• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menümü yazayım unutmadan..

Akşam üstüne kadar sadece 3 küçük salatalık yedim..
Öğlen yemek yiyecektim maalesef kuşum öldü :KK61:
Ağla ağla içim çıktı :KK61:
Yemek yiyecek halim kalmadı haliyle..

Akşam üstü tansiyonum düşer gibi olunca mecbur 1 tabak sebze yemeği yedim..
Akşam da sulu et patates yemeği, domates yedim..

1.5 litre su
3 fincan çay..
canim basin sagolsun..

Kuzum özge karbonhidrat tüket dedi biraz ondan şey ettim çok mu olmuş
iyi yaptin gulum boyle devam et:)

Eşimde bana 2 sene önce evlilik yıl dönümü için hint bülbülü almıştı geçen ay biri öldü biri yaşıyor şükür. anlıyorum seni üzülme kuzum
seninde basin sagolsun Hazalim...

Hayırlı aksamlar kizlaar menum gelsin
sabah
1yumurta (haşlanmış)
1domates
1 bardak çay
ara
1kase yoğurt
oglen
1 kase sehriye çorbası
aksam
gecen yedigim dolmalar tepki almisti ama yine yedim napim cok sseviyorum
Bulgurlu ve kiymali kaptanimin onerisiyle:KK66:
3 yaprak sarma 1 biber dolma :)
2litre su
10 dk yuruyusum vardi onu yaptım
yarim saat boyuncada yatagin üstüne ciktim zipladim :KK70: (tabi biraz azar yeidm ama) :KK70:
cok guzel canim :)

Menümü yazayım unutmadan..

Akşam üstüne kadar sadece 3 küçük salatalık yedim..
Öğlen yemek yiyecektim maalesef kuşum öldü :KK61:
Ağla ağla içim çıktı :KK61:
Yemek yiyecek halim kalmadı haliyle..

Akşam üstü tansiyonum düşer gibi olunca mecbur 1 tabak sebze yemeği yedim..
Akşam da sulu et patates yemeği, domates yedim..

1.5 litre su
3 fincan çay..
Canım sen menü yazmasan da olur zaten zaten gün boyu bişiy yemiyosun menüne sadece aç geziyorum yaz yeterli:KK70::KK70:

Yok canım fazla değil, ama yine de bisküvi gibi şekerli şeyler yeme, bilmiyorum belki de bisküvi şekersizdir :))QUOTE
Ay canım ya üzülme yinede zaten kuşların ömrü çok kısa fazla yaşamıyorlar bu yüzden benimde bir kuşum vardı sattım sürekli yanına aldığım dişi kuşlar ölüyordu bende verdim buyüzden

Çok sağol canım yaa, hiç sorma gözümün önünde öldü, yaklaşık 2 senedir benimleydi, nişanlımın hediyesiydi hatırladıkca kötü oluyorum:KK61:

Eşimde bana 2 sene önce evlilik yıl dönümü için hint bülbülü almıştı geçen ay biri öldü biri yaşıyor şükür. anlıyorum seni üzülme kuzum

Çok kötü gerçekten, ben birini eve geldiği ilk hafta bilmediğimden üşütüp hsta ettim ve öldü..
Buna çok bağlıydım, garip bir şekilde boşlukta hissediyorum kendimi..

Ay canim benim basin sağolsun insan hayvanlarada cok baglaniyo ya seni anlayabiliyorum :KK43: cok az yemissin canim bugunlerde hic duzenli yemiyorsun dikkat et kendine

Çok sağol canım..
Hiç iyi geçmiyor günlerim, moral olarak çökmüş durumdayım..
Öğlene kadar açlık hissetmiyorum bile, bazen öğlen de zorla yiyorum..
Toparlanıcam diye bekliyorum..

Çok kötü gerçekten, ben birini eve geldiği ilk hafta bilmediğimden üşütüp hsta ettim ve öldü..
Buna çok bağlıydım, garip bir şekilde boşlukta hissediyorum kendimi..
canim nasilsiniz mezun olmamisin daha :) safagada az kalmis cok sevindim :) bende bu boslukta bayagi kilo aldim 10 kg kadar:) depresyondayim :) esim ilk defa bugun sen bayagi sismanladin cok belli oluyor artik dedi iyice depresyona girdim ve artik. uraya geldim :(

canim nasilsiniz mezun olmamisin daha :) safagada az kalmis cok sevindim :) bende bu boslukta bayagi kilo aldim 10 kg kadar:) depresyondayim :) esim ilk defa bugun sen bayagi sismanladin cok belli oluyor artik dedi iyice depresyona girdim ve artik. uraya geldim :KK43:

