• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyiyim canım benim sen nasılsın?
Okulla uğraşıyom kuzum sen neler yapıyosun?

Çok şükür iyiyim canım ben de :)
Evde uğraşıyorum öyle, çoğunluk zaman öldürüyorum belki de :)
Camii gibi bir yere gidiyorum akşamlar, şu sıralar huzura ihtiyacım var, iyi geliyor yani :)

Selam kizlaarr hayırlı akşamlar menüm paylaşmayım
Sabah
1 kk peynir
Biraz omlet
Domates salatalık
1 bardak Yeşilçay
Ara 1 kase yoğurt
Öğlen
1 kase yayla çorbası
Akşam
1 tabak patates et haşlama
Bol salata
1 bardak ayran
Spor olarak malum gün boyu zipladim başka birşey yapamadim :)
2 litre su (saat daha erken yatana kadar yarım litre daha icerim)

Güzel olmuş canım benim :)
Akşam patatesi az yemişsindir inşaAllah :)

Dediğin gibi gülüm sevseydi cabalardi gerçekten. Hem evlilik nasip ve evlenecegimiz kişiyi degistiremiyormusuz nasipte kim varsa o oluyormuş yeni öğrendim bu bilgiyi.

Bugünde fena bi gündü benim için
1 dilim baklava 2 peynirli bir tatlı kurabiye 2 çatal pasta 2 çiğ köfte 2 parça haşhaşlı ve çeyrek simit 4 kaşık patates salatası bir parça yufka çay kahve yarım bardak kola bütün gün yediklerim
Su 3 lt
Spor 5000 adım
G guzelfilozof Yawrukush Yawrukush pazar kaçamak yapmadım ama
Sabah normal kahvaltı geç saatte ve akşam balık salata çorba yedim.
Abartılı olmuş ama cuma cumartesi abartmak daha iyi olurdu sanki ablacım diğer günler dikkat ettin mi sorun olmaz herhalde

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Abesle_istigalODUL DINLENME:KK200: :KK200:150JJ :halay::KK76: :KK76:---
haeshinODUL :eğlence:250JJ 250IA :KK200:-----
gogo240510DK Y250JJ-400JJ :KK76:---
tiffany20:eğlence: :eğlence:ODUL :KK200::halay: :halay:----
happy_moon-------
AKovserODUL -----:halay: ----:KK76: -------
KarKralicesi:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay::KK76: :KK76:---
belindamm:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay:100JJ :KK76:---
Alya008ODUL :eğlence:250JJ 250IA300IA 100DK ----
pembe hayaller:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay:ODUL :KK76:---
marlin18-------
Saadetim33-:KK200: :KK200::halay: :halay::KK76: :KK76:---
gulpinargul:eğlence:DINLENMEODUL :KK200::halay: :halay:100M :KK76:---

[/td][/td][/td][/td]

Gerçi sormuştum alıntı yaptığımı unutup neden 100M diye :)

Kuzum çok düşünüp kafanı bulandırma o kadar. farkındaysan soru soruyu doğurmuş ayrıca böyle şeyler kısmet işi varsa alın yazında o her türlü kavuşursun zorlamamak lazım kuzum

Şunu asla unutma seni seven biriyle evlen ama senins evdiğin karşılıksız biriyle asla.
Evlilik inanki böyle ikilimde kalıcak bir şey degil.

Seni sevmeyen biriyle nasıl evlenirsin guzelim . Seven adam seni saatlerce karın altında bırakır mı? Boşver bence böyle daha hayırlısı.

Kizlar hepinize merhaba,
1 saat once uyandik, her sey yolundaydi , esimde biraz gec gidecek ise diye kahvaltiyi hazirlamaya basladim ki, mide bulantisi, yanmasi mahvoldum.
35dkdir yatiyorum.Akin kahvaltisini etti, esim ise gitti.
Hala kalkamadim:KK43:
Ilac da aldim ama yok , Akini nasil okula goturecegim bilmiyorum...
RABB'im şifa versin inşALLAH tez zamanda iyileşirsin
canim bence bu anlattiklarindan evlenilecek bir insan degil malesef bahsettigin kisi.
zaman her seyin ilaci.
zamanla unutacaksin onu, mutlaka hem senin sevdigin, hemde seni sevip deger veren birisiyle evlen Pinarcim.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin..

