- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Diyetisyen yazdı valla yaa ben de o yüzden yiyorum her gün yoksam canım falan istemez benim öyle simit neyinKız ne alıp veremediğin var şu simitlerle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyetisyen yazdı valla yaa ben de o yüzden yiyorum her gün yoksam canım falan istemez benim öyle simit neyinKız ne alıp veremediğin var şu simitlerle![]()
kahvaltı yaptık onlara dedik gidiyoruz ne zaman döneceğimiz belli değil bunlar demez mi sorun yok anahtarı verin biz kalırız diye
gittik neredeyse 2 saattir yoldaydık adam aradı eşimi boşuyorum vs kavga kıyamet mecburi onca yolu geri döndük vallahi
neyse içeri girdik bunlar bir bağırıyor birbirlerine görmeniz lazım eşimle zor sakinleştirdik
sonuç kadın yarın baba evine adamda çocuklarını alıp evine gidecek Bana ne ya canim çekiyor kıskanıyorum zaten stresim vallahi dünyaları yiyecek gibi hissediyorum kendimiDiyetisyen yazdı valla yaa ben de o yüzden yiyorum her gün yoksam canım falan istemez benim öyle simit neyinhem cuma günü değişecek simitlerim de gidecek istediğiniz olacak ayıracaksınız beni simidimden mutlu musunuz
![]()
![]()
![]()
Slm kızlar bugün malum yine giremedim. eşim sabah uyanır uyanmaz dedi ki bir iki gün şehirdışına gidelim mi hemennnnn dedimkahvaltı yaptık onlara dedik gidiyoruz ne zaman döneceğimiz belli değil bunlar demez mi sorun yok anahtarı verin biz kalırız diye
baktık hiç oralı olmuyorlar bizde dedik gidelim en azından bir iki güne giderler anahtarı komşuya bırakırlar diye buraya kadar tamam
gittik neredeyse 2 saattir yoldaydık adam aradı eşimi boşuyorum vs kavga kıyamet mecburi onca yolu geri döndük vallahi
geldik Allahım apartmanda çocuklar öyle ağlıyor ki biz şok
neyse içeri girdik bunlar bir bağırıyor birbirlerine görmeniz lazım eşimle zor sakinleştirdik
sonuç kadın yarın baba evine adamda çocuklarını alıp evine gidecek
valla kızlar çocuk o kadar acıdım ki keşke böyle olmasa da 15 gün kalsalar dedim o kadar yani
şuan Stresten başım çatlıyor ve çok üzüldüm
Kuzum mecbur verdik giderler diye valla yazmak istemiyorum çok ayrıntılı. gözlerim doldu ne yapacağımı bilemedim bir an.bide kadın dedi çocukları istemiyorum falan daha da şaşırdım daha neler neler. benim aklım ermedi bu işeHey Allahım yaaa normal olmadıkları belli zaten bi karar aşamasında oldukları da belliydi halleRinden ama sizi niye alet ettiler benim aklım almıyo yaaa.. ve ben anahtar felan bırakıp gidemezdim herhalde yaa :/
Allah sonlarını hayır etsin valla çocuklara üzülüyorum![]()
HaklısınBana ne ya canim çekiyor kıskanıyorum zaten stresim vallahi dünyaları yiyecek gibi hissediyorum kendimi

Kuzum mecbur verdik giderler diye valla yazmak istemiyorum çok ayrıntılı. gözlerim doldu ne yapacağımı bilemedim bir an.bide kadın dedi çocukları istemiyorum falan daha da şaşırdım daha neler neler. benim aklım ermedi bu işe
Hosgeldin kuzum. Daha iyisindir inşallah ?İyi akşamlar kızlar yarın başlıyorum yeniden Rabbim bi daha böyle şeyler yasatmaz inşallahdiyete yeniden inşallah gidicek kilolarım
Inan ki o zavallım kuzulara içim yandi. Ah neden çeker gari ban çocuklar bu ana babalrin gunahini offffff. ...Slm kızlar bugün malum yine giremedim. eşim sabah uyanır uyanmaz dedi ki bir iki gün şehirdışına gidelim mi hemennnnn dedimkahvaltı yaptık onlara dedik gidiyoruz ne zaman döneceğimiz belli değil bunlar demez mi sorun yok anahtarı verin biz kalırız diye
baktık hiç oralı olmuyorlar bizde dedik gidelim en azından bir iki güne giderler anahtarı komşuya bırakırlar diye buraya kadar tamam
valla kızlar çocuk o kadar acıdım ki keşke böyle olmasa da 15 gün kalsalar dedim o kadar yani
Hosgeldin kuzum. Daha iyisindir inşallah ?
Inan ki o zavallım kuzulara içim yandi. Ah neden çeker gari ban çocuklar bu ana babalrin gunahini offffff. ...
Yok yok bunalma şaka yaptım sonuçta diyetisyenin ye demiş :) uzun süredir mi diyet yapıyon kuzumHaklısınben de bu ara öyleyim reglim de yakın değil diyetten bunaldım herhalde listem değişince iyi olur belki, zaten açıkçası simitten de bay geldi artık neredeyse iki haftadır her gün her gün
![]()
Aynen Sibelim bizde çocuklara üzüldük valla adam yine ılımlı da kadın nuh diyor peygamber demiyor anlamadım kiHosgeldin kuzum. Daha iyisindir inşallah ?
Inan ki o zavallım kuzulara içim yandi. Ah neden çeker gari ban çocuklar bu ana babalrin gunahini offffff. ...
Slm kızlar bugün malum yine giremedim. eşim sabah uyanır uyanmaz dedi ki bir iki gün şehirdışına gidelim mi hemennnnn dedimkahvaltı yaptık onlara dedik gidiyoruz ne zaman döneceğimiz belli değil bunlar demez mi sorun yok anahtarı verin biz kalırız diye
Bu kişiler akrabanız falan mı ne kadar ilginç insanlar hem evinizde siz yokken kalıp hem de kavga çıkarıp sizi rezil ediyorlar çocukları perişan ediyorlar valla ne desem bilemedim çok ilginç gerçekten ama çocuklara çok üzüldüm ya onlar böyle travmaları unutamıyorlar yavrucaklarSlm kızlar bugün malum yine giremedim. eşim sabah uyanır uyanmaz dedi ki bir iki gün şehirdışına gidelim mi hemennnnn dedimkahvaltı yaptık onlara dedik gidiyoruz ne zaman döneceğimiz belli değil bunlar demez mi sorun yok anahtarı verin biz kalırız diye
Allah güç versin canim . Ben de bu mart ayinda dedemi kaybettim çok zor bilirim.İyiyim canım teşekkürler toparlamaya çalışıyorum
Yok sorun şu kadının altınlarını haşlanmış.adamda sürekli senin için ailemi karşıma aldım diyor ve kadın susmuyor hiç bu yaniHey Allahım yaaaa
Net bi sebepleri var mı peki aldatma vs gibi..
Kadinin altindan bi sey cikcak gibime geldi. Oyle hissettim bu olanlardan.Aynen Sibelim bizde çocuklara üzüldük valla adam yine ılımlı da kadın nuh diyor peygamber demiyor anlamadım ki
Ben kendi kendime 6 haftadır diyet yapıyorum ama 1 kilo bile veremedim sonra diyetisyene gittim bu cuma iki hafta da o olacak 2 aydır diyetteyim hele son iki hafta tek kaçamak bile yapmadım benim bünyeme ters böyle şeylerYok yok bunalma şaka yaptım sonuçta diyetisyenin ye demiş :) uzun süredir mi diyet yapıyon kuzum