Kuzum uzaktan akrabalar vallahi bizde anlamıyoruz eşimle psikolojimiz bozuldu. ne yapacağımızı şaştık.gitseler dedik ama şimdi diyorum boşanma olmasın da kalsınlar valla.Bu kişiler akrabanız falan mı ne kadar ilginç insanlar hem evinizde siz yokken kalıp hem de kavga çıkarıp sizi rezil ediyorlar çocukları perişan ediyorlar valla ne desem bilemedim çok ilginç gerçekten ama çocuklara çok üzüldüm ya onlar böyle travmaları unutamıyorlar yavrucaklar
inşallah birlikte veririz canımMezun oldum ama kilo aldim geri geldim be gülüm :))))
canım hoşbulduk ben kongre sonrasında başlayım daha sağlıklı olur orada bildirim yapmam pek mümkün olmayabilir çünkü.tekrar hos geldin canim aramiza sen firsat buldugunda doldur formu, kongreden sonrada menulerini yazarsin gulum :)
saadetim çok üzüldüm inanki çocuklaraSlm kızlar bugün malum yine giremedim. eşim sabah uyanır uyanmaz dedi ki bir iki gün şehirdışına gidelim mi hemennnnn dedimkahvaltı yaptık onlara dedik gidiyoruz ne zaman döneceğimiz belli değil bunlar demez mi sorun yok anahtarı verin biz kalırız diye baktık hiç oralı olmuyorlar bizde dedik gidelim en azından bir iki güne giderler anahtarı komşuya bırakırlar diye buraya kadar tamam gittik neredeyse 2 saattir yoldaydık adam aradı eşimi boşuyorum vs kavga kıyamet mecburi onca yolu geri döndük vallahi geldik Allahım apartmanda çocuklar öyle ağlıyor ki biz şok neyse içeri girdik bunlar bir bağırıyor birbirlerine görmeniz lazım eşimle zor sakinleştirdik sonuç kadın yarın baba evine adamda çocuklarını alıp evine gidecek valla kızlar çocuk o kadar acıdım ki keşke böyle olmasa da 15 gün kalsalar dedim o kadar yani şuan Stresten başım çatlıyor ve çok üzüldüm
Canim merahaba ben tekrar tanitayim kendimi sana irmak adim :) takim arkadasiyiz diger arkadasimi ariyorum nesajlari okuyorum kacirmayim yazayim dedim. menun guzel bence genel hatlariyka ama mesela makarnayi tek yemek yerine yogurtla protein destegi verebikirism ayni sekilde meyvelere de yogurt süt ekleyebilirsin yaninda glisemek indeksi dusuruyorMenum
Sabah 1 dilim tereyağlı ekmek peynir zeytin domates salatalık
Öğlen bir tabak haşlanmış makarna
Ara sade kahve bir kavala kurabiyesi
Akşam yarimsar porsiyon kuru fasulye bulgur pilavı biraz turşu
Ara çeyrek ayva yarım mandalina
Su 2 lt
Spor 8000 adımDahlia_ 300 zıplama
Aynen o kadar eşim diyo Yenge sakin ol ayıptır o bağırıyor vs. bişiler var kesin bize anlatmadıklarıKadinin altindan bi sey cikcak gibime geldi. Oyle hissettim bu olanlardan.
Masallah sana kuzum inşallah kacamaksiz gidecek o kilolarBen kendi kendime 6 haftadır diyet yapıyorum ama 1 kilo bile veremedim sonra diyetisyene gittim bu cuma iki hafta da o olacak 2 aydır diyetteyim hele son iki hafta tek kaçamak bile yapmadım benim bünyeme ters böyle şeyler
Aynen haticem hatta dedim onlara siz elinizdekilerin değerini bilmiyorsunuz biz çocuğumuz olsun diye yıllardır uğraşıyoruz.inşallah birlikte veririz canım
canım hoşbulduk ben kongre sonrasında başlayım daha sağlıklı olur orada bildirim yapmam pek mümkün olmayabilir çünkü.
saadetim çok üzüldüm inanki çocuklara
Aynen o kadar eşim diyo Yenge sakin ol ayıptır o bağırıyor vs. bişiler var kesin bize anlatmadıkları
Menüm
Sabah 2 dlm tbe peynir zeytin domates ve avakado
Oglen 3 minik sushi 1 kase çorba
Ara kahve yarim muz
Aksam az tavuk 1 dlm tbe yogurt ve menemen.
