• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

20 Ekim menüm
Saat 5 suları
Ballı zencefil

Saat 9 suları
1 haşlanmış yumurta
Bir kibrit kutusu kaşar peyniri
Şekersiz çay
domates
bir dilim karşışık tahıllı ekmek
bir dilim tam buğday ekmeği

Saat 12 suları
Üç kaşık patatesli bulgur pilavı
Yarım köfte kadar haşlanmış tavuk eti
Beş kaşık yoğurt
Bir elma

Saat 19 suları
Yedi tatlı kaşığı yoğurt
bir avuç kuru üzüm
Dört yemek kaşığı domatesli soğanlı ciğer yemeği
Bir dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

Su
11 bardak veya daha fazla

Egzersiz
15 dakika yürüyüş ( gogo2405 gogo2405 ablacım 30 dk yürüyüş cezanın yarısını bugün yaptım yürüyüş bandımda )

Yawrukush Yawrukush kaptanım senin verdiğin mekik cezasından da 50 mekik daha kaldı yapmam gereken karın kaslarımı ağrıtmadan mekik çekebilmek için ne tür ısınma hareketleri yapmalıyım ya da başka yapabileceğim şeyler var mı? ben en son 6-7 yıl önce mekik çekiyordum vücudum alışık değil mekiğe birden 50 tane mekik çekince karın kaslarım ağrıdı hala ağrıyor... Yakın zamanlarda da mekik çekmeye başlamak için 10 tanecik çektiğim zamanlarım da olmuştu ama karın kaslarım ağrıttığından devamını getirememiştim...

Yok valla kuzum ama psikolojim bozuldu kaç haftadır kilo vermiyorum ondan sanırım
Ben de dirhem dirhem veriyorum. En sn gömülcem pasta böreğe o olcak vallahi bu nedir yaw.
Maydanoz suyum hazır az sonra icicem reglim nihayet söküldü yoksa kafayı yiyecektim çok fazla sıkıntı veren bir durum gecikme
Oh süper olmuş ablam. Gecikmesi de berbat bir durum hem sinir yapıyor hem şişiyorsun. Gıcık bir durum.
Bugünkü menüm
Sabah
kaşarlı tost
Ara:türk kahvesi
Öģlen
1 salkım üzüm
Ara:türk kahvesi
Akşam:
Tavuk döner
Turşu
Su:10bardak
Spor:yok
Yawrukush Yawrukush @belindamm
Başarılı bir tablo :))
Canlarim 1 bucuk saat sonra evden cikacagiz.
Bulasiklari masayi toplayacagim, Akinin beslenmesini ve Akini hazirlayacagim.
Saclarimi duzlestirip, makyajimi yapacagim.
Akini okula birakip, pastaneden pastayi alip, restorana gidecegim, bebek partisi icin.
Bugun cok cok yogunum, sonrada Akini okuldan almaya gidecegim.
Sonrada 2 arkadasim bize gelecekler, aksam esleride katilacak, yemek vs hazirlariz.
Aksam rahat rahat takima girebilecegim.
Bugunluk beni affedin guzeller.
Aksama menu tablolarimiz, egzersizler ve kilolarimizi paylasacagim.
Bugunu hafif gecirin guzeller, yarin basgul takimimiza derece getirsin insallah :))
İyi eğlenceler özgem bol bol Eğlen. Bize de foto atmayi unutma.
o kadar asure ve borege benimde umudum yok kuzum :))
Hele benim hiç yok:)))ne kendimden ne de @Alya008 Fikriye den:))
Hayırlı geceler canlar..
Uyku sersemiyim, gözlerim zor açılıyor..
İlaç almıştım kanepede oturduğum yerde uyutmuş beni..
Menümü sabah yazarım inşaAllah, pek düşünemiyorum şu an..

İyi geceler canım dinlen sen.

Menümü yazayım yaticam kızlar. Simdiden ii geceler.

