• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende memnun oldum canım senin hedefin kaç ve şuan kaç kilosun cuma günü yazıcaz değilmi ne kadar verdiimizi
Canım ben 74 kiloydum şuan 69 güncel kilom evet cuma günleri tartı günü canım sabah aç karnına tartılıp bildirim yapıyoz:))
adımsayardan memnun musun doğru sonuç veriyormu ona göre bende yükleyim :)
Canım s health programı yükleyebilirsin ben gayet memnunum:))
günaydın kızlar, yemekhaneye gittim yemek yedim şimdide ders başlayana kadar bilgisayar odasında takılıcam :)
yemek hanede makarnayla kompostoyu almadım:KK76::KK76::KK76:adım sayarda indirdim bakalım kaç adım atıcam ,şuan 4779dayım . doğru sayıyormu acaba . bi kırtasiyeye gidip geliyorum yürüyüş olsun :KK70:
Bencede alma canım Buhafta kaçamak yok artık özge kesin oyar bizi senle bana fena ihtar yaptı bol yürüyüşlerin olsun:))
Dahlia_ Dahlia_ fatimem geçen adım yarışmasında rekor kaçtı ya ?
napacan okadar yapabilecenmi:KK70:yapta görim:KK70:

ne çok sigara içiyosun kıracam o elini senin :sinirli:
Ben mi?:KK53:

Bugün başlıoz kanka sıkı sıkı:skandal:
Gece yatmadan alarm kurdum sabah 6da kalkıp spor yapmak için
gece1,30da kalktım sular kesikti :sopa:
iptal ettim tabe alarmı :63:
ben bugün bayağı yürüdüm kendimce , senin sporunuda bekliyorum:KK19:

Canım ben 74 kiloydum şuan 69 güncel kilom evet cuma günleri tartı günü canım sabah aç karnına tartılıp bildirim yapıyoz:))

Canım s health programı yükleyebilirsin ben gayet memnunum:))

Bencede alma canım Buhafta kaçamak yok artık özge kesin oyar bizi senle bana fena ihtar yaptı bol yürüyüşlerin olsun:))
napacan okadar yapabilecenmi:KK70:yapta görim:KK70:
sana daha çok ayar çekti :D

fyzanur fyzanur kızzz bitmedi mi dersin ??:skandal:
Yollarını gözlüyorum camlarda kaldımmm :KK70:
ayyyy bebişim benim aferin hep böyle ol yollarımı gözle :D
Saat 20 gibi gelirim, çok konuşmayın acıyın bana :KK45::-)
bekliyorum 20 gibi napacan o saatte kadar :63:

Back
X