Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sabahlar canım :))Hayırlı sabahlar canlar
ayyy az kalmisss :) ruh halin nasil :) kilo ne kadar aldin ?canim cok sukur iyiyim, her sey yolunda.
son 1 bucuk ayim kaldi doguma.
Akinda okula basladi Edacim, gunde 3 saat gidiyor.,
bahcede bir suru hayvsn oluyor ama onlar bize, biz onlara alistik gulum:)
sende ne var ne yok, okulun ne alemde , oglusun nasil?
tamam guzelim anlastik:)
bugun uzgunsun diye sana yuklenmek istemedim...
ellerin dert gormesin Fatimem...
cok guzel canim.
menunde odulluk olmus :)
cok cesurmussunAlya008 :))
profil fotografi tam senlik olmus tavuk guzeli :)
masallah size ana ogul, gecmis olsun kuzucuga..
neyseki kacip gelmis..
bakip buyutulen hayvan evin bir uyesi gibi oluyor.
hastaliklari, vefatlari perisan ediyor insani...
sanada canim :)
bak unutmamisim senin kiloyu :) ahhh ozel gunler yakiyor bizi zaten :)Sorma canım bayramdan önce tatile gittik dönüş fenaydı bayramda malum 69 u geçmiştim geri indim artık inisteyim ama bayramdan beri spor olayını düzene sokamadim bi türlü.
Iyiki söylemiş dönmüşsün geri verirsin kısa zamanda.
ayyy az kalmisss :) ruh halin nasil :) kilo ne kadar aldin ?
oglan iyi sukur . eylulde 2 bitti. ama hala konusmuyor .az bucuk bisiler soluo ama cumle kuramio ole genis kapsamli kelimesi yok .
bende ders calisiorum ocakta ilk sinavim insallah butun kredileri toplarimm :) malum alt yapi yok evde ne kadar olursa iste okdar calisiyorum . oglanda birakmiyor . bakalim allah buyuktur.:)
Kuzum hoşgeldin tekrardan inşallah bu son olur artık sadece ziyaret amaçlı gelirsinkaptancigim beni 2ci listeye yazabilirsin eweeettt acikliorum burdan izne ayrilirken 72.7idim herhal. simdi 83 üm :) kayitlara gecsin lutfen kaptanimYawrukush
Nasılsın canım ?Kuzum hoşgeldin tekrardan inşallah bu son olur artık sadece ziyaret amaçlı gelirsin![]()
Ilahi senNasılsın canım ?
Kaç dakikadır diyorum takıma birşeyler yazayım boş kalmasın ne yazacağımı bulamadım![]()
hosbuldum canm insallah butyn temellim bu :)Kuzum hoşgeldin tekrardan inşallah bu son olur artık sadece ziyaret amaçlı gelirsin![]()