• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim canımm, sen nasılsınn ?? Depresyondan çıkabildin mii ?? :))

Allah güldürsün sizii, sinirlerimi çok fena bozdular hemen eve gelir gelmez buraya geldim anında yüzümü güldürdünüzz :KK15::KK15::KK15:
Rabbim gülücükleri eksik etmesin kuzum. kim canını sıktı

ben hergun mugeyi izlerim. oyle hayatlar varki bu hemen hemen ilk oldu sanirim orda. buyuye yapilan seylere benzio. ama 3bucuk yasindaki cocuga yapilasi daha mide bulandirici igrenc . deedigin gibi bi anne olarak asla o annennin yerine koyamioruz bile yerine kendimizi. 2 saatligine carsiya gittimde bugun kokusunu ozledim. boyle bi dunyadayiz malesef . o yuzden cpk dikkatli olmamiz cocugumuzun ensesinde nefesimiz plmasi lazim. biri daha vardi sen 2.5 yasindaki ikizleri bakkala yolla. ikizin biri geri gelmiyor . yana yakila ariolar . yaa 2.5 yasindaki cocugun bakkalda ne isi var . dikkatsizlik var ihmalkatlik cok malesef . allahm ewlatlarimizi korusun
Haklısın canım küçük ćocukları nasıl yalnız gönderiyorlar aklım almıyor neyseki o götüren kadın geri getirip sokağa bırakmış korkmuş demekki allah ından bulasıcalar

Sen niye böylesin cidden ??
Yani insanın bu kadar kötü olmasına sebep vardır mutlaka, öylesine depresyondayım demiceksin herhalde..
Ben misal uzun süre senin gibi oldum..
Ailevi sorunlarım vardı, okuyamadım, arkadaşlarımdan uzun süre ayrı kaldım ve s. ve s...
Yaklaşık 2-3 sene içime kapanık yaşadım.. Dış dünyayla neredeyse tamamen iletişimimi koparmıştım..
Ama yine de iyileşmek, normal olmak isteyen bendim.. Yani kimse gelip elimden tutmadı..
En büyük yardımcım dualar oldu.. Camiye gitmeye başladım mesela, yeni arkadaşlarım oldu falann..
Şimdi burda senin dini inacını konuşmak değil niyetim tabi ki de, hadi kalk camiye falan git de diyemem..
Ama inan bana huzur gerçekten orda..
Ben de aşırı dindar biri değilim tabi, ama duasız işim geçmiyor benim..
Hergün camiye de gitmiyorum, namazım desen yarım yamalak olduğu kadar işte, ama her düştüğümde yine dönüp dolanıp duaya gidiyorum..
Yoksa ben nasıl berbat bir hale kalıyorum tahmin bile edemezsin..
Psikolojim de normal değil biliyorum.. Ama her seferinde de depresyona girersem ohooo..
Biraz da yardım edenin olmalı.. Elinden tutan olmalı yani, tekbaşına biraz zor oluyor böyle durumlarda..
Bu seneye kadar gayet iyiydim, uzun zamandır hiç kötü olduğumu da hatırlamıyorum..
Nişanlım vardı çünkü, herşeyimi bildiği gibi bu durumumu da biliyor.. O yüzden elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyordu..
Bu sene çöktüm yine, kaç kere kötü oldum, depresyona kadar geldim Allah biliyor yani..
Normal değilim biliyorum, bir de üstüne nişanlımın olmaması, hele de askerde olması iyice zor duruma soktu beni..
Bu kadar niye yazdıysam artık :)) Yani demem o ki, seni bu durumdan kurtaracak neden hatta nedenler bul..
Valla yaşanmıyor böyle..
Yazın beni anlattı fatimam gerçekten dua dua dua.

Bnm hayatım bitti gerçekten bitti 2 yıldır yanımdaydı bn onsuz ne yaparım Allahım lütfen yardım et

Zor anlamaya çalışıyorum canım..
Ama yıpratma kendini.. Çok alışmışsın belli..
Biraz zaman ver kendine, sonra başka bir kedi al..
Anlıyorum onun yerini tutmaz, yeri hiçbir şekilde dolmaz ama yapacak başka birşey yok ki..