Akini biraktim eve geldim kizlar, hala duzelemedim.
Simdi tekrar kahvalti etmeyi deneyecegim.
Gece usudum sanirim, midemi usutmus de olabilirim.
Bir lokma yiyeyimde kendime geleyim..Saat oglenin 12.30u oldu...

Kizlar ben kactim okula:)
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler, yanaklarinizdan operim :)
Bu arada yarinda ADIM YARISMAMIZ olacak haberiniz olsun.
Dahlia_ Dahlia_ kaptanim haberdar edecek sizleri :)

İnşALLAH daha da iyi olursun :) ;)

Herkese çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için yine benim çabalarım neticesinde konuştuk onunla şu an hayatında kimse yokmuş benimle evliliğe hala sıcak bakıyor yazdıklarından anladığım kadarıyla sadece o kendini haklı beni haksız görüyor benim onun beni sevmediğini düşünmem saplantıymış ona göre o da beni sevmişmiş ki ondan evlenmek istemişmiş benim en sonki ayrılık sebebim ona göre geçerli bir sebep değilmiş. Ayrılma sebebim bunun yakın bir kız arkadaşı var bu kıza gösterdiği kadar bana ilgi göstermedi tanıdım tanıyalı. Yaşnızca bu kız olsa iyi birden fazla kıza yakınlık gösterdi. En basitinden biz en son görüşmeme kararı aldığımız için ben ona da sorup onu faceden silmiştim. Sonra evlenme kararı aldık ama faceden eklemedi beni. Bu kararın üzerinden 1 hafta geçti. Beni hala eklememişti. O ilgi gösterdiği kız arkadaşının durumuna facede yorum yapmış. Yorumlar malesef aşırı samimiydi. Ben de buna kızdım yazdığı yorumlardan dolayı. O da yorumlarını sildi. Sonra ben beni faceden bile eklemedin daha dediğim için ekledi. Sonra ben ona beni sevdiğine dair bir kanıtın yok dedim merak edip de faceden bile eklemedin. O kızın nerde ne yaptığını biliyor telefonlaşıyordu o kızla bi de bana bunu söyledi ve benim nerde ne yaptığımı merak edip de sormadı hiç. Ben de ayrılırken sen beni benim seni sevdiğim gibi seviyorsun artık sandığım için evlenmek istemiştim ama öyle değilmiş ben evlenmek istemiyorum seninle dedim. Ytepki aynen şu şok oldum intikam mı aldın şimdi benden ailelere mahçup olduk dedi... Oysa ben seni seviyorum demesini sevdiğimi anlayabilmen için her şeyi yaparım demesini beklemiştim demedi ve bitti... Şimdi hala kendini haklı beni haksız görüyor neymiş ikimizin de tanıdığı bir kıza kötü niyet barındırmayan bir yorum yazması nasıl ayrılık nedeni olabilirmiş bunu ayrılık nedeni olarak kabul edemezmişmiş yahu ben ona benim için çaba harcamadığın için bitti diyorum anlamıyor beni...

Herkese iyi geceler :)

18 Ekim menüm
Sabah
İki buçuk kaşık kaşarlı yumurta
Yarım peynirli Kır pidesi
Şekersiz çay
Bir havuç
Bir çay bardağı süt

Ara
İki avuç kuru üzüm
14-15 tane kaju

Öğlen
İki buçuk kaçık kıyma kavurması
İki dilim ekmek

Akşam
Bir küçük kase çorba
Bir haşlanmış patates
Bir kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
İki domates
Üç kaşık yoğurt
Bir elma
Bir mandalina

Ara
Şekersiz çay
Demir eksikliği hapı

Su
14 bardak civarı

Egzersiz
25-30 dakika kadar dağınık yürüyüş

Yawrukush Yawrukush

gogo2405 gogo2405

Yawrukush Yawrukush ben pazartesi günü için 100M cezasını neden almışım acaba düşündüm düşündüm bulamadım bi türlü?
Üzümün şekeri fazla canım onu çok abartma 8/10 tane yeter birde meyveyi sabah yada öğlen tüket
Abartılı olmuş ama cuma cumartesi abartmak daha iyi olurdu sanki ablacım diğer günler dikkat ettin mi sorun olmaz herhalde

