Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sevindim canim, insallah dahada iyi olacaksin..Selam kızlar herkese günaydın evet yepyeni bir hafta biraz daha iyiyim aile desteğiyle çok şükür unutmaya alışmaya çalışıyorum![]()
zipla guzelim :)aynen canım ya zorlaya zorlaya içiyorum .
bide başımıza kafa çıkarma en iyisi dişçiye git :)geçmiş olsun bitanem
unutuyorum valla sevmeyince unutuluyor demekki :)
ayyyy ben şimdi okula gidicem 5,6 gibi gelirim . yorgun olmazsam zıplamaya çalışıcam gelince.
başın sağ olsun canım ,Allah sabır versin inşallah .
olur guzelim ortaya bir karisik yapayim :)Cezalarım cok güzel kaptanım saolasın
ben ordan 1-2 ceza daha alsam![]()
hafta sonu biraz kacamaklar olmus canim..CUMA MENÜM
Sabah
tam tahıllı ekmekten tost(peynir)
1ıhlamır
ögle
1kase corba
yarım karnıyarık
2kaşık pilav
cacık
akşam
1kase corba
1kücük dilim kek
3lt su
yarım saat yürüyüş
CUMARTESİ MENÜM
sabah
2yumurta omlet
1dilim ekmek
2dilim peynir
1-2 zeytin
Öğle
1cıtır simit
akşam
fırında yarım balık(palamut)
1kase salata
bol limonlu roka
2çatal irmik helvası
2lt su
1saat yürüyüş(camlar silindi balkonlar yıkandı perdeler yıkandı) sormayın gerisini
PAZAR MENÜM
2-3dilim antep peyniri
2-3catal omlet
1kücük dilim cıtır simit
2-3 zeytin
2-3tatlı kaşıgı kücük pekmez tahin
1az şekerli türk kahvesi
İkindi
4köfte
1kase salata
2dilim ekmek
3top dondurma
kolay gelsin canim :)Selam canlar..
Sabah kalktım elektrikler kesilmiş..
Sonrasında hem bahçede, hem evde işim vardı, onları hallettim şimdi oturdum ama yine kalkıyorum :)
Bir size bakayım dedim, sayfalar birikmemiş acelem var diye sevindim birazcıkk
Dün menümü yazmayı unutmuşum, inşaAllah akşam 2-sini beraber yazarım..
Kaçıyorum şimdilik, akşam görüşürüz![]()
hayirdir insallah, gittin mi doktora canim, ne dedi?ben geldimm... öğleden sonraki derse giremedim ... başım dönüyo midem bulanıyo kaç gündür.randevu alıyımda şimdi hastaneye gideyim bari
iyi dersler canim, bizlerde iyiyiz ,sende ne var ne yok?Bende yollardayim derse tetismeye calisiyorum. Muge anliyi izlerken yapilacak sey miyfi onca yol :) keyifler nasil hepsini okumadim mesjalarin ara ara okudum ama
iyiyiz canim, yeni hafta basladi yine yapilacak bir suru sey var :)Siz nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
haftasonu kacamagin olmadi ablam bu hafta guzel bir eksi gelir insallah:)Eki Görüntüle 1902116 Cuma fotoğraf çekememiştim bugün hala aynıyım hafta sonu tartilmadim sabit olmakta iyi yine
yarin icin kolaylikla diliyorum ablacim.Bugün evdeyim yarın 24 nöbetçiyim çarşamba sabah diş hastanesine gidicem inşallah aradım hallettim randevu işini esimide ayarttim onunda çürüğü var gelecek benimle. Disciden korkuyorum biraz o yüzden yanımda birinin olması iyi geliyor.
canim simdi guzelce aksam yemegi ye.Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar menumu paylaşacağım ama pek paylaşacak bir şey yok
Öğlen annemin zoruyla 1 elma yedim başka bir şey yemedim yiyemiyorum alışmaya çalışıyorum ama çok zor dayanamiyorumyine diğer günlere göre daha iyiyim buna da şükür
canim simdi guzelce aksam yemegi ye.
canin istemiyordur anliyorum ama boyle yapma, sagligin bozulacak..
canim kendine bu sekilde davranman hic dogru degil.Yok yiyemiyorum sanki yemek değilde zehirzaten daha önceki olaylardan bunyem baya dusmustu 1 ay önce hastanede yatmistim sanırım yine aynı şeyler tekrarlanacak
![]()
bende merak ettim gulum seni iyi olmana cok sevindim:)Slm kızlar nasılsınız 2 gündür uğrayamadım. eşimin işleri bazen şehir dışına gitmesi gerekiyor beni de yanında götürür sağolsun. bu defa ani oldu pazar sabahtan çıktık gezmeler işler derken fırsat olmadı girmeye. bugün yeni geldik. herkes iyidir inşallah geçmişi birazdan okurum
guzel olmus kuzum menun:)Dünkü menüm
Sabah
Omlet
Peynir
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Öğlen
İskender ekmeksiz
Salata
Ara vişne suyu
Akşam
Tavuk
1 dilim ekmek
Su 2 litre kadar
Spor 10000 adım
Valla fırsat olmadı özgem girmeye o yüzden haber veremedim. siirtte gittik eşimin çok sık işleri doğu tarafına düşer bana da değişiklik oluyor. nasılsın yarın baya yoğunsun sanırım yine
sorma gulum yarini dusunmekten, nasil altindan kalkacagim diye dusunmekten hasta olmazsam iyi..Valla fırsat olmadı özgem girmeye o yüzden haber veremedim. siirtte gittik eşimin çok sık işleri doğu tarafına düşer bana da değişiklik oluyor. nasılsın yarın baya yoğunsun sanırım yine
Allah korusun kuzum. yardım edecek kimse yok mu arkadaşlardan.hem öyle çok zor şeyler yapma bence.bu arada Ebru diye bir arkadasim takima çağıracağım kaptanım olur musorma gulum yarini dusunmekten, nasil altindan kalkacagim diye dusunmekten hasta olmazsam iyi..
sana ne guzel degisiklik olmus canim..
tabiki olur Hazalim takimda uyeye ihtiyacimiz var:)Allah korusun kuzum. yardım edecek kimse yok mu arkadaşlardan.hem öyle çok zor şeyler yapma bence.bu arada Ebru diye bir arkadasim takima çağıracağım kaptanım olur mu