Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@Burcak41 canim kalca, basen ve bacaklar icinde bu videolari paylasiyorum.
Sen bir dene, gerekirse baska egzersizlerde paylasirim:)
canim cook guzel gecti, ilk baby showerimdan bile daha keyifliydi :)Yawrukush partin nasıl geçti canım umarım güzel geçmiştir :))
canim Allah sifa versin ama korkutma kendini boyle, bebegin iyidir gulum..nasıl bu kadar yükseliyor anlamıyorum bebeğe zararı oldu mu diye korkuyorum hep.pirinç patates havuç ağzıma koymuyor tatlı çikolata falanda öyle sadece öğünlerde ekmek var çeyrek.bu şeker hastalığı beni benden aldı yaaBu mübarek günde Rabbim kurtarsın beni bu hastalıktan
mezunsunda mezunsun Kadrisssss :)Gecen hafta 77.3
Bu hafta. 75.7
Fark. -1.6
%. 2.06
cok guzel gitmis kilolar Meliscim tebrikler canim :)Geçen hafta=63.2
Bu hafta=62.1
Fark=1.1
Yüzde hesaplamayi bilmiyorum :)
tebrikler Pinarcim cok guzel gitmis kilolar:)Yawrukush
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 81.8
Bu hafta: 81
Fark: -0,8 kg
Yüzde: 0,977
Hayırlı Cuma'lar :) bol eksili bir gün olsun inşALLAH :) hayırlarla dolu mutlu bir gün olsun inşALLAH :)
Ben 1 fotoğraf yüklemek isterken birden fazla yüklemişim 1 fotoğrafı![]()
oleeeey sporlarin karsiligi gelmis Iremim :)Daha iyiyim şükür canım
Senin parti hazırlıgı nasıl bittimi?
Gecen hafta:69,6
Bu hafta: 69,
harikasin canim, sen kendine guven, hedef kilonuda boyle kutlayacagiz :)Çok iyiyim canım diyetim süper gidiyor 2 haftada 1.9kilo bn böyle verebileceğimi tahmin etmemistim
evet canim hem egzersiz oncesi hem egzersiz sonrasi yapmalisin, sakatlanma olmamas i icin :)Bu menün de güzel olmuş ablacığım böyle devam et :) hedefin kaç kiloydu senin?
Tamam ben bunları deneyim biöncesinde yaptığımız bu hareketleri veya yürüyüşü egzersiz sonrasında da yapmak doğru olur mu peki?
MaşALLAH :) şimdi 30 küsür kilon gitti mi senin :) maşALLAH :) benim de bi o kadar vermem gerek şu an... İnşALLAH ben de kilo verebilirim senin gibi :)
çok güzel vermişsin canım bu hafta :) maşALLAH :) yüzde hesaplama ilk sayfada yazıyor canım
bu menüde meyve de olsaymış çok güzel olurmuş![]()
tebrikler kuzum ben bunu bile beklemiyordum :))Geçen hafta :69.2
Bu hafta :69.1
Fark-100 gr
canim harika eksiler gelmis, bu haftada karbonhidrati arttir Hazalim cok sevindim :)Geçen hafta 71
Bu 70.9
Fark -100
harikasin, yurt hayatinda malesef saglikli beslenmek zor oluyor ama sen eloinden gelenin en iyisini yapiyorsun canim 3 gundur :)Yawrukush simdilik keyifle bedenimin patates kizartmasiolmadan daha mutlu oldugunu hissediyorum. Psikolojik olarak bile daha mutluyum siz de durumlar nasiiil
helal olsun canim :)Çok sağol canım. Bu halinde benim için uğraştın. Hakkını helal et gülüm
tebrikler guzelim eksiler yine gelmeye baslamis :)
ellerine saglik canim, benide ananem buyuttu, bende evlenene kadar her hafta sonu ona yardima gidersim :)Bnde babaanneme geldim işini falan yaptım oturuyorum şimdi :)
