• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İki günlük menüm

-15 ekim menüm-
Sabah
Kıymalı menemen
2 dilim ekmek
1 küçük browni kek
Şekersiz çay
Biraz Kabak çekirdeği
Biraz Karışık kuruyemiş

Öğlen(ödül)
1 muz
6 kanepe poğaça
2 kurabiye
Çay

Ara
Aşure

Akşam
3 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Biraz Kabak çekirdeği

Su
8 bardak civarı

Egzersiz
20 dakika dağınık yürüyüş

-16 Ekim Menüm-
Sabah
3-4 kaşık salçalı yumurta
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
1 zeytin
Yeşil biber

Ara
Biraz Ceviz
Biraz peynir
Şekersiz çay
Domates salatalık

Akşam(17 suları)
Tavuklu salata
6-7 tane patates kızartması
1 dilim ekmek
1 küçük ayran
Kuru üzüm
Şekersiz çay

Ara
5 kaşık yoğurt
1 elma
Biraz kabak çekirdeği
Şekersiz çay

Su
9 bardak civarı

Egzersiz
1 saat dağınık yürüyüş

Az önce düşündüm şöyle bir sistem kursak herkesin belli bi kişinin menüsüne yorum yapma zorunluluğu olsun mesela a b c d e isimlerinde kişiler var diyelim. Söz misali a c ye c dye b e ye e a ya d b kişisine yorum yapma Zorunluluğunda olsun. Sonraki ay ya da hafta yorum yapma zorunluluğu olduğu kişiler değişsin. Böylece paylaşılan her menüye farklı kişiler yorum yapmış olur. Bu da farklı bi motivasyon arttırıcı etki oluşturur bence...

İnşALLAH :)

Tahini biz pekmezle katıp yiyoruz sen nasıl yiyorsun tatsız değil mi? Bi de dikkatimi çekti hep aynı saatte aynı şeyler yiyorsun özellikle sabahları her çeşitten her zaman diliminde azar azar yesen daha iyi olabilir bence
Benim tatlıyla aram pek yok hele de pekmezle. ben böyle daha çok seviyorum. aynı saatte aynı şeyler derken tam anlamadım tatlım. Sabah genelde herseyden yerim sadece bir haftadır peynir tüketiyorum neden bilmem :)

Sabah
Yesillik
Peynir zeytin domates
1parca sucuk
1dilim tbe tabiki balli tereyagli:)

Ogle
1dilim tbe uzerine peynir yesillik

Aksam
1tabak etli nohut sularini yemedim

Aksam misafirlige gittim
Kucuk bir tulumba tatlisi baska birsey yemedim

Su 3lt
Spor 50dk bant
Menün çok güzel :) 50 dk bant demişsin ya o ne? Yürüyüş bandı mı?

Hayırlı geceler canlar :)
Hayırlı geceler canım :)
Dün menümü yazmadım, gece düşündüm düşündüm toparlayamadım :KK43:
Unutkanlığım üstümde yine :KK43:

Bugünkü menüm

Öğlen
2 köfte
1 dilim ekmek
2 küçük salatalık

Akşam
Sulu et patates yemeği
1 dilim ekmek
domates. salatalık

1 litre su
2 fincan çay

Yazmaya üşeniyorsan ya da vaktin yoksa o günü hızlıca ses kaydı yapabilirsin canım suyu 1,5 litreye çıkarmaya çalışmalısın sabah niye yemedin geç uyanmışsan bile yediklerin çok az metabolizmanı canlı tutmak için yediklerini bi tık arttır tamam akşamları az ye ama öğlen biraz daha fazla ye yada öğleden sonra ara öğün yap bi de her gün yoğurt yemeye özen göster

Menün çok güzel :) 50 dk bant demişsin ya o ne? Yürüyüş bandı mı?

Hayırlı geceler canım :)

Yazmaya üşeniyorsan ya da vaktin yoksa o günü hızlıca ses kaydı yapabilirsin canım suyu 1,5 litreye çıkarmaya çalışmalısın sabah niye yemedin geç uyanmışsan bile yediklerin çok az metabolizmanı canlı tutmak için yediklerini bi tık arttır tamam akşamları az ye ama öğlen biraz daha fazla ye yada öğleden sonra ara öğün yap bi de her gün yoğurt yemeye özen göster

Yok genelde unutmam, kafam biraz dağınık bir kaç gündür o yüzden unuttum..
Kaç gündür öğlene doğru anca kalkabiliyorum yataktan, bir de boğazım ağrıyor hala, grip de var berbat bir halde uyanıyorun yemek düşünecek halim olmuyor.. Yediklerim yetiyor bana, bir de ara öğün yersem daha iyi olur..

