- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
şuuu sensinn taaammııı benim bir ismim varrrrrr ...gitmiyom inat değil mi kök salacam burdaFatime şunla konuşma gider birazdan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuuu sensinn taaammııı benim bir ismim varrrrrr ...gitmiyom inat değil mi kök salacam burdaFatime şunla konuşma gider birazdan![]()
Fatime şunla konuşma gider birazdan![]()
hee yaa şu pis alerji ilaçları bi içiyosun bir daha kalkamıyosun ...temiz hava alırsan biraz iyi geliyor sürekli odada tıkılı kalma bi hava al sonra istiyorsan yine yatarsın . yoksa çok uyumaktan başın ağrır .Uyudummm, hatta öğlene doğru zor kalktım, alerji için ilaç alıyorum ondan böyle 7/24 uykum varr![]()
öyle bişey mi varmış ben bilmiyordum ozaman bunu es geçelim cahilliğe verelim![]()
ekmeği böreğin arasına koyup yedimDoğru söyle bak Özgeye söylemem, böreği ekmeyin arasına koyup mu yedinnn![]()

irem adama günahını vermez , sana mı bakacak![]()
Doğru söyle bak Özgeye söylemem, böreği ekmeyin arasına koyup mu yedinnn![]()
hee yaa şu pis alerji ilaçları bi içiyosun bir daha kalkamıyosun ...temiz hava alırsan biraz iyi geliyor sürekli odada tıkılı kalma bi hava al sonra istiyorsan yine yatarsın . yoksa çok uyumaktan başın ağrır .
kıza baksana 1 senedir mezun olamadı ... niye çünkü onun mantığı şu : o yağların hepsi benim her biri benim bir parçam ,vermiycemde vermiycem hepsi benimNerden biliyorsunnn
Günahını bilmem de istersen fazla kilolarından verir sanaa![]()
Börek ekmeğin arasına koyupta yeniliyormuymus![]()
şuuu sensinn taaammııı benim bir ismim varrrrrr ...gitmiyom inat değil mi kök salacam burda![]()
Nereye gidecekkk baksana tilki misali dönüp dönüp geliyorr![]()
kıza baksana 1 senedir mezun olamadı ... niye çünkü onun mantığı şu : o yağların hepsi benim her biri benim bir parçam ,vermiycemde vermiycem hepsi benim![]()
Normalde yenmez ama Feyzadan bekliyorum benn, baksana ekmeği böreğin arasına koyup yedim diyorr![]()
Normalde yenmez ama Feyzadan bekliyorum benn, baksana ekmeği böreğin arasına koyup yedim diyorr![]()
agsını burnunu kırarım hakıza baksana 1 senedir mezun olamadı ... niye çünkü onun mantığı şu : o yağların hepsi benim her biri benim bir parçam ,vermiycemde vermiycem hepsi benim![]()

Ay ben şimdi ispiyoncumu oldum![]()
Ay ben şimdi ispiyoncumu oldum![]()