3 lt suDahlia_ 17000 adim
Yok sorun şu kadının altınlarını haşlanmış.adamda sürekli senin için ailemi karşıma aldım diyor ve kadın susmuyor hiç bu yani
Etiketlemeyi unuttum canim cok sagolCan'ım çok güzel olmuş tebrikler Yen'i gurup arkadaşım :)
Allah iyi etsin çocuklara üzüldüm ben....
Borekle kisiri ayni ogünde tüketmeye ii olurdu ama baya tempo lu gün gecirmissin. Eminim erimistr :))Kızlar herkese selam.. insallah herkesler iyidir cok yorgunum ve asiri bas agrisi vurdu suan..
Bu arada bugün ki menüm..
Sabah
1 bardak sirkeli su
2 tane kuru incir
Kahvaltı
Carliston biberli omlet
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Yarım dilim börek
Bi parça (tadına bakmalık) sebzeli tuzlu kek
5-6 kaşık kısır
5-6 kaşık buğday salatası
Ara
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
1 dilim ıslak kek
Akşam
Yarım dilim börek
5-6 kaşık kısır
5-6 kaşık buğday salatası
Su
3 litre
Spor
200 squat
Adım
100 bin
Sabah 8 - Aksam 9 hic oturmadım
Ama telefon yanimda yoktu adim sayamadi
@YawrukushDahlia_
Allah yardımcınız olsun ya zor bu insanlarla uğraşmak haklısınız yaniKuzum uzaktan akrabalar vallahi bizde anlamıyoruz eşimle psikolojimiz bozuldu. ne yapacağımızı şaştık.gitseler dedik ama şimdi diyorum boşanma olmasın da kalsınlar valla.
Tebrikler herkese...Takim ici ilk 3...
1. sira
B belindamm arkadasimiza ait
2. sirada onu takip edenlittlecoffeedoc yeraliyor
3.'lük
Alya008 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybedenmarlin18 ide
tebrik ediyoruz.
Basarilarinizin devamini dileriz
İnşallahh yaMasallah sana kuzum inşallah kacamaksiz gidecek o kilolar
Neyse kızlar ben uyuyorum öpüyorum sizleri
Borekle kisiri ayni ogünde tüketmeye ii olurdu ama baya tempo lu gün gecirmissin. Eminim erimistr :))
Hiç üzülme canım çocuklar öyle sağlıksız ortamda buyuyecegine ayrı olmaları daha iyi kavgasız bir ortamda sakin yetisirler diye düşünüyorum. Tabi anne babayla büyümek en güzeli ama olmuyorsa olmuyordur.Slm kızlar bugün malum yine giremedim. eşim sabah uyanır uyanmaz dedi ki bir iki gün şehirdışına gidelim mi hemennnnn dedimkahvaltı yaptık onlara dedik gidiyoruz ne zaman döneceğimiz belli değil bunlar demez mi sorun yok anahtarı verin biz kalırız diye baktık hiç oralı olmuyorlar bizde dedik gidelim en azından bir iki güne giderler anahtarı komşuya bırakırlar diye buraya kadar tamam gittik neredeyse 2 saattir yoldaydık adam aradı eşimi boşuyorum vs kavga kıyamet mecburi onca yolu geri döndük vallahi geldik Allahım apartmanda çocuklar öyle ağlıyor ki biz şok neyse içeri girdik bunlar bir bağırıyor birbirlerine görmeniz lazım eşimle zor sakinleştirdik sonuç kadın yarın baba evine adamda çocuklarını alıp evine gidecek valla kızlar çocuk o kadar acıdım ki keşke böyle olmasa da 15 gün kalsalar dedim o kadar yani şuan Stresten başım çatlıyor ve çok üzüldüm
Sağol canım dışarı çıkacaktım acikmamak için ayak üstü yedim makarnayı.Canim merahaba ben tekrar tanitayim kendimi sana irmak adim :) takim arkadasiyiz diger arkadasimi ariyorum nesajlari okuyorum kacirmayim yazayim dedim. menun guzel bence genel hatlariyka ama mesela makarnayi tek yemek yerine yogurtla protein destegi verebikirism ayni sekilde meyvelere de yogurt süt ekleyebilirsin yaninda glisemek indeksi dusuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?