bende bilmiyorum :))Cahilliğime verin nedir bu devit ??
tamam kuzum kolay gelsin :)Yazamadim ders calisiyordum kusuruma bakmayin menumu ysziyorum simdi :)
bende bilmiyorum :))
Allah razi olsun özgem ♥mutlaka haber verecegim hic merak etmeyin, dogum sirasinda sizlere duada ederim...
kamuoyu aciklama bekliyor :))Biri bizi aydınlatsın o zaman :)
Adını da yalnış yazmış olabilirimAma devit gördüm sankiii..
Canlarim ben evden cikiyorum, Akini okuldan almaya gidecegim.
Sonrada biraz parkta oynatir iyice yorarim:)
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler..
Yarin yarismalarimizi unutmayiniz :)
Yazamadim ders calisiyordum kusuruma bakmayin menumu ysziyorum simdi :)
Sagoll. Sen naptin nasil gecti gunun yazamadim pek :)Kolay gelsinnn :)
Sağol kuzum kendim için istemedim kardeşimin değerleri düşük çıkmıştı. peki günde kaç damla kullandın gülüm çok sordum kusura bakma
Canım vücut için gerekli olan güneş ışığı gibi bir vitamin değeri. eksikliğinde baya hastalığa vs neden oluyorBiri bizi aydınlatsın o zaman :)
Adını da yalnış yazmış olabilirimAma devit gördüm sankiii..
D vitamini canım :)Cahilliğime verin nedir bu devit ??
Sagoll. Sen naptin nasil gecti gunun yazamadim pek :)
Canım vücut için gerekli olan güneş ışığı gibi bir vitamin değeri. eksikliğinde baya hastalığa vs neden oluyor
D vitamini canım :)
Estağfurullah sor tabi :) ben her gün günde 50 55 damlatıyordum şişe kullanırken o şekilde 1 haftada bitiyor . Kardeşim de kullanıyor şişe , o haftada 3 4 gün içiyor kafasına göreSağol kuzum kendim için istemedim kardeşimin değerleri düşük çıkmıştı. peki günde kaç damla kullandın gülüm çok sordum kusura bakma
Benimde 2 saatim buralarda geçiyor gülümAllahım bu neee böyle bir yerde olsam eve girmem bennnnn
Kız dışarda yürüyorum da eve gelince ne yapiyim . Herkes gözümün önünde yerken.disardayken bişey yiyip içmiyorum canım tam gaz diyetteyimdegil mi ama ne guzel bir manzara, dahada diyete tam gaz devam edemiyorum diyormarlin18 :)
Ayyy alerji çok fena ya neye alerjiiin vaarPek birşey yapmadım aslında, alerjim azdı kaşındım durdum diyelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?