- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Belli ki anne de gamsiz biraz Allah yardim etsin kuzucum :)Ayy Allah sabır versin canım yaramaz çocuk misafir çok zorrr hele anne gamsızsa daha da zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli ki anne de gamsiz biraz Allah yardim etsin kuzucum :)Ayy Allah sabır versin canım yaramaz çocuk misafir çok zorrr hele anne gamsızsa daha da zor
yani resmen ornek menu, masallah canim :))Bu arada bugünki menüm;
Sabah
1 bardak sirkeli su
2 adet kuru incir
Kahvaltı
Biberli omlet (1yumurta+1carliston biberle)
Peynir
Zeytin
1 tutam dere otu
1 tutam roka
1 dilim ekmek (tam buğday)
Ara
1 fincan Türk kahvesi (şekersiz)
1kuru incir
10-12 tane fındık
Öğle
4 kaşık ıspanak
1 kaşık yoğurt
Akşam
1 tabak taze fasulye
Domates
Salatalık
Ara
Yarım portakal
Su
3 litre
Spor
45 dk koşu (koşu bandında)
150 squat
Adım
7300
Yawrukush @AKovser
Grup arkadaslarim :)
M M_atruskaEbush_354
Aynen canım.Olsun canım, uzun zamandır takımı böyle görmüyoruz, mutlu oldumm :)
Kendini pek yorma canim. Merak etme verirsin. Burda kimler ne kilo verdi. Cogumuzun içinden birer insan cikti:)))) ëmin ol sen de en yakin zamanda istedigin kiloya ulasirsin.Teşekkürler canım aynen öyle astım beni bayağı bir kısıtlıyor normal zamanlarda merdiven fln çıkamıyorum hiç hafif bir grip başlangıcında da maalesef nefes darlığı göğüs ağrısı hemen had safhaya çıkıyor..
Evet direk direnç başladı ama inşallah bu sefer daha emin gitmeye çalışacağım umarım güzel devam eder süreç
Beni unutmussun ama ben hatirlatirim kendimi valla sibel seni seviyoruuumm sarangeeee
artik beni anlarsin Hazalim :))Sorma Fatimem sabah çocuk fırının kapısına asıldı ocağa çıkacak kapı bir açıldı çocuk yere yapıştı ben şokiki gündür yorgunluktan pert oluyorum
![]()
Anne de kocasıyla kavgalı çocuklar umrunda değil ay ebrum durumlar karışık eşimle habire bakışıp şoklar yaşıyoruzAyy Allah sabır versin canım yaramaz çocuk misafir çok zorrr hele anne gamsızsa daha da zor

O cocugun anasi ne yapiyor Allah askina Hazalım.Sorma Fatimem sabah çocuk fırının kapısına asıldı ocağa çıkacak kapı bir açıldı çocuk yere yapıştı ben şokiki gündür yorgunluktan pert oluyorum
![]()
Allah yardimcilari olsun, sanada esinede kolayliklar versin gulum..Anne de kocasıyla kavgalı çocuklar umrunda değil ay ebrum durumlar karışık eşimle habire bakışıp şoklar yaşıyoruz![]()
Bende aynı fikirdeyim canım. benim zaten insülin direncim yüksek bide sporsuz hiç olmuyo![]()
yani resmen ornek menu, masallah canim :))
Evet aynen benim de resmen içimden bir insan çıkmalı :)) olacak inşallah çok teşekkürler destek içinAynen canım.
Kendini pek yorma canim. Merak etme verirsin. Burda kimler ne kilo verdi. Cogumuzun içinden birer insan cikti:)))) ëmin ol sen de en yakin zamanda istedigin kiloya ulasirsin.
Bitanesi canim unutur muyum seni yaw atlamisim . Defne yi baska dr a goturdun mü Buse? Ben de seni seviyorum canim benim
Ay özgem Allah sabır versin vallahi sana iki gündür evi temizlemekten anam ağladı çok zormuş bide çocuklar küçük ay Allahım çok doluyumartik beni anlarsin Hazalim :))
Amannn desene işler ayna çal çal oynaAnne de kocasıyla kavgalı çocuklar umrunda değil ay ebrum durumlar karışık eşimle habire bakışıp şoklar yaşıyoruz![]()
yok canim 2 hafta deneme sureniz var, kilo bildirimine haftaya cuma baslarsin, diskalifiye yok:))Üniverste okurken zayiflicam diye gunlerce ac dururdum 3 ay 5 ay denerdim 1 gram gitmezdi anladimki sporsuz yemesem de gitmiyo bu kilolar
Ay ne kaaa mutlu oldum ne kaaaa :)
Elimdeki imkanlarla yediklerim çıkan menuler boyle bakalim insallah boyle devam ederim :)
Onore oluyoruuum
Benim gibi bi ogrenci de diskalifiye edilirmi ki simdii kiyilirmi banaa![]()
![]()
Sibelim habire kocasını anlatıp duruyor çocuklar umrunda değil koca zaten ayrı bir havada çok değişikler yaO cocugun anasi ne yapiyor Allah askina Hazalım.
Amiiiiiiiin özgemAllah yardimcilari olsun, sanada esinede kolayliklar versin gulum..
ehehe benim hergun ki halimi anlatiyorsun sanki gulum..Ay özgem Allah sabır versin vallahi sana iki gündür evi temizlemekten anam ağladı çok zormuş bide çocuklar küçük ay Allahım çok doluyum![]()
Ben şu hastalığı bir atlatayım başlayacağım spora artık yeme içme düzenleyince çok fark etmiyor artık sanırım benim de
Gelmez kuzum herkes ödülünü yiyor haftada bir o benim ödülüm![]()
Kizlar Akin yanindan ayirmiyor beni..
Sabahtan beri alintilarimi yazamadim..
O kadar ugrastim kac saattir yemek yaptim agzini dahi acmiyor..
Kafami duvarlara vurasim var..
Hepinize simdiden iyi geceler.
umutLatahzen gulum dun menu tablosunda kucuk hatalar olmus kusuruma bakma Ebrucum..
Bugun daralma tablomuzu hazirlayacagim ve egzersiz paylasacagim.