• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uyudummm, hatta öğlene doğru zor kalktım, alerji için ilaç alıyorum ondan böyle 7/24 uykum varr :KK57:
hee yaa şu pis alerji ilaçları bi içiyosun bir daha kalkamıyosun ...temiz hava alırsan biraz iyi geliyor sürekli odada tıkılı kalma bi hava al sonra istiyorsan yine yatarsın . yoksa çok uyumaktan başın ağrır .

hee yaa şu pis alerji ilaçları bi içiyosun bir daha kalkamıyosun ...temiz hava alırsan biraz iyi geliyor sürekli odada tıkılı kalma bi hava al sonra istiyorsan yine yatarsın . yoksa çok uyumaktan başın ağrır .

Aynen öyle..
Ama gündüz uyumuyorum zaten, böyle gözümün biri açık biri kapalı dolanıyorum işte :KK70:
Gece ilacı biraz geç aldım, o yüzden sabah kalkamadım.. Vaktinde alınca iyi oluyor geceyi rahat uyuyorum.

kıza baksana 1 senedir mezun olamadı ... niye çünkü onun mantığı şu : o yağların hepsi benim her biri benim bir parçam ,vermiycemde vermiycem hepsi benim :KK70:

Sen hiç sordun mu verir misin diyee ? Bence bir sorr kesin verirrr :KK70:

İremmmmm ver Feyzaya 3-5 kilo yağ :KK70:Kendisinde azmışş, seninkilerden almak istiyorr :KK70:

Ay ben şimdi ispiyoncumu oldum :bicak:
ispiyoncu-anne-baba.jpg

Back
X