• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu arada bugünki menüm;

Sabah
1 bardak sirkeli su
2 adet kuru incir

Kahvaltı
Biberli omlet (1yumurta+1carliston biberle)
Peynir
Zeytin
1 tutam dere otu
1 tutam roka
1 dilim ekmek (tam buğday)

Ara
1 fincan Türk kahvesi (şekersiz)
1kuru incir
10-12 tane fındık

Öğle

4 kaşık ıspanak
1 kaşık yoğurt

Akşam

1 tabak taze fasulye
Domates
Salatalık

Ara
Yarım portakal

Su
3 litre

Spor
45 dk koşu (koşu bandında)
150 squat

Adım
7300

Yawrukush Yawrukush @AKovser

Grup arkadaslarim :)
M M_atruska Ebush_354 Ebush_354
yani resmen ornek menu, masallah canim :))

Olsun canım, uzun zamandır takımı böyle görmüyoruz, mutlu oldumm :)
Aynen canım.
Teşekkürler canım aynen öyle astım beni bayağı bir kısıtlıyor normal zamanlarda merdiven fln çıkamıyorum hiç hafif bir grip başlangıcında da maalesef nefes darlığı göğüs ağrısı hemen had safhaya çıkıyor..

Evet direk direnç başladı ama inşallah bu sefer daha emin gitmeye çalışacağım umarım güzel devam eder süreç
Kendini pek yorma canim. Merak etme verirsin. Burda kimler ne kilo verdi. Cogumuzun içinden birer insan cikti:)))) ëmin ol sen de en yakin zamanda istedigin kiloya ulasirsin.
Beni unutmussun ama ben hatirlatirim kendimi valla sibel seni seviyoruuumm sarangeeee

Bitanesi canim unutur muyum seni yaw atlamisim . Defne yi baska dr a goturdun mü Buse? Ben de seni seviyorum canim benim

Ayy Allah sabır versin canım yaramaz çocuk misafir çok zorrr hele anne gamsızsa daha da zor
Anne de kocasıyla kavgalı çocuklar umrunda değil ay ebrum durumlar karışık eşimle habire bakışıp şoklar yaşıyoruz :işsiz:

M M_atruska
Ebush_354 Ebush_354

Bu arada kizlar sizin menüleri de begendim ama kek pek olmamis sankim Hazalim :KK70:
Bakalim ceza gelcekmi ona :)
Bide spor ve suya asılın kızlar :KK5::KK5:
Ben şu hastalığı bir atlatayım başlayacağım spora artık yeme içme düzenleyince çok fark etmiyor artık sanırım benim de

Bende aynı fikirdeyim canım. benim zaten insülin direncim yüksek bide sporsuz hiç olmuyo :KK43:

Üniverste okurken zayiflicam diye gunlerce ac dururdum 3 ay 5 ay denerdim 1 gram gitmezdi anladimki sporsuz yemesem de gitmiyo bu kilolar :D

yani resmen ornek menu, masallah canim :))

Ay ne kaaa mutlu oldum ne kaaaa :)
Elimdeki imkanlarla yediklerim çıkan menuler boyle bakalim insallah boyle devam ederim :)
Onore oluyoruuum :KK15:

Benim gibi bi ogrenci de diskalifiye edilirmi ki simdii kiyilirmi banaa :D :KK43:

Aynen canım.

Kendini pek yorma canim. Merak etme verirsin. Burda kimler ne kilo verdi. Cogumuzun içinden birer insan cikti:)))) ëmin ol sen de en yakin zamanda istedigin kiloya ulasirsin.

Bitanesi canim unutur muyum seni yaw atlamisim . Defne yi baska dr a goturdun mü Buse? Ben de seni seviyorum canim benim
Evet aynen benim de resmen içimden bir insan çıkmalı :)) olacak inşallah çok teşekkürler destek için :KK19:

Kizlar Akin yanindan ayirmiyor beni..
Sabahtan beri alintilarimi yazamadim..
O kadar ugrastim kac saattir yemek yaptim agzini dahi acmiyor..
Kafami duvarlara vurasim var..
Hepinize simdiden iyi geceler.
umutLatahzen umutLatahzen gulum dun menu tablosunda kucuk hatalar olmus kusuruma bakma Ebrucum..
Bugun daralma tablomuzu hazirlayacagim ve egzersiz paylasacagim.

Anne de kocasıyla kavgalı çocuklar umrunda değil ay ebrum durumlar karışık eşimle habire bakışıp şoklar yaşıyoruz :işsiz:
Amannn desene işler ayna çal çal oyna :(( bizim orda öyle derler.. Valla Allah sabır versin canım bir de o hengamede kesin eşinle olan sorunlarıyla kafayı 1 milyon ediyordur

Üniverste okurken zayiflicam diye gunlerce ac dururdum 3 ay 5 ay denerdim 1 gram gitmezdi anladimki sporsuz yemesem de gitmiyo bu kilolar :KK70:

Ay ne kaaa mutlu oldum ne kaaaa :)
Elimdeki imkanlarla yediklerim çıkan menuler boyle bakalim insallah boyle devam ederim :)
Onore oluyoruuum :KK15:

Benim gibi bi ogrenci de diskalifiye edilirmi ki simdii kiyilirmi banaa :KK70: :KK43:
yok canim 2 hafta deneme sureniz var, kilo bildirimine haftaya cuma baslarsin, diskalifiye yok:))

Ben şu hastalığı bir atlatayım başlayacağım spora artık yeme içme düzenleyince çok fark etmiyor artık sanırım benim de

Aynen oyle kuzum spor sart bize.. sen iyiles de baslarsin insallah..

Gelmez kuzum herkes ödülünü yiyor haftada bir o benim ödülüm :kusmuk::p

Aaaa o ödülmü cok azcik odul vermissin kendine kuzuuum :) tebrikler o zaman :)

Kizlar Akin yanindan ayirmiyor beni..
Sabahtan beri alintilarimi yazamadim..
O kadar ugrastim kac saattir yemek yaptim agzini dahi acmiyor..
Kafami duvarlara vurasim var..
Hepinize simdiden iyi geceler.
umutLatahzen umutLatahzen gulum dun menu tablosunda kucuk hatalar olmus kusuruma bakma Ebrucum..
Bugun daralma tablomuzu hazirlayacagim ve egzersiz paylasacagim.

Tamamdir canim benim anladim :)
Kuzucuga da cok gecmis olsun annesi hasta ya ondan nazli birazcik daa..
Yerim onu ben yaa... :)

Back
X