• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sorma gulum yarini dusunmekten, nasil altindan kalkacagim diye dusunmekten hasta olmazsam iyi..
sana ne guzel degisiklik olmus canim..
ben sahsen benm senin gibi ni arkadasim olacak sahsen yani ben olsam eda olsam :) butun arkadaslari organize ederim herkes kucuk bisiler yapardik. sana getirir allah ne verdiyse oturur yerdik . ben asla 8 aylik olacak arladasimda kalabalik haydaaa die diye gidicem asla vicdanim el vermez asla gitmez . herkesin gitmesinede engel olurum :confused::confused:

ben sahsen benm senin gibi ni arkadasim olacak sahsen yani ben olsam eda olsam :) butun arkadaslari organize ederim herkes kucuk bisiler yapardik. sana getirir allah ne verdiyse oturur yerdik . ben asla 8 aylik olacak arladasimda kalabalik haydaaa die diye gidicem asla vicdanim el vermez asla gitmez . herkesin gitmesinede engel olurum :confused::confused:
Vallahi edam içimi okudun özge belkim yanlış anlar diye demedeydim :KK53:

KahvaltıM; 1 yumurta,zeytin, peynir, domates,biber, 1 avuç ceviz fıstık
Ara, sade Türk kahvesi
Öğle ;1 dilim ekmek,1 kase yoğurt ,
Ara ;2 kare bitter
Aksam; yoğurt,salata, 1 karnıyarık,1 dilim ekmek,birkaç fıstık,
Ara; 3 dilim mandalina
Spor; 100 mekik, 200 ip atlama,yarim saat kardio, özge senin videoyu yaptım Yawrukush Yawrukush , B belindamm , Dahlia_ Dahlia_

Edacim bende arkadasim son aylarinda hamile olsa asla evine gitmek istemem, ona zorluk olacak hicbir seye sebep olmak istemem.
insanlarin hepsi dusunemiyor malesef.
misal gecen hafta arkadaslarim bana zorluk olmasin diye bebek partisi hazirladilar.
restorana gittik, ben birtek pasta yaptirdim , onuda onlar yapmak istedi ama ben ugrassinlar istemedim hazir aldim,
onlar her seyi dusunmus,her biri ayri ayri hediyeler, cicekler almislar, yedigim yemegin parasini bile odetmediler.
yani arkadas var arkadas var ,arada fark var gulum..

Kolay gelsin gülüm akın paşaya öpücükler
sagol Hazalim:)

Vallahi edam içimi okudun özge belkim yanlış anlar diye demedeydim :KK53:
bende zaten diyemedim icimden geceni.
bu arkadaslarla cok sIk gorusemiyoruz yilda 1-2 sefer ozel gunlerden gunlere.
ama gelelim deyincede insanlar gelme dnemiyor ki..
misafirin hazirligi bir gun, onlarin geldigi gun zaten curcuna. ertesi gunde temizlik, evi toplama 3 gunum gitti Hazalim :KK43:
Insanlara hayir diyememek benim en kotu huyum, o yuzden icime atiyorum uzuldugum seyleri...

KahvaltıM; 1 yumurta,zeytin, peynir, domates,biber, 1 avuç ceviz fıstık
Ara, sade Türk kahvesi
Öğle ;1 dilim ekmek,1 kase yoğurt ,
Ara ;2 kare bitter
Aksam; yoğurt,salata, 1 karnıyarık,1 dilim ekmek,birkaç fıstık,
Ara; 3 dilim mandalina
Spor; 100 mekik, 200 ip atlama,yarim saat kardio, özge senin videoyu yaptım Yawrukush Yawrukush , B belindamm , Dahlia_ Dahlia_
nasildi canim egzersiz?

Özgem kolay gelsin canım. Dikkat et kendine. artik son zamanlar daha cabuk yorulursun.kolay gelsin sana Yawrukush Yawrukush
sagol canim benim..

Yawrukush Yawrukush Allah yardımcın olsun, kolay gelsin canım..
sagolasin Fatimem..

Menu:
Sabah: kiymali yumurta (babam yanlpmis hayir diyemedim :))) )
Sekersiz cay
Bir dilim ekmek
Domates salatalik peynir
Oglen: iki mandalina
Aksam: kuru fasulye
Yogurt
Salata
Ekmek yok
Ara sekeraiz turk kahvesi
Ara bir avuc ceviz ici
cok guzel olmus canim, kiymali yumurtada da hic sIkInti yok diledigin kadar yiyebilirsin:)

Kizlar alisveris yaptim, eve geldim.
Simdi onlari yerlestirip, planladigim 3 cesit ikramligi hazirlayacagim insallah.
Buzlukta da bolca kurabiyem var birde onu eklerim yarin olur 4 cesit.
Sabahta bir salata yaparim cabugundan yogurtlu 5 cesitte yeterde artar, baskada bir sey yapamayacagim..
Insallah herseyi yetistirebilirim.SOnra AKini alip okuldan, parkta oynatip, yedirip, yatirip, evin yemegini hazirlayacagim.
Yine arada gelmeye calisirim fistiklar..

bugünkü menüm
sabah
1 kk peynir
domates salatalık
sahanda yumurta
2 dilim ekmek
çay
5 adet zeytin
ara
limonlu havuç ve salatalık Yawrukush Yawrukush :KK200:
öğle
sulu yemek