bende dogma buyume Ankaraliydim evlendim dunyanin bir ucuna gelin geldim.Kendimi tanitayim :)
Ben Melis
19 yaşındayım
Ankara da yaşıyorum
Bekarim :)
Açık öğretimde okuyorum
Boy 1.60
Kilo 64
Hedef 55
Bn kendimi bildim bileli hep kiloluydum zaten pek bi serüvemin yok açıkçası
hosgeldin canim, elbette zayiflayacaksin:)
Meliscim bende dogma buyume Ankaraliydim evlendim dunyanin bir ucuna gelin geldim.
Adim Ozge, 28 yasindayim, evliyim 1 oglum var 3 bucuk yasinda, 2. bebegimede hamileyim.
Beden egitimi ogretmeniyim ama oglum dogdugundan beri ise donemedim:)
Saglikli beslenmeyle, diyetle, egzersizle ilgili aklina takilan her ne olursa 7/24 sorabilirsin.
Takimimizda hergun aksamlari menumuzu-ictigimiz su miktarini ve yaptigimiz egzersizi yaziyoruz.
Cuma gunleride ac karnina, wc sonrasi, mumkunse kiyafetsiz tartilip aksam engec saat 17ye kadar kilomuzu yaziyoruz.
Ben hergun menu ve spor tablomuzu hazirliyorum.
Bunlarin haricinde de sohbet muhabbet, takimimizla kaynasiyoruz:)
Tekrar aramiza hosgeldin, birazdan kizlar teker teker uyanir, hepsiyle tanisirsin canim:)
Tamam Meliscim,kilolar saglikli bir sekilde gitsin, azmin simdiden daim olsun.Çok teşekkür ederim tanıştığım memnun oldum akşam menumu yazarım inşallah şimdilik bi sorum yok teşekkürler
Tamam Meliscim,kilolar saglikli bir sekilde gitsin, azmin simdiden daim olsun.
Suan burada saat gece 12.30, benim icin uyku vakti, uyandigimda gorusmek uzere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?