Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum uzaktan akrabalar vallahi bizde anlamıyoruz eşimle psikolojimiz bozuldu. ne yapacağımızı şaştık.gitseler dedik ama şimdi diyorum boşanma olmasın da kalsınlar valla.

Mezun oldum ama kilo aldim geri geldim be gülüm :))))
inşallah birlikte veririz canım
tekrar hos geldin canim aramiza sen firsat buldugunda doldur formu, kongreden sonrada menulerini yazarsin gulum :)
canım hoşbulduk ben kongre sonrasında başlayım daha sağlıklı olur orada bildirim yapmam pek mümkün olmayabilir çünkü.
saadetim çok üzüldüm inanki çocuklara

Canim merahaba ben tekrar tanitayim kendimi sana irmak adim :) takim arkadasiyiz diger arkadasimi ariyorum nesajlari okuyorum kacirmayim yazayim dedim. menun guzel bence genel hatlariyka ama mesela makarnayi tek yemek yerine yogurtla protein destegi verebikirism ayni sekilde meyvelere de yogurt süt ekleyebilirsin yaninda glisemek indeksi dusuruyor

Ben kendi kendime 6 haftadır diyet yapıyorum ama 1 kilo bile veremedim sonra diyetisyene gittim bu cuma iki hafta da o olacak 2 aydır diyetteyim hele son iki hafta tek kaçamak bile yapmadım benim bünyeme ters böyle şeyler
Masallah sana kuzum inşallah kacamaksiz gidecek o kilolar

inşallah birlikte veririz canım

canım hoşbulduk ben kongre sonrasında başlayım daha sağlıklı olur orada bildirim yapmam pek mümkün olmayabilir çünkü.

saadetim çok üzüldüm inanki çocuklara
Aynen haticem hatta dedim onlara siz elinizdekilerin değerini bilmiyorsunuz biz çocuğumuz olsun diye yıllardır uğraşıyoruz.

Menüm
Sabah 2 dlm tbe peynir zeytin domates ve avakado

Oglen 3 minik sushi 1 kase çorba

Ara kahve yarim muz

Aksam az tavuk 1 dlm tbe yogurt ve menemen.

3 lt su Dahlia_ 17000 adim

Can'ım çok güzel olmuş tebrikler Yen'i gurup arkadaşım :)

Yok sorun şu kadının altınlarını haşlanmış.adamda sürekli senin için ailemi karşıma aldım diyor ve kadın susmuyor hiç bu yani

Allah iyi etsin çocuklara üzüldüm ben....

Borekle kisiri ayni ogünde tüketmeye ii olurdu ama baya tempo lu gün gecirmissin. Eminim erimistr :))

Hiç üzülme canım çocuklar öyle sağlıksız ortamda buyuyecegine ayrı olmaları daha iyi kavgasız bir ortamda sakin yetisirler diye düşünüyorum. Tabi anne babayla büyümek en güzeli ama olmuyorsa olmuyordur.
Sağol canım dışarı çıkacaktım acikmamak için ayak üstü yedim makarnayı. KarKralicesi Nerdesin kuzum gel kaynasalim. Adsr bu şekilde etiketleyebilirsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…