• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar yemegimi yiyip, vurdum kafami yattim.
Saati kurmustum, cok sukur cok iyi uyandim:)
15dkya Akini okuldan almaya gidecegim.
Herkesler zip zip ziplamis tebrikler guzeller :)

Çok şükür.. İyi olmana sevindim canım..

Ya bennnn ne deyim.hiccccc ziplayamadim.valla ben zıplayınca afedersiniz çişim kaçıyo. SIzlerde yok mu öyle bir durum :deli:

Bir sağlık problemin mi var acaba ?

Selam. Grip olmuşemmmm aneyyy aneyyy
Bogazimda kotu.
Fatimem selam canım geçmiş olsun nasıl oldun dikkat et kendine miden için nane limon yap sıcak şeyler iç cnm hiç yağlı yeme

Koy iyiydi canim ya nolsun ayni. Cuma gunu yumurtalar catlamis 9 civciv vardi ama bi tanesi usumis hasta olmus. Elime tutturdular guneste tut sen bunu diye. Etrafimda cocuklar onumde arkamda birer kedi civciv isittim:))) allahtan biraz canlandi sonra:)) cezalarinij basimin ustunde yeri var ne ara yaparim bilmiyorum ama not edeyim bi yere de unutmayim:)
Eki Görüntüle 1899734
Ben bu civcivi yerimm minnak ya

Kizlar hepinize merhaba,
1 saat once uyandik, her sey yolundaydi , esimde biraz gec gidecek ise diye kahvaltiyi hazirlamaya basladim ki, mide bulantisi, yanmasi mahvoldum.
35dkdir yatiyorum.Akin kahvaltisini etti, esim ise gitti.
Hala kalkamadim:KK43:
Ilac da aldim ama yok , Akini nasil okula goturecegim bilmiyorum...
Çok çok geçmiş olsun canım benim şimdi iyi olmana sevindim sağlıktan önemli birşey yok stres yapma hiçbirşeyi süslemeleri sonra alırsın partiyi haftaya yaparsın ötele olmazsa güzel dinlen şimdi temizlik vs yıpratma kendini

Ya bennnn ne deyim.hiccccc ziplayamadim.valla ben zıplayınca afedersiniz çişim kaçıyo. SIzlerde yok mu öyle bir durum :deli:
Sanırım normal doğum yaptın canım. Pelvik kasların zayıflamış. Bol bol egzersiz yap kuvvetlendirmeye çalış canım. Biliyormusun nasıl egzersiz yapılması gerektiğini ? İlerde daha ilerlemeden önlem almalısın

@ happy_moon beğene beğene geliyor :dondurma:
Hehehehhe

Gi ya yeşil çay içtim uykum yok :ruh: daha doğrusu kaçtı
Afiyet olsun tüm ödemlerini atsınnnn

Hahhaheheh

En son 3 sayfası kaldı sanırım
Bittiiii :)

* * * YARIŞMA * * *

Canlar yarın ADIM yarışması yapıyoruz...
Saat 22-ye kadar kaç adım attığınızı beni etiketleyerek yazınız..

Kolay gelsin Çıtırlarım :KK66:
Hımmmm adım yarışması hadi bakalım. Herkes totosunu kaldırsın bol bol yürüyelim yarın

Fatimem selam canım geçmiş olsun nasıl oldun dikkat et kendine miden için nane limon yap sıcak şeyler iç cnm hiç yağlı yeme

Çok çok geçmiş olsun canım benim şimdi iyi olmana sevindim sağlıktan önemli birşey yok stres yapma hiçbirşeyi süslemeleri sonra alırsın partiyi haftaya yaparsın ötele olmazsa güzel dinlen şimdi temizlik vs yıpratma kendini

Sanırım normal doğum yaptın canım. Pelvik kasların zayıflamış. Bol bol egzersiz yap kuvvetlendirmeye çalış canım. Biliyormusun nasıl egzersiz yapılması gerektiğini ? İlerde daha ilerlemeden önlem almalısın

Hehehehhe

Hahhaheheh

Canım İremi alıntılayıp bana yazmışsın sanırım :)
Çok sağol canım benim, iyiyim çok şükür..
Gribim ve öksürüyüm kaldı onlar da geçmedi bitürlü..

Hehehehhe

Hahhaheheh

Çok şükür bitmiş tatlım hoşgeldin

groupwavejp8.gif
...Takim ici ilk 3...
groupwavejp8.gif

smilie_sp_263.gif

1. sira
gogo2405 gogo2405 arkadasimiza ait

2. sirada onu takip eden Pembis Hayaller Pembis Hayaller yeraliyor