asyam belkide stresten boyle artiyor sen cok stres oluyorsun.eşimde sabah telde basbas bağarıyor sen 400 leri gördün diye ya tamam da o zaman hamile değildim.dahiliye normal karşılıyorda kadın doğumcu felaket senaryosu çiziyor doğuma 2 gün kala çocuğun kalbi durdu falan diyolarpazara gidemiyorum bir kaç adım atsam akıntım artıyor sonra kanamaya dönüyor evde ne varsa eşim ne getirdiyse olduğu kadar yapıyorum o da şekerimi yükseltiyor
evet gülüm kadın doğum hastanesine gidicem inşallah.bakıcam o an ilgilenmezlerse özele geçicem özelde gittiğim dr a gidicem mecbur
tebrikler Burcakcim, 2 gunde kilolar gitmeye baslamis cok sevindim :)Baslangic :53
Guncel: 52.8
Yuzde: 0.37 yanlis hesaplamis olabilirim ilk malum sevgiler :))
Busem bir daha mi gotursen doktora?Canim geldim kizlar duzelmedi hala ya anlamadim ilaclarini duzenli veriyoruz cok canim sıkkın bu durumdan dolayi çünkü anlamadigim bi sekilde antibiyotigi bittikten 1 hafta sonra defne dun gece yine kulagim diye bagirarak uyandi. Ne yapacagimi sasirdim gercekten kresin ilk senesi ne zormus ya. Sabah tartildim ozgem 61.2 geldi 100 gr artidayim ama ogleden sonra da tartilabilirim yine cunku 100 gr eksik geliyorum genelde ogleden sonralari. Ister sabit yaz ister bekle bi ogleden sonrayi. Menu vermem gerek ama en son ne zaman verdigimi unuttum. Yedigimi ictigimi de cok hatirlamiyorum hos.
Carsamba gunu
Sabah
2 haslanmis yumurta
Peynir
Baya zeytin
Kayisi
Ogle
Kahve
Aksam
Mercimek Çorbası yemistim sanirim o gun kizlara da yedirmeye ugrasmistim hatta yememislerdi.
Spor pilatese gittim o gun
Su 3 lt gecmistir
Persembe
Sabah
Yarim simit
Ogle
Bulgur pilavi
Yogurt
Aksam
Mercimek Çorbası
Et
Spor yok
Su 3 lt icmisimdir
Bugun pilatese gidecegim yine.
tebrikler ablam :)Geçen hafta 67
Bu hafta 66.9
Fark 0.1
Yüzde 0.15
kolay gelsin ablacim iyi calismalar :)Tramwaydayim gidiyorum nöbete.
tamam canim :)Yawrukush um benim kilomu sabit kaydedebilirsin 61.1 an itibariyle sabahtan beri su icmedim bi su iceyim isime gucume bakayim.
tebrikler Melisim :))
uygula canim, kolay gelsin :)Bende uygulayayım bu hareketleri:)
Ne güzel canım sevindim partinin güzel geçmesine bende iyiyim minnoşla uğraşıyorum biraz burnu akmaya başladı bütün gece yatırmadı bizi umarım bugün uyurda bende rahat bir uyku çekerim:))canim cook guzel gecti, ilk baby showerimdan bile daha keyifliydi :)
sen nasilsin?
Aklıma takıldı canım doğumdan sonra akını nasıl okula götürüp getireceksin okul yakındır umarım ćünkü bebişle biraz sıkıntı olur uzaksaGuzeller listemizi paylastim bu hafta 5.yiz.
Hepinizi tebrik ediyorum.
Ben simdi kahvaltilari toplayip, bulasiklari halledeyim.
Sonra Akini yika, giydir, beslenmesini hazirla, hooop okul yollarina dus.
Yine ugrayacagim canlar.
Opuyorum :)
Tebrikler kuzum ♥Baslangic :53
Guncel: 52.8
Yuzde: 0.37 yanlis hesaplamis olabilirim ilk malum sevgiler :))
Tebrikler ablişGeçen hafta 67
Bu hafta 66.9
Fark 0.1
Yüzde 0.15
Kolay gelsin canımTramwaydayim gidiyorum nöbete.
Tebrikler tatlım ♥