Bugün ki menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Domates Biber salatalık
Omlet
Tahin
Öğlen
Karnıyarık
5 yk pilav
Yarım kase çorba
Ara 2 kuru incir
Akşam
Karnıyarık
Çorba
Su 2 litre
Spor
10000 adım egzersizler
Öteki yorumumda yazmayı unutmuşum arada 2 kuru incir yemişsin ya onun yanında 2-3 kaşık yoğurt ya da 1 çay bardağı süt içmek hem tok hissetmen hem meyvenin vitaminini vücudun alabilmesi için önemli ve gerekli bu arada sporun harika olmuş ;)

Öteki yorumumda yazmayı unutmuşum arada 2 kuru incir yemişsin ya onun yanında 2-3 kaşık yoğurt ya da 1 çay bardağı süt içmek hem tok hissetmen hem meyvenin vitaminini vücudun alabilmesi için önemli ve gerekli bu arada sporun harika olmuş :KK66:
Aslında Yeşilçay ile içtim yazmayı unutmuşum sağol kuzum öyle de denerim ;)

Kaç gündür öğlene doğru anca kalkabiliyorum yataktan, bir de boğazım ağrıyor hala, grip de var berbat bir halde uyanıyorun yemek düşünecek halim olmuyor.. Yediklerim yetiyor bana, bir de ara öğün yersem daha iyi olur..
Iyileşmedin mi kuzum daha ya

Geçmiş olsun canım ye ki iyileşesin psikolojisine sahip bir insan olarak ben hastaysam eğer yemeyi düşünürüm özellikle ki genelde iyi gelir çabuk iyileşirim :)

Benim tatlıyla aram pek yok hele de pekmezle. ben böyle daha çok seviyorum. aynı saatte aynı şeyler derken tam anlamadım tatlım. Sabah genelde herseyden yerim sadece bir haftadır peynir tüketiyorum neden bilmem :)
Belki de bana öyle gelmiştir her sabah omletle tahini görüyor gibiyim sanki ama bana öyle gelmiş olabilir hiç 1 haftayı tahinz geçirdiğin oldu mu mesela eğer olmadıysa bence 1 kez dene fark yapacak mı diye

Belki de bana öyle gelmiştir her sabah omletle tahini görüyor gibiyim sanki ama bana öyle gelmiş olabilir hiç 1 haftayı tahinz geçirdiğin oldu mu mesela eğer olmadıysa bence 1 kez dene fark yapacak mı diye
Olur tatlım dikkate alırım Önerini teşekkürler ;)

Babam da her defa hastalandığımda aynısını der.. Yemezsen iyileşemezsin :)
Ama midem almayınca mecburum yememeğe, bugün mesela öğlen yedim bir süre bulantım oldu..
Senin midende problem var galiba reflü gastrit gibi bişey benim kardeşimin de aynı şikayetleri vardı gastroentolojiye gitti düzenli olarak mide ilacı kullandı kurtuldu sorunundan şimdi rahat midesi
Küçükken kardeşim bize ben onu sonra yesem midem doldu taştı derdi çok az yer daha fazla yiyemezdi şimdi iyi ama :) elhamdülillah :)

Senin midende problem var galiba reflü gastrit gibi bişey benim kardeşimin de aynı şikayetleri vardı gastroentolojiye gitti düzenli olarak mide ilacı kullandı kurtuldu sorunundan şimdi rahat midesi
Küçükken kardeşim bize ben onu sonra yesem midem doldu taştı derdi çok az yer daha fazla yiyemezdi şimdi iyi ama :) elhamdülillah :)

Ha yok Allaha şükür öyle problemlerim yok..
Genelde yemekle sıkıntım yok çünkü, çatlayana kadar yerim bazen :)
Bir hastayken, bir de regl zamanı midem pek yemek almıyor, şimdi de ikisi üst üste geldi..

bugünkü menüm
kahvaltı
domates salatalık biber
2 dilim ekmek
sahanda yumurta
çay
1 kk peynir
sucuk
ara
süt
öğle
sulu yemek
yoğurt
mevsim salata
1 dilim ekmek
ara
eti form
akşam
kuru fasulye
salata
3 adet ızgarada köfte
yoğurt
su 3 litre
adım 5600 civarı
500 ip atlama
100 jj

İki günlük menüm

-15 ekim menüm-
Sabah
Kıymalı menemen
2 dilim ekmek
1 küçük browni kek
Şekersiz çay
Biraz Kabak çekirdeği
Biraz Karışık kuruyemiş

Öğlen(ödül)
1 muz
6 kanepe poğaça
2 kurabiye
Çay

Ara
Aşure

Akşam
3 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Biraz Kabak çekirdeği

Su
8 bardak civarı

Egzersiz
20 dakika dağınık yürüyüş

-16 Ekim Menüm-
Sabah
3-4 kaşık salçalı yumurta
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
1 zeytin
Yeşil biber

Ara
Biraz Ceviz
Biraz peynir
Şekersiz çay
Domates salatalık

Akşam(17 suları)
Tavuklu salata
6-7 tane patates kızartması
1 dilim ekmek
1 küçük ayran
Kuru üzüm
Şekersiz çay

Ara
5 kaşık yoğurt
1 elma
Biraz kabak çekirdeği
Şekersiz çay

Su
9 bardak civarı

Egzersiz
1 saat dağınık yürüyüş
Yawrukush Yawrukush etiket yapmayı unutmuşum :) bi de benim baskül değişti ama eskisiyle aynı tartıyor üstüne 10 kiloluk suyu koyduk ikisi de aynı tarttı

Back
X