Eda sen misinn ?? :KK64:
Yok canım izinliyim şu an da, buralardayım daha..
Çok sağol, azaldı bayağı, bitecek diye bekliyorum işte :işsiz:

Selam guzeller esimle yemek yedik onu ise biraktim eve geldim, simdi bir dus alip, Akini okuldan almaya gidecegim.
Oradanda arkadasima ziyarete:)
Hepinize simdiden iyi geceler.
Dahlia_ Dahlia_ Fatimem moralin bozuk sen biraz dinlen gulum..
Kizlar CUMARTESI GUNU ADIM YARISMASI yapalim....
Herkesin illaki kosturmacasi oluyor hafta sonu, acin telefonlari, sayalim adimlarimizi:)
Yarin gorusmek uzere, bu aksam daralma tablomuzu hazirlayacagim.
Menulari unutmayinnnnn :)

Eda sen misinn ?? :KK64:
Yok canım izinliyim şu an da, buralardayım daha..
Çok sağol, azaldı bayağı, bitecek diye bekliyorum işte :işsiz:
benim canim eski mail adresim sifresini unuttum sagolsun kk da guncelleme yapinca adresim silindi yeniden kaydoldum :)allah kavustursun canim . zaman geciyor hizli . 70gunde gelir gecer . benim hatrladigim 270 gun falandi .

Bu gidişle sonunda öyle yazıcammm canım :KK48:
Ama aç da gezmiyorum açıkcası :))
Açlık ne onu unutmuş gibiyimm :KK48:
Canim hic dogru degil bu yaptigin, sagligina cok buyuk zarar veriyorsun.
Bu hafta sonu toparlan, gozum uzerinde...

canim nasilsiniz mezun olmamisin daha :) safagada az kalmis cok sevindim :) bende bu boslukta bayagi kilo aldim 10 kg kadar:) depresyondayim :) esim ilk defa bugun sen bayagi sismanladin cok belli oluyor artik dedi iyice depresyona girdim ve artik. uraya geldim :KK43:
Eda sen misin canim, ismin mi degisti?
Hosgeldin kuzuummm, kurkcu dukkanina donmek gerek :))

çok takıyorum gülüm yaa haklısın korkuyorum şu şekerden çok.dahiliyeye gittim geldim dr şekerini ölç pazartesi gel dedi.insülini ayarlicaz dedi.yürüyüş yap dedi ama yapamicağımı söyledim bebek aşağıda olduğu için en başından beri hareket yasak
Gonca abla da dedi bak sinir stress de şekeri yükseltir. Kolay değil durumun ama takarak da halledemezsin gülüm.
Ya sibel bilmiyorum cok canim sıkıldı cocuk gecen hafta augmentin kullandi bitti agri bu hafta denize basladik ayni ilaci ayni sorundan ve defne dun yine kulagim diye uyandi ben cikamadim isin icinden bu gecmeyen bi iltihap miymis goturecegiz yine dr bu gece de bi bakalim da durumuna. Bi de yavrum agir ilac ictigi bobrrklerine yazik.
Kıyamam yahu antibiyotikten başka çare de olmuyor ki iltihaba. Belki de ilaç iyi gelmemiştir busem?
geçen hafta:52.6
bu hafta:52.3
fark:0.3
Yawrukush Yawrukush
Tebrikler canım.
Nasılsınız canlar?
İiz kuzum sen nasılsn? ????
Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
Patates kızartması
Öģlen
1 mandalina
1 bardak süt
5 adet bisküvi
Ara:türk kahvesi
Akşam
4yk yemek
1kase yoğurt
Su:8bardak
Spor:yok
Patates kızartması ödülün olsun:)
Guzeller listemizi paylastim bu hafta 5.yiz.
Hepinizi tebrik ediyorum.
Ben simdi kahvaltilari toplayip, bulasiklari halledeyim.
Sonra Akini yika, giydir, beslenmesini hazirla, hooop okul yollarina dus.
Yine ugrayacagim canlar.
Opuyorum :)
Guzel olmus 5.lik. İnşallah daha ii olur haftaya.
Kizlar ben esimin yanina gidiyorum beraber yemek yiyelim dedik, yine gelirim opuyorum :)
Afiyet olsun kuzum.

Back
X