• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahh be Eda sana kim tavıkları yımırtaları bırak dedii kiii :KK70:
Bende de ipin ucu kaçtı beraber toparlanırız artık :))

İnan ki şükrediyorum, bugünler hayal gibi birşeydi ki şu an yaşıyorum..
İnşaAllah canım, gelsin de Rabbim nasip ederse o günleri de görürüz..

Deli kız tavuğa değil sohbetine ihtiyacım varrr :KK70:

Senin bebiş nasıl ? Büyümüştürrr şimdii :KK46:

3 defa gidip geliyorsun, anlaşıldı mıı ? :KK70:
sen kac kilo aldin ?
kiz psikolojik benim ki canim sklyo yoyorum :(
ney 3keremi gidip gelecem aman allahim bu kiloyla ewe geri donemem vallahi :)
aynen ole :)nisanlin nasil oda ozlemistir bide su kotu zamanda askerlik yapmakta zor ya allah onada kolaylik versin insallah. rabbim hepsinin yaninda . sen artik psikolojik olarak ona destek vermen lazim asla uzgun olma ... en zor durumu o yasiyor nerden bakarsan bak bole . kolaylastir biraz onunda isini :)
benim oglusum buyuyo 2 bitti :) aksama kadar beynim ters duz oluyor cok hareketli . gecen tavana cikmaya calisti yer cekimi izin veermedi :D

Ay ben menuyu unuttum:
Sabah: cay
Yarim dilim ekmek
Domates salatalik
Oglen 1 tane lahmacun
Ayran
Ara: sade turk kahvesi
Biraz asure
Aksam : tarhana corbasi
Salata
İki adet kofte iki yk pilav
Yogurt

Ödüllü gün olmuş :)
Belki bilmiyorsundur cuma ya da cumartesi 1 tane ödül öğünü yapma hakkımız var, istediğimizi yiyebiliyoruz.. Lahmacunla aşureyi ödüle sayalım :)

Ya bnde tavuk muhabbeti yapmak istiyon sandım diyorum acaba tavuk muhabbeti ne ki :KK70:
ben diyette hep tavuk ve bol yumurta yerdim ondan alay konusu olmustum :) menude her aksam tavuk olunca malum sabahta 5 yumurta :) diger insanlardan ayristiriyor tabi beni bu durumda :)

sen kac kilo aldin ?
kiz psikolojik benim ki canim sklyo yoyorum :KK43:
ney 3keremi gidip gelecem aman allahim bu kiloyla ewe geri donemem vallahi :)
aynen ole :)nisanlin nasil oda ozlemistir bide su kotu zamanda askerlik yapmakta zor ya allah onada kolaylik versin insallah. rabbim hepsinin yaninda . sen artik psikolojik olarak ona destek vermen lazim asla uzgun olma ... en zor durumu o yasiyor nerden bakarsan bak bole . kolaylastir biraz onunda isini :)
benim oglusum buyuyo 2 bitti :) aksama kadar beynim ters duz oluyor cok hareketli . gecen tavana cikmaya calisti yer cekimi izin veermedi :KK70:

Bilmiyorum canım, tartıdan uzak bir hayat sürüyorum şu an :)))
Benimki de psikolojik ama ben doğru düzgün yememekten aldım sanırım :))
Menülerim berbattt... :(

O da iyi çok şükür, hatta biraz önce "süperim, sen iyi olursan ben süper olurum" yazmıştı :KK48:
Ona da birşey demiyorum ki zaten, hep iyiyim, keyfim de yerinde biliyor beni..
Kötü olsam bile söylemiyorum ama beni çok iyi tanıyor, o orda olduğu halde benim burda iyi olduğuma inanmıyor ki, sürekli nasılsın da nasılsınnn diye diye üstüme geliyorr.. merak etme demekten bile sıkıldım artık..
Neyse çok şükür az kaldı, biz bitmeden, askerlik bitse iyi olacak :KK48:

Allah bağışlasın, gece gece güldürdün beniii :KK48: Hala tombiş mi o ? :)
Kardeş istiyor belki :KK66: enerjisini kardeşini kovalayarak harcamak istiyorrr :KK48:

Ya bnde tavuk muhabbeti yapmak istiyon sandım diyorum acaba tavuk muhabbeti ne ki :KK70:

Eda geldi ya şimdi bir kaç güne görürsün tavuk muhabbetinii :KK48:

ben diyette hep tavuk ve bol yumurta yerdim ondan alay konusu olmustum :) menude her aksam tavuk olunca malum sabahta 5 yumurta :) diger insanlardan ayristiriyor tabi beni bu durumda :)

Alay değil bir keree, sevdiğimizden takılıyoruzzz :63:

Yok canım ya, herşeyi saygı çerçevesinde yapmalıyız..
Kimseyi üzecek, kıracak şekilde konuşmak bize yakışmaz..

