• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aleykum selam canım :)
Hoşgeldin aramıza..
Ben de Fatime..
Merak ettiğin ne varsa çekinmeden sorabilirsin..:KK66:
Kilomuzu da evet cuma günü aç karnına, kıyafetsiz ve mümkünse wc sonrası tartılıp yazıyoruz...

tamamdır canım ben hafta içi her gün girerim ama haftasonu giremeyebilirim sıkıntı olurmu beni listeden atmazsınız demi :D

selam kızlar aranıza yeni katıldım. 59,80 kiloyum hedef 53 inşallah zayıflarım bende artık ya

Kullanıcı Adı : murphy
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1
Yaşadığınız şehir: hatay
Boyunuz : 1,65
Kilonuz: 59,800
Hedef kilonuz : 53
Kilo alma hikayeniz :yıllardır aynı kilodayım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Aynada kesinlikle daha sıkı bı vucut görebilmek için
Hoşgeldin aramıza canım bende Gonca 167 cm 67 kiloyum
Hepinize mutlu ve bol eksili bir hafta diliyorum kizlar . Çok kötü karnım ağrıyor neden bilmiyorum . burda okullar tatil 2 gün . eşimle çocuklari dışarı gönderdim . evi temizlemem lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum . havada çok güzel bugün . biraz yürüsem belki iyi gelir
Geçmiş olsun canım nane limon falan iç usuttunmu acaba

Hepinize mutlu ve bol eksili bir hafta diliyorum kizlar . Çok kötü karnım ağrıyor neden bilmiyorum . burda okullar tatil 2 gün . eşimle çocuklari dışarı gönderdim . evi temizlemem lazım ama nasıl yapcam bilmiyorum . havada çok güzel bugün . biraz yürüsem belki iyi gelir

Geçmiş olsun canımm..

Yok canım hiç sorun değil.. Zaten haftasonu kimse pek aktif olamıyor.. Yine de menü yazmayı ihmal etme :)

tamam canım ya artık bi zayıflasam şöyle aslında şuan görenler kilolusun demiyor hatta iyiymiş kilom ama ben mükemmel olmak istiyorum yıllardır 53 kiloyu görmedim 63 kiloya çıkmıştım hazirandan beri çok az dikkat ederek 58 e düştüm sonra gene başladım yemeye şuan 59,800 :(

günaydın kızlar, yemekhaneye gittim yemek yedim şimdide ders başlayana kadar bilgisayar odasında takılıcam :)
yemek hanede makarnayla kompostoyu almadım:KK76::KK76::KK76:adım sayarda indirdim bakalım kaç adım atıcam ,şuan 4779dayım . doğru sayıyormu acaba . bi kırtasiyeye gidip geliyorum yürüyüş olsun :KK70:

Günaydın mıı cadı bu saatte günaydın mı olurrr :p
Özge iyi korkutmuş desenee :KK70:

tamam canım ya artık bi zayıflasam şöyle aslında şuan görenler kilolusun demiyor hatta iyiymiş kilom ama ben mükemmel olmak istiyorum yıllardır 53 kiloyu görmedim 63 kiloya çıkmıştım hazirandan beri çok az dikkat ederek 58 e düştüm sonra gene başladım yemeye şuan 59,800 :KK43:

Anlıyorum canım..
Ben de şu an senin gibiyim yani kilolu görünmüyorum aksine zayıflama diyorlar ama insan kendi vücudundan memnun olmadıkan sonra kim ne derse desin pek tatmin edici olmuyor..
Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o kiloda olmalısın :)

Anlıyorum canım..
Ben de şu an senin gibiyim yani kilolu görünmüyorum aksine zayıflama diyorlar ama insan kendi vücudundan memnun olmadıkan sonra kim ne derse desin pek tatmin edici olmuyor..
Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan o kiloda olmalısın :)

işte yanımda böyle konuşan arkdaşlarım olsaydı şimdiye dal gibinn olmuştum ben :D

ben kendi yaptığımdan bahsedeyim genelde ekmek yemiyorum yada çok az yiyorum
akşamları 7 den sonra bişey yemiyorum
daha önce hamilelik sonrası 77 kilodan 57 kiloya düşmüştüm 2 ayda yine yapacam kararlıyım

Ekmek günde 2-3 dilim tüketebilirsin canım..
Akşam yemeği erken yemen de çok güzel..
Bunun yanında spor yaparsan daha hızlı verirsin kiloları :)

Kullanıcı Adı : murphy
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1
Yaşadığınız şehir: hatay
Boyunuz : 1,65
Kilonuz: 59,800
Hedef kilonuz : 53
Kilo alma hikayeniz :yıllardır aynı kilodayım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Aynada kesinlikle daha sıkı bı vucut görebilmek için
hoşgeldin aramıza
Bende İrem

günaydın kızlar, yemekhaneye gittim yemek yedim şimdide ders başlayana kadar bilgisayar odasında takılıcam :)
yemek hanede makarnayla kompostoyu almadım:KK76::KK76::KK76:adım sayarda indirdim bakalım kaç adım atıcam ,şuan 4779dayım . doğru sayıyormu acaba . bi kırtasiyeye gidip geliyorum yürüyüş olsun :KK70:
hadi bakalım:KK53:

Back
X