Menüm
Sabah yarım kavurmali patila ( bizde gözlemenin bir çeşidi)

Ara Sütlü kahve 1 mandalina

Ogleden sonra 16 civarı : 2 patlıcan dolma ( pirinç yok Bulgurlu yaptim) 3 yaprak sarma , ayran ve 1 dlm peynir

Aksam kahve

Spor olarak 40 dk bahcede oglanla oynadik ve 3 lt su içtim Alya008 Alya008

Gecmis bitti simdi alintilari yazma zamani :)
KarKralicesi KarKralicesi , Alya008 Alya008 ve gogo2405 gogo2405 ablacim rekabetiniz bol olsun, iyi olan kazansin :)
Dahlia_ Dahlia_ bugun iyiymissin gulum cok sevindim :)
asya_01 asya_01 nasil oldun canim?
Findikfaresi123 Findikfaresi123 ablacim bir ses ver, bak benim elim kulagimda, dogurdum doguracagim:)Kizin nasil, bebisi nasil, nerelerdesin sen yahu?
haeshin haeshin bugun gelirsin diye tahmin ediyorum Busem :)
Iyiyim canim bi kosturmacadir gidiyor bende anlamadim kizimin iki ayi kaldi doguma hayirlisiyla ben 73 kilo oldum:duduk:ama gelecem insallah bekleyin beni:hamarat::hamarat:kizlar nasilsiniz senin doguma ne kadar var Yawrukush Yawrukush özgem

Ben de dirhem dirhem veriyorum. En sn gömülcem pasta böreğe o olcak vallahi bu nedir yaw.

Oh süper olmuş ablam. Gecikmesi de berbat bir durum hem sinir yapıyor hem şişiyorsun. Gıcık bir durum.

Başarılı bir tablo :))

İyi eğlenceler özgem bol bol Eğlen. Bize de foto atmayi unutma.

Hele benim hiç yok:)))ne kendimden ne de @Alya008 Fikriye den:))

İyi geceler canım dinlen sen.
Vallahi Sibelim bende bazen öyle diyorum sonra sakın uyma şeytana Hazal ;)

Iyiyim canim bi kosturmacadir gidiyor bende anlamadim kizimin iki ayi kaldi doguma hayirlisiyla ben 73 kilo oldum:duduk:ama gelecem insallah bekleyin beni:hamarat::hamarat:kizlar nasilsiniz senin doguma ne kadar var Yawrukush Yawrukush özgem
Seyhan ablacim hoşgeldin nasılsın. Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah

Hoşgeldin Seyhan inşallah sağlıkla yapar doğumu kızın. Bekliyoruz dönmeni

Menüsü yazayım
Sabah 1 dilim ekmek peynir biraz bal kaymak

Öğlen 5 hurma birkaç ceviz

Akşam 1 kepçe çorba karnabahar salatası yoğurt 1 dilim ekmek

Sade kahve 3 küçük hurma

Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:CARSAMBA - PERSEMBE GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Abesle_istigalODUL DINLENME:KK200: :KK200:150JJ :halay::KK76: :KK76::KK73: :KK73::nazar: :nazar::KK71: DINLENME
haeshinODUL :eğlence:250JJ 250IA :KK200::halay: 10DK Y:KK76: 10DK Y---
gogo240510DK Y250JJ-400JJ :KK76:100JJ :KK73::nazar: :nazar::KK71: :KK71:
tiffany20:eğlence: :eğlence:ODUL :KK200::halay: :halay::KK76: :KK76::KK73: :KK73::nazar: :nazar:-
Burcak41-----:nazar: :nazar::KK71: :KK71:
AKovserODUL -----:halay: ----:KK76: ----:KK73: ----:nazar: -----
KarKralicesi:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay::KK76: :KK76::KK73: MUAF:nazar: MUAF-
belindamm:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay:100JJ :KK76::KK73: :KK73::nazar: :nazar::KK71: :KK71:
Alya008ODUL :eğlence:250JJ 250IA300IA 100DK 250DK :KK76::KK73: :KK73::nazar: :nazar::KK71: DINLENME
pembe hayaller:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay:ODUL :KK76::KK73: :KK73::nazar: :nazar:10DK Y :KK71:
marlin18----:KK73: :KK73::nazar: :nazar::KK71: :KK71:
Saadetim33-:KK200: :KK200::halay: :halay::KK76: :KK76::KK73: :KK73::nazar: :nazar::KK71: :KK71:
gulpinargul:eğlence:DINLENMEODUL :KK200::halay: :halay:100M :KK76::KK73: :KK73:10DK Y :nazar::KK71: :KK71:

[/td][/td][/td][/td]

