- 9 Ağustos 2016
- 1.743
- 6.298
- 73
Sen şimdiden 5 6 saat ugramiyorsun nişanlın gelse toptan göremicez seniKurtuldum sonunda bittiii :)))
5-6 saat takıma uğramazsan olacağı bu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen şimdiden 5 6 saat ugramiyorsun nişanlın gelse toptan göremicez seniKurtuldum sonunda bittiii :)))
5-6 saat takıma uğramazsan olacağı bu![]()
Kizlar hepinize iyi akşamlar . ne var ne yok .Yawrukush canim tatil zamanı burda da ucak biletleri ateş pahasi.yaz tatilinde kişi basi 400€ olurken baska zaman 100€ ya bilet aliniyor.cocuklu ailelere çok haksızlık oluyor
ama sinir oldum napıyımSeni ısırmak istiyorumm şu ann![]()
Bir de kasıtlı yaptım diyorrr..![]()
Isır ısır hakettiSeni ısırmak istiyorumm şu ann![]()
Bir de kasıtlı yaptım diyorrr..![]()
Aynı tas aynı hamam . yemek ,bulaşık ,ev süpür derken akşam oldu . bulasik makinesini çalıştırıp uzandım yeni.cocuklar da oynayalim diye tepemde . bebiste telefonu elimden almaya çalışıyorİyi akşamlar canım iyidir sende nevar neyok
Sen şimdiden 5 6 saat ugramiyorsun nişanlın gelse toptan göremicez seni![]()
Ay kıyamam bebişler seni özlüyor demekki oyun istiyolarAynı tas aynı hamam . yemek ,bulaşık ,ev süpür derken akşam oldu . bulasik makinesini çalıştırıp uzandım yeni.cocuklar da oynayalim diye tepemde . bebiste telefonu elimden almaya çalışıyor
ama sinir oldum napıyımöff değişmem lazım bu ne ya kendimden bıktım valla
bugün o kız bana sen hiç olgun değilsin dedi... bende katılıyorum değilim...daha dikkatli olmam lazım artık olmuyor böyle ...tabi bunu söylemesinin sebebi benim ... birbirlerinin özelliklerini anlatıyorlardı bende beni nasıl görüyosun dedim oda öyle dedi .Değiş dicem de seni inan başka türlü düşünemiyorum![]()
Alışmışım napimm :))
Tamam hadi konuşmicaz seni bekliyozÇok konuşmayın acıyın bana, daha yeni bitirdim geçmişi :))
Geliyorum birazdann :)

menünde sporunda çok güzel olmuş canım :) meyveli yoğurt hazır olanlardan mı yoksa kendin yoğurda meyve mi kattın ?KahvaltıM , bir yumurta , zeytin , peynir , domates ,biber ,yarım dilim ekmek , bir avuç badem ceviz
Ara ;sade Türk kahvesi
Öğle ;15 badem ;2 kuru kayısı ,1dilim ekmek
Aksam ,4 kaşık çorba ,bir tabak yogurtlu ıspanak ,4 kaşık etli bulgur pilavı
Ara,6 fıstık ,1 meyveli yoğurt
Spor ,15.400 adım yürüdüm
Yawrukush ,
Dahlia_
Menün süper canım beğendim :))KahvaltıM , bir yumurta , zeytin , peynir , domates ,biber ,yarım dilim ekmek , bir avuç badem ceviz
Ara ;sade Türk kahvesi
Öğle ;15 badem ;2 kuru kayısı ,1dilim ekmek
Aksam ,4 kaşık çorba ,bir tabak yogurtlu ıspanak ,4 kaşık etli bulgur pilavı
Ara,6 fıstık ,1 meyveli yoğurt
Spor ,15.400 adım yürüdüm
Yawrukush ,
Dahlia_
Canim acaba demekki takimda değilmişim canim zaten kisa durmustum. 2 hafta sonra takima greblrmym tatlim ben peki?baksana resmen takimi sabote ediyor okul, vallahi gelir basarimm okulu..
derim ki haniiimm haniiimmm bunlar benim yavrularimmmm :))
harikasin canim:)
hic kuskum yok 7leri gormemiz yakindir.
Sedacim ben hala senin bilgilerine ulasamadim bu arada:)
Canım belkide listeye girmeden ayrıldın olabilirmiki@Aksiver
Canim acaba demekki takimda değilmişim canim zaten kisa durmustum. 2 hafta sonra takima greblrmym tatlim ben peki?
Birazdan özge gelince söyler canım listeye girip girmicegini@Aksiver
Canim acaba demekki takimda değilmişim canim zaten kisa durmustum. 2 hafta sonra takima greblrmym tatlim ben peki?
Canim ilk basta fitt miraydi sonra successtory oldum simdide ugur getrsn diye nasip olursa kizima koyucagim ismi yazym dedim masalCanım ben geldiği gün bakmıştım için Fittmiray diye gördüm önceki nickini..
_Masalim_ canım varmıydı böyle bir nickin yoksa ben mi karıştırdım ??
Bende merak ettim sen yaptıysan hangi meyveleri koydunmenünde sporunda çok güzel olmuş canım :) meyveli yoğurt hazır olanlardan mı yoksa kendin yoğurda meyve mi kattın ?