Selam canlar kahvaltimizi ettik, esim ise gitti.
Bende Akini yarim saatligine parka goturdum, simdi eve geldik.
Kalkip yemegi hazirlamam lazim, karar verdim neyseki, karar verince hemen yapiliyor yemek.
Sizlerde ne var ne yok?

Akşam yemeği erken yedik o yüzden hemen menumu paylaşayim :)
Sabah
3dilim ekmek
1domates
Biraz sucuklu yumurta
Biraz cikolu ekmek
5, patates kızartma
(Odulumu kahvaltıda kullandım aile kahvaltisiydi tutamadım kendimi)
Ara 1 bardak sut
Akşam
1tabak yeşil fasulye
1 bardak ayran
2litre su
Egzersizler ve yürüyüş
afiyet olsun canim:)

niye öyle diyosunuz ya bende uzun süre kalıcı olabilirim ,tilki misali dönüp dolaşıp geliyorum işte sürekli :KK70: amannn özge gidince ben napıcam yaaaaa öfff hiç hoşlaşmadımki bu duurumdan bennn
ben gidene kadar ver butun kilolari o zaman:)

yeni videolari cikti ya cope atmis ilk sonra bidaha almaya gitmis . allahim saclarimin dipleri dikeldi sinirden . allahim cocuklarimizi bu hastalikli insanlardan korusun tabi bizde cocugumuzu sokaklara salmayalim olmaz .
cocuk buyutmek cok zor is Allahim korusun hepsini...

nereye yolculuk :)
dogumaaa:)

sen de içini dökmüşsün iyi dolmuşsun :) haklısın canım dua edip namaz kılmak rahatlatıyor insanı , bende üşeniyorum abdest almaya,aslında namaza başlasam çok iyi olacak .işte sosyal fobi çıktı bende bide aman sürekli bir şey çıkıyor ya öff kendimden sıkıldım valla . burda milletin içini sıkmak istemiyorum o yüzden uzun uzun yazamıycam şimdi :)öyle şeyler işte
feyzos istedikten sonra sen ustesinden gelirsin kuzum..
okulda dedigim gibi sosyal kluplere katil, iyi gelecektir...

Yawrukush Yawrukush canım lütfen 2 gün izin almak istiyorum kedim kızım herseyim öldü şuan hiç birşey istemiyorum hayatım artk bitti galiba kendimi toparlayabilirsem gelirim
canim cok uzuldum basin sagolsun..
bende evcil hayvan delisi biriydim evlenene kadar.
defalarca miniklerimi kaybettim.
her seferinde sanki ilkkez oluyormus gibi icim acidi,
oyuzden cok iyi anliyorum seni.
bizler her zaman buradayiz, zaman hepimize oldugu gibi sanada iyi gelecek.
biraz kafani toparla, sonra bekliyoruz canim.
ama ben bittim, hayat bitti demek yok.
hayat devam ediyor ve baska bir kedicigin hayatini guzellestirebilirsin...

Ben söze gidiyorum kuzenimi vercez heheheh :) bugun pek adim atamadgiim dogrudur. Sizler neler yaptiniz
hayirli olsun canim, iyi eglenceler:)

Kahvaltim;2 dilim ekmek ,zeytin ,peynir,domates,salatalik,turp,pastirmali yumurta,2 catal tahin pekmez,1avuc badem
Ogle; 1 kase yogurt, 5 ceviz
Aksam;1 kase corba, iki kasik kuru fasulye, yarim tabak ispanakli bulgur,yogurt,biber tursu
Spor; 17 bin adim
Su 2 litre
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_
cok guzel olmus canim, misafirlikte iyi eglenceler...

vallahi bziim kaptan 1 hafta zor dayanir :KK70:
yok be gulum takim emin ellerde, ben 2 cocukla kolay kolay donemem.
ancak kilo vermeye gelirim.

tebrikler canim :)

Bugünkü menüm
Sabah
Kaşarlı tost
Çay
Ara :türk kahvesi
Öģlen
Bisküvi 4 adet
15 tane üzüm
3 çay kaşığı fındıklı krema
Ara:1 mandalina
Akşam
Tavuk sote 4yk
Salata
Su:1bardak
Spor:15670 adım
Yawrukush Yawrukush @belindamm
reglin mi yakin canim hep tatli seyler yiyorsun?

Back
X