Aramızda konuşup şakalaşıyoruz, kırılacağını bilsem asla konuşmam ki öyle.. :KK15:
yok be canm ne kirlcam hepimiz makara yapuoduk eglenioduk :) saka maka tavuklar azcik zamlandi ya keske onceden stok yapsaydim :KK48::olamaz:

Kız gonca ogünkü zıplama yarışmasında kesin 1 kilo vermiştir dedim okadar zıplamaya 100 gram mı verdin:KK70:
O günkü hezimetten sonra iyi cesaret canım tabi ki verdim bir kilo pazartesi 68.2 olduğumu yazmamıştım sanırım :KK70:
ohh keyfin bol olsun canim :)

abowwww kavgada soylenmez gogo2405 gogo2405 gonca ablam :))
Çok cesur arkadaş o kadar fark atmışım üstelik 24 nobetciykene
Menümü yazayım unutmadan..

Akşam üstüne kadar sadece 3 küçük salatalık yedim..
Öğlen yemek yiyecektim maalesef kuşum öldü :KK61:
Ağla ağla içim çıktı :KK61:
Yemek yiyecek halim kalmadı haliyle..

Akşam üstü tansiyonum düşer gibi olunca mecbur 1 tabak sebze yemeği yedim..
Akşam da sulu et patates yemeği, domates yedim..

1.5 litre su
3 fincan çay..
Başın sağolsun kuşuna üzüldüm lisedeyken bizimde ölmüştü evin bireyi gibi oluyorlar
canim nasilsiniz mezun olmamisin daha :) safagada az kalmis cok sevindim :) bende bu boslukta bayagi kilo aldim 10 kg kadar:) depresyondayim :) esim ilk defa bugun sen bayagi sismanladin cok belli oluyor artik dedi iyice depresyona girdim ve artik. uraya geldim :KK43:
Hoşgeldin kız Eda ne var ne yok nasılsın oğlusun nasıl

yok be canm ne kirlcam hepimiz makara yapuoduk eglenioduk :) saka maka tavuklar azcik zamlandi ya keske onceden stok yapsaydim :KK48::olamaz:

Sizde de mi zamlandııı bizde de durum aynı çünküü, birazdan yiyecek alamicak kimse..
Cidden buzluğa koysaydın olurdu bak, annem yapıyor, buzluğu tavukla dolduruyor bazen sonra da çıkaramıyor :KK70::KK70: Ama bozulmuyor işte taze kalıyor..

O günkü hezimetten sonra iyi cesaret canım tabi ki verdim bir kilo pazartesi 68.2 olduğumu yazmamıştım sanırım :KK70:

Başın sağolsun kuşuna üzüldüm lisedeyken bizimde ölmüştü evin bireyi gibi oluyorlar

saol canim hoabuldum:) iyim canm ders calisiorum paso. oglan 2 yasini bitirdi . cok hareketli cookk napcam. bilmiom :) sen nasilsin sen sanki ayni kilolarda mi dolanion yoksa ben baska sinlami karstriom . ama tek baskul fotosu sendeydi guncell

Çok sağol ablam .. Aynen öyle valla canımdan can gitti resmen :(

Sizde de mi zamlandııı bizde de durum aynı çünküü, birazdan yiyecek alamicak kimse..
Cidden buzluğa koysaydın olurdu bak, annem yapıyor, buzluğu tavukla dolduruyor bazen sonra da çıkaramıyor :KK70::KK70: Ama bozulmuyor işte taze kalıyor..
bende alit almaz koyiyorum buzluga . cunku son kullanma tarihi 4 5 gun kala oluyor . neyse artik baliklarla desteklicez napalim balik bol :D

Back
X