İnşALLAH daha da iyi olursun :) :KK66:

Herkese çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için yine benim çabalarım neticesinde konuştuk onunla şu an hayatında kimse yokmuş benimle evliliğe hala sıcak bakıyor yazdıklarından anladığım kadarıyla sadece o kendini haklı beni haksız görüyor benim onun beni sevmediğini düşünmem saplantıymış ona göre o da beni sevmişmiş ki ondan evlenmek istemişmiş benim en sonki ayrılık sebebim ona göre geçerli bir sebep değilmiş. Ayrılma sebebim bunun yakın bir kız arkadaşı var bu kıza gösterdiği kadar bana ilgi göstermedi tanıdım tanıyalı. Yaşnızca bu kız olsa iyi birden fazla kıza yakınlık gösterdi. En basitinden biz en son görüşmeme kararı aldığımız için ben ona da sorup onu faceden silmiştim. Sonra evlenme kararı aldık ama faceden eklemedi beni. Bu kararın üzerinden 1 hafta geçti. Beni hala eklememişti. O ilgi gösterdiği kız arkadaşının durumuna facede yorum yapmış. Yorumlar malesef aşırı samimiydi. Ben de buna kızdım yazdığı yorumlardan dolayı. O da yorumlarını sildi. Sonra ben beni faceden bile eklemedin daha dediğim için ekledi. Sonra ben ona beni sevdiğine dair bir kanıtın yok dedim merak edip de faceden bile eklemedin. O kızın nerde ne yaptığını biliyor telefonlaşıyordu o kızla bi de bana bunu söyledi ve benim nerde ne yaptığımı merak edip de sormadı hiç. Ben de ayrılırken sen beni benim seni sevdiğim gibi seviyorsun artık sandığım için evlenmek istemiştim ama öyle değilmiş ben evlenmek istemiyorum seninle dedim. Ytepki aynen şu şok oldum intikam mı aldın şimdi benden ailelere mahçup olduk dedi... Oysa ben seni seviyorum demesini sevdiğimi anlayabilmen için her şeyi yaparım demesini beklemiştim demedi ve bitti... Şimdi hala kendini haklı beni haksız görüyor neymiş ikimizin de tanıdığı bir kıza kötü niyet barındırmayan bir yorum yazması nasıl ayrılık nedeni olabilirmiş bunu ayrılık nedeni olarak kabul edemezmişmiş yahu ben ona benim için çaba harcamadığın için bitti diyorum anlamıyor beni...
Sen bu adamı biraz kendi haline bırak sen beni sevip sevmediğini karar ver bir süre görüşmeyelim de ve bırak arama facebook una falan bakma biraz kendini geri çek uzaklaş kimle ne yapmış yazmış konuşmuş bakma sen biraz takmışsın kafaya bi geri çekil bekle bakalım ne yapacak.
Merhabalar katilabilir miyim araniza ben de
Tabi ki katılabilirsin. Ilk sayfada takım kuralları var okuyup kabul ediyorsan katılım formunu alıntılar doldur.

Kuzum özgeye sormuşsun geçen demişti türkiyedeki bir milyoncu gibi. hani herşey bir liraya tarzı o da dolarcı
Oyleymis ben de diyorum bu ne cahil kalmışım :))(
Yaşayan, halimden anlayan birisi var
Valla bende merak ettim bu dolarci ne oluyor diye de soramadiydim bir türlü
Olmaz mı gülüm. Bak Yawrukush Yawrukush da Bizden o da elin Amerika sinda .
Sen kaç senedir yurtdışındasin?
Kizlar yemegimi yiyip, vurdum kafami yattim.
Saati kurmustum, cok sukur cok iyi uyandim:)
15dkya Akini okuldan almaya gidecegim.
Herkesler zip zip ziplamis tebrikler guzeller :)
İyi yapmışsın özgem daha iyisindir inşallah?