Findikfaresi123 Findikfaresi123 ablacim ne guzel oldu senden mesaj gormek, masallah ablacim kizina, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Benimde 1 bucuk ayim kaldi doguma.Bekliyoruz ablam:)
B Burcak41 ve @pembe hayallerr nasil gidiyor kizlar diyetler:)
asya_01 asya_01 gulum ne var ne yok?
abesle_istigal abesle_istigal kuzum mezun mu ediyoruz seni yahu bugun, icim bir tuhaf oldu:(
KarKralicesi KarKralicesi , Dahlia_ Dahlia_ nasil oldunuz kizlar?
haeshin haeshin nerelerdesin canim, kizlar nasil oldu?
tiffany20 tiffany20 senide ozledik be guzelim...
G guzelfilozof canim her egzersizden once isinma hareketleri yapmalisin.Mekik cekerken ve sonrasinda yasadigin kas agrisida oldukca normal gulum.Kaslarin calistigi ve gelistigi icin oluyor o agri.Su esneme hareketlerine bak gulum sagligini kotu etkilemezse yap canim.Baktin bu egzersizler zorluyor seni 5dk yuruyus yapip sonra mekik gibi egzersizleri yapabilirsin.

KILOLARIMIZI HATIRLAYALIM

***4. Takım 488. Etap ***

gogo2405 (67///%)

tiffany20 (52.6///%)
KarKralicesi (69.6///%)
Alya008 (69.2///%)
gulpinargul (81.8///%)

abesle_istigal (77.3///%)Mezun olmak istiyor.
haeshin (61.1///%)

4. Takim Ortalaması: %

***UGUR BOCUKLERI***

belindamm (68///%) 456.etapta 63.9 mezun olan üye geri döndü.
Saadetim33 (71///%) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı.

marlin18 (58///%)
pembe hayaller (63.2///%) yeni uye, baslangic kilosu:64, baslangic tarihi:9 Ekim, Hedef:55
Burcak41 (53///%) yeni uye, baslangic kilosu:53, baslangic tarihi:18 Ekim Hedef:47

Ortalama: %

Findikfaresi123 Findikfaresi123 ablacim ne guzel oldu senden mesaj gormek, masallah ablacim kizina, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Benimde 1 bucuk ayim kaldi doguma.Bekliyoruz ablam:)
B Burcak41 ve @pembe hayallerr nasil gidiyor kizlar diyetler:)
asya_01 asya_01 gulum ne var ne yok?
abesle_istigal abesle_istigal kuzum mezun mu ediyoruz seni yahu bugun, icim bir tuhaf oldu:KK43:
KarKralicesi KarKralicesi , Dahlia_ Dahlia_ nasil oldunuz kizlar?
haeshin haeshin nerelerdesin canim, kizlar nasil oldu?
tiffany20 tiffany20 senide ozledik be guzelim...
G guzelfilozof canim her egzersizden once isinma hareketleri yapmalisin.Mekik cekerken ve sonrasinda yasadigin kas agrisida oldukca normal gulum.Kaslarin calistigi ve gelistigi icin oluyor o agri.Su esneme hareketlerine bak gulum sagligini kotu etkilemezse yap canim.Baktin bu egzersizler zorluyor seni 5dk yuruyus yapip sonra mekik gibi egzersizleri yapabilirsin.

günaydın herkese kızlar...hayırlı cumalar.canım sıkkın gülüm şekerim yüksek canım ya açlık şeker 140 çıktı biraz önce:KK43:

Canlarim hepinize mutlu, saglikli, enerjik ve bol eksili sabahlar diliyorum.
Eksileriniz bol olsun, en gec saat 17ye kadar kilo bildirimi yapmayi unutmayin.
Haydi insallah derece gelir, hayirli cumalar.
fd09cfbf9146f526fdad07c5c792b1ad.webp

cuma_mesajlari.webp

canim asiri yuksek de degil, ananem seker hastasi aclik sekeri 300lerde cikiyor :KK43:
Allah beterinden esirgesin kuzum..
hayirli cumalar...
nasıl bu kadar yükseliyor anlamıyorum bebeğe zararı oldu mu diye korkuyorum hep.pirinç patates havuç ağzıma koymuyor tatlı çikolata falanda öyle sadece öğünlerde ekmek var çeyrek.bu şeker hastalığı beni benden aldı yaa:olamaz:Bu mübarek günde Rabbim kurtarsın beni bu hastalıktan

Back
X