- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
nasil etkileniyosak de mi fatime :)) aramizda telepatik bi bag var sanirsam :::))))
Öyle galiba :))
Senin menülerin böyle olmazdı, bugünkü resmen kuru menü
Körle yatan şaşı kalkarmışş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasil etkileniyosak de mi fatime :)) aramizda telepatik bi bag var sanirsam :::))))
İlk defa duyuyorum bir bakınayım canım saolasın haber verdiğin için şifa olur inşallahHayır canım senelik değil.. Sadece 1 kere yapılmış..
Yalan olmasın ama belki 10 seneye kadar hiç hasta olduğunu görmedim..
Bir de karnından yapmışlarr
Bence araştır sende sizde de vardır herhalde böyle birşey..
Bunu öğrendiğim iyi oldu bizim de eşimle meyve akşamlarımız olur daa ona göre dengelerimÇok yenilmesi tavsiye edilmese de günde 1 tane kadar meyve yiyebiliyormuşuz..
Ben pek meyve yiyen değilim de bugün babam aldı akşam ben de mandalina muz alan karıştırdım birazcıkkk![]()
İlk defa duyuyorum bir bakınayım canım saolasın haber verdiğin için şifa olur inşallah
Bunu öğrendiğim iyi oldu bizim de eşimle meyve akşamlarımız olur daa ona göre dengelerim
Aynen öyle sağolasın canım aminnNe demek canım, çok iyi biliyorum sen şimdi neler çekiyorsun
İnşaAllah şifa olur canım benim..
Bebişi uyuttum şimdi . Bende yatıyorum kızlar hiç halim yok . hepinize hayırlı geceler
Canım d vitamini ölçtür.düşükse takviye al hastalıklara karşı etkili olduğunu duydum . Rabbim şifa versinİlk defa duyuyorum bir bakınayım canım saolasın haber verdiğin için şifa olur inşallah
Akşam yemek iyi değil ama, ara öğünlerde tüketmeye çalışın canım..
Sagol canım . Sana daİyi geceler canım, Allah rahatlık versin..
Sorma Fatimem sabah çocuk fırının kapısına asıldı ocağa çıkacak kapı bir açıldı çocuk yere yapıştı ben şokooo yatılı misafir ve de çocukluu
Allah kolaylık versin canım..
iki gündür yorgunluktan pert oluyorum Eylül başında yaptırmıştım düşük çıkmıştı biraz ama doktor açıkcası önemsememişti vermedi vitamin takviyesi kendim almayı düşünüyorum gebelik topiğindeki arkadaşlarda söylemişlerdi d vitaminini mutlaka takviye etmek gerektiğiniCanım d vitamini ölçtür.düşükse takviye al hastalıklara karşı etkili olduğunu duydum . Rabbim şifa versin
Kuzum Menün güzel olmuş afiyet olsun sporada bayıldımBu arada bugünki menüm;
Sabah
1 bardak sirkeli su
2 adet kuru incir
Kahvaltı
Biberli omlet (1yumurta+1carliston biberle)
Peynir
Zeytin
1 tutam dere otu
1 tutam roka
1 dilim ekmek (tam buğday)
Ara
1 fincan Türk kahvesi (şekersiz)
1kuru incir
10-12 tane fındık
Öğle
4 kaşık ıspanak
1 kaşık yoğurt
Akşam
1 tabak taze fasulye
Domates
Salatalık
Ara
Yarım portakal
Su
3 litre
Spor
45 dk koşu (koşu bandında)
150 squat
Adım
7300
Yawrukush
Dahlia_
Grup arkadaslarim :)
M M_atruskaEbush_354
Gayet güzel canımBu arada bugünki menüm;
Sabah
1 bardak sirkeli su
2 adet kuru incir
Kahvaltı
Biberli omlet (1yumurta+1carliston biberle)
Peynir
Zeytin
1 tutam dere otu
1 tutam roka
1 dilim ekmek (tam buğday)
Ara
1 fincan Türk kahvesi (şekersiz)
1kuru incir
10-12 tane fındık
Öğle
4 kaşık ıspanak
1 kaşık yoğurt
Akşam
1 tabak taze fasulye
Domates
Salatalık
Ara
Yarım portakal
Su
3 litre
Spor
45 dk koşu (koşu bandında)
150 squat
Adım
7300
Yawrukush
Dahlia_
Grup arkadaslarim :)
M M_atruskaEbush_354
Kuzum Menün güzel olmuş afiyet olsun sporada bayıldım![]()
Ayy Allah sabır versin canım yaramaz çocuk misafir çok zorrr hele anne gamsızsa daha da zorSorma Fatimem sabah çocuk fırının kapısına asıldı ocağa çıkacak kapı bir açıldı çocuk yere yapıştı ben şokiki gündür yorgunluktan pert oluyorum
![]()
Bende aynı fikirdeyim canım. benim zaten insülin direncim yüksek bide sporsuz hiç olmuyoSagol kuzuşum mersi zamaninda cok ac durmus biri olarak spor yapmadan kilo vermeyecegimi kanitladim ben sporsuz 1 gram bile veremiyorum ona asılıyorum mecbur..