• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alya008 Alya008 şimdi bunu telefona mı indircem? yediklerimin kalorisini mi hesaplıycak ?
Canım Google playden indiriyosun sabah öğlen akşam yediklerini yazıyorsun kaloriyi hesaplıyo mesela günlük alman gereken 1700 kalori orda yazan sen misal günlük 1000 kalorilik beslenirsen 1 hafta sonunda farkı görüyosun

ağğğğğğğ erkek kardeşim kahve getirmiş ,şekersiz sandım 1 yudum aldım şekerli çıktı :sinirli::sinirli::sinirli:aneemmmm kalori aldım kalorii aldımmm öldümm bittimmm bennn:KK61:1 yudumda ne kadar kalori vardır ki:KK61:
1 yudumdan bir sey olmaz.
sabah bende Akina pasa cayi yapmistim biraz seker ilaveli, sicak mi diye bakayim dedim, amaaaan sekeri unutmusum resmen :)

Bugünkü menüm
Sabah
Zeytin 3 adet
Peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates

Öğlen
Peynirli omlet
3yk fasulye
Yarım Kâse yoğurt
Ara:1 türk kahvesi
1 mandalina
1 salkım üzüm

Akşam
Yarım Kâse yoğurt
1haşlanmış patates
1 salatalık
Spor
20300 adım
Su:18bardak
Yawrukush Yawrukush @saadetim
su ve adimlar enfes:)
menude guzel kuzum, ama uzumu cok kacirma..

Canım buralardayım arada uğruyorum ders çalışıyorum o yüzden pek aktif olamıyorum nasılsın
kolay gelsin gulum, calis bol bol..

Canım ben geldiği gün bakmıştım için Fittmiray diye gördüm önceki nickini..
@Masalim_ canım varmıydı böyle bir nickin yoksa ben mi karıştırdım ??
tamam canim sagolasin :)

Biraz azaldı çok şükür yani acikiyorumda izin aldım ya kendimi çok saldim o yüzden çok yememeye çalışıyorum
yinede ogun atlama, ac kalma, azar azar da olsa ye guzelim :)

Kizlar hepinize iyi akşamlar . ne var ne yok . Yawrukush Yawrukush canim tatil zamanı burda da ucak biletleri ateş pahasi.yaz tatilinde kişi basi 400€ olurken baska zaman 100€ ya bilet aliniyor.cocuklu ailelere çok haksızlık oluyor
hic soma canim cocuklarin okullari vs derken hep pahali biletlere kaliyoruz biz, haksizlik cidden...

Aynı tas aynı hamam . yemek ,bulaşık ,ev süpür derken akşam oldu . bulasik makinesini çalıştırıp uzandım yeni.cocuklar da oynayalim diye tepemde . bebiste telefonu elimden almaya çalışıyor
sanki beni anlatmissin :)

KahvaltıM , bir yumurta , zeytin , peynir , domates ,biber ,yarım dilim ekmek , bir avuç badem ceviz
Ara ;sade Türk kahvesi
Öğle ;15 badem ;2 kuru kayısı ,1dilim ekmek
Aksam ,4 kaşık çorba ,bir tabak yogurtlu ıspanak ,4 kaşık etli bulgur pilavı
Ara,6 fıstık ,1 meyveli yoğurt
Spor ,15.400 adım yürüdüm
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_
cok guzel canim, su ne kadar ictin?

Back
X