sagol canim benim iyiyim suan cok sukur:)

yok yok carpalim sekerim :)

gec okudum yazini ablam, eksik olma, bir daha basima gelirse ilk is bunu yapayim..

eheheh bankamatik:)
yok kuzum Turkiyede milyoncu var ya ucuzcu ondan iste:)
ben koydum adini:)

cok guzel olmus Kadris:)

sakat kalir miyim yazini okuyunca kahkahayi bastim ilahi canim yaa :)

yok Hazalim zaten karbonhidrati arttiralim demistik guzelim.
yarinda ye biraz, persembeyi sebze, corba,et, yumurta agirlikli gecir.
eksi gelecek Allahin izniyle:)
Gülmë demiştim ama:)))
Masallahhhhhh. ..
Bu sorun bir tek bende mi var acep
Öyleyse bir doktora falan gideyim bari
Normal doğum yaptıysan idrar torbanin aşağıya inmesinden kaynaklanıyor olabilir. Bende de çok arada oluyor. Kegel egzersizi yapabilirsin canım.
groupwavejp8.gif
...Takim ici ilk 3...
groupwavejp8.gif

smilie_sp_263.gif

1. sira
gogo2405 gogo2405 arkadasimiza ait

2. sirada onu takip eden @pembe hayallerr yeraliyor
kingdancesmileyf.gif

3.'lük
@Alya008 'e gidiyor
smiley2333.gif

Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @happy_moon uda
tebrik ediyoruz.
82c90664f771.gif

Basarilarinizin devamini dileriz
thumb_partying-smileys.gif
Herkesi kocaman tebrik ediyorum.

Canım benim anlamadigim şey sen hala bu insanla görüşüyor musun? Ya da ileriye dair bi planın mi var?
Tabiki hayat senin bize saygı duymak düşer ama sadece bizimle derdini paylaştığın için söylüyorum. Bi kere sen bi kadın olarak o insanın başka kadına daha fazla ilgi gösterdiğini hissediyorsan zaten sen o adamla nasıl evlenebilirsin?
Hayatının her anında şüphe duyarsın hele ki zaafı olan br erkekse. Başını yastığa rahat koyamazsin. Sürekli aklında soru işaretleri olur ve bu seni bitirir. Gönlünden ve gözünden çıkarmanı temenni ederim.
Merhabalar katilabilir miyim araniza ben de

Tabiki canım. İlk sayfadaki formu doldurup aramıza katılabilirsin.

Canım benim evli değilim ama hazırlık yolundayım anladığım kadarından sana sadece şu kadarını söyleyebilirim böyle bir adamla yaşanmaz...
Yazdıklarından hep gönül eğlendiren biriymiş gibi hissediyordum ve de öyle sanırım...
Hem seni sevmiyor, açık aşikar ortada bu.. Sana değer vermeyen biri için hiç üzülmene bile değmez..
Sen ne kadar seversen sev karşındaki seni sevmiyorsa bitmiştir.. Evlenirseniz de üzülen, kırılan sürekli sen olursun..

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :burcak41
İsim (İsteğe Bağlı ): burçak
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:53
Hedef kilonuz :47
Kilo alma hikayeniz :cocukken kilolu bir ergenlik geçirdim hala devamını surduruyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? En çok alışveriş yaparken mutsuz oluyorum

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :burcak41
İsim (İsteğe Bağlı ): burçak
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:53
Hedef kilonuz :47
Kilo alma hikayeniz :cocukken kilolu bir ergenlik geçirdim hala devamını surduruyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? En çok alışveriş yaparken mutsuz oluyorum

Tekrar hoşgeldin canım aramıza :)
Pek fazla kilon yokmuş :) Ama biraz zor giden kilolar sanırım :)
En kısa sürede istediğin kiloya ulaşmanı dilerim..

T
Tekrar hoşgeldin canım aramıza :)
Pek fazla kilon yokmuş :) Ama biraz zor giden kilolar sanırım :)
En kısa sürede istediğin kiloya ulaşmanı dilerim..
Tesekkur ederiim :) evet ya en zor giden kilo kısmı iki yildir vericem vericem yarin yarin derken artik zamani geldi gibi hissediyorum :)

Back
X