• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dunku menum;
Sabah erken dr randevum vardi
1 dilim tost ekmegi, 1 dilim peynir ,3 kutu kayisi bir avuc ceviz
Ogle; 2 dilim unsuz mercimek boregi, ayran
Aksam ;1 tabak etli kuru fasulye; yarim lahmacun,yogurt
Ara ;2 kus lokumu,biraz kuru yemis, 2 ser dilim meyve
Spor.10 bin adim yurudum

canim cok sukur iyiyim, her sey yolunda.
son 1 bucuk ayim kaldi doguma.
Akinda okula basladi Edacim, gunde 3 saat gidiyor.,
bahcede bir suru hayvsn oluyor ama onlar bize, biz onlara alistik gulum:)
sende ne var ne yok, okulun ne alemde , oglusun nasil?

tamam guzelim anlastik:)
bugun uzgunsun diye sana yuklenmek istemedim...

ellerin dert gormesin Fatimem...

cok guzel canim.
menunde odulluk olmus :)

cok cesurmussun Alya008 Alya008 :))

profil fotografi tam senlik olmus tavuk guzeli :)

masallah size ana ogul, gecmis olsun kuzucuga..

neyseki kacip gelmis..
bakip buyutulen hayvan evin bir uyesi gibi oluyor.
hastaliklari, vefatlari perisan ediyor insani...

sanada canim :)
ayyy az kalmisss :) ruh halin nasil :) kilo ne kadar aldin ?
oglan iyi sukur . eylulde 2 bitti. ama hala konusmuyor .az bucuk bisiler soluo ama cumle kuramio ole genis kapsamli kelimesi yok .
bende ders calisiorum ocakta ilk sinavim insallah butun kredileri toplarimm :) malum alt yapi yok evde ne kadar olursa iste okdar calisiyorum . oglanda birakmiyor . bakalim allah buyuktur.:)

Sorma canım bayramdan önce tatile gittik dönüş fenaydı bayramda malum 69 u geçmiştim geri indim artık inisteyim ama bayramdan beri spor olayını düzene sokamadim bi türlü.

Iyiki söylemiş dönmüşsün geri verirsin kısa zamanda.
bak unutmamisim senin kiloyu :) ahhh ozel gunler yakiyor bizi zaten :)
olur ya benim gibi salmamissin. kilo almak okdar kolayki 1 gun kacirsan resmen arti olarak dönüyor ya deliricem .

ayyy az kalmisss :) ruh halin nasil :) kilo ne kadar aldin ?
oglan iyi sukur . eylulde 2 bitti. ama hala konusmuyor .az bucuk bisiler soluo ama cumle kuramio ole genis kapsamli kelimesi yok .
bende ders calisiorum ocakta ilk sinavim insallah butun kredileri toplarimm :) malum alt yapi yok evde ne kadar olursa iste okdar calisiyorum . oglanda birakmiyor . bakalim allah buyuktur.:)

Konuşmaması sıkıntı değil galiba, benim gördüğüm çocuklar da öyle, mesela biri görümcemin kızı, kasımda 2 yaşı olucak ama hala doğru düzgün birşey söylemiyor.. Ufak tefek konuşarak derdini anlatmaya çalışıyor :))

Allah yardımcın olsun canım, İnşaAllah güzel sonuçlar alırsın :KK68:

kaptancigim beni 2ci listeye yazabilirsin eweeettt acikliorum burdan izne ayrilirken 72.7idim herhal. simdi 83 üm :) kayitlara gecsin lutfen kaptanim Yawrukush Yawrukush
Kuzum hoşgeldin tekrardan inşallah bu son olur artık sadece ziyaret amaçlı gelirsin ;)

Nasılsın canım ?
Kaç dakikadır diyorum takıma birşeyler yazayım boş kalmasın ne yazacağımı bulamadım :-)
Ilahi sen ;) iyiyim kuzum bdv de bir kadın vardı vefat eden belki duymuşsundur onun yazılarını okudum çok üzüldüm sen nasilsin

Back
X