- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
guzel gecti canim, Akin yine rahat durmadi tabiiyi geceler özgem , günün naıl geçti eğlendin mi misafirlikte :)
Ama arkadaslarla bol keyifli bir aksam gecirdik.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guzel gecti canim, Akin yine rahat durmadi tabiiyi geceler özgem , günün naıl geçti eğlendin mi misafirlikte :)

Hadi bakalim Allah zihin acikligi versin canimpazartesi sınavım var özgecim ona çalışıcam şimdi,kahvaltımı yaptım grubtaki yazışmaları okudum şimdi dersime geçicem :)

bir yerde uslu dursa bir yerde durmuyor çocukguzel gecti canim, Akin yine rahat durmadi tabi
Ama arkadaslarla bol keyifli bir aksam gecirdik.![]()
çok sağ ol bitanem :)Hadi bakalim Allah zihin acikligi versin canim![]()
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| umutLatahzen | - | - | - | - | - | - | |
| haeshin | - | - | - | - | - | - | - |
| gogo2405 | ODUL | - | - | - | - | - | - |
| tiffany20 | - | - | - | - | - | - | - |
| Burcak41 | ODUL | - | - | - | - | - | - |
| AKovser | - | - | - | - | - | - | - |
| KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | - |
| belindamm | - | - | - | - | - | - | |
| Alya008 | - | - | - | - | - | - | |
| edsoff | - | - | - | - | - | - | - |
| pembe hayaller | - | - | - | - | - | - | - |
| marlin18 | ODUL | - | - | - | - | - | - |
| Saadetim33 | - | - | - | - | - | - | |
| Ebush_354 | - | - | - | - | - | - | |
| fyzanur | ODUL | - | - | - | - | - | - |
| Asyaca | - | - | - | - | - | - | |
| gulpinargul | - | - | - | - | - | - | - |
Hayır canım korunmuyodum ama civan perćemi çok iyi bir düzenleyici ama düşüğe yol açabilir bebek düşünüyorsan içme ozaman ama aslan pençesi de kullanabilirsin hem hamile kalmayı kolaylaştırıyor hemde oda düzenliyor üstelik düşüğe falan yol açmıyor benim bir arkadaşımın akrabası bu bitki sayesinde 10 yıl sonra hamile kalmış aslan pençesi süper bir bitki hamile kalmışmıydın derken evet 1defasında bu civanperçemi içtiğim sıralarda 1et parçası düşürmüştüm ama hamile kalmışmıydım hala meraktayım doktora sorduğumda rahim kendini temizliyor demiştiAnladım canım peki o sırada korunuyor muydun çünkü olur da o sırada gebelik oluşma olasılığı var mıdır çünkü o ihtimalde birki çaylarını tavsiye etmiyorlar

DARALMA TABLOMUZ

| SIRA | İSİM | YAŞ | BOY | BAŞL. KG | GÜNCEL KG | HEDEF KG |
| 1 | umutLatahzen | 27 | 1.74 | 81 | 79.9 | 70 |
| 2 | pembe hayaller | 20 | 160 | 64 | 60 | 55 |
| 3 | haeshin | 33 | 168 | 76.1 | 61.2 | 60 |
| 4 | abesle_istigal | 29 | 175 | 104.2 | 74.5 | 75 |
| 5 | Alya008 | 29 | 158 | 74 | 68.2 | 55 |
| 6 | Burcak41 | 20 | 160 | 53 | 52 | 47 |
| 7 | Ebush_354 | 27 | 1.60 | 84 | 83.2 | 60 |
| 8 | gogo2405 | 38 | 167 | 77.5 | 67.3 | 60 |
| 9 | zey zey | 26 | 170 | 60.7 | 56.6 | 56 |
| 10 | Dersaadet_ | 22 | 1.70 | 83.6 | 82.2 | 55 |
| 11 | AKovser | 21 | 155 | 57.0 | 54.0 | 48 |
| 12 | gulpinargul | 23 | 153 | 89 | 81.7 | 58 |
| 13 | Karkralicesi | 28 | - | 73.2 | 69 | 65 |
| 14 | tiffany20 | 20 | 163 | 60.0 | 52 | 50 |
| 15 | edsoff | - | - | 83 | 82.5 | - |
| 16 | marlin18 | 33 | 157 | 62 | 57.1 | 51 |
| 17 | azimli anne | 29 | 158 | 81 | 77.6 | 55 |
| 18 | fyzanur | 26 | 159 | 79.6 | 78.1 | 49 |
| 19 | Masalim_ | 26 | 162 | 87 | 87.7 | 77 |
| 20 | belindamm | 28 | 162 | 72 | 67 | 62 |
| 21 | Saadetim33 | 28 | 153 | - | 70.5 | 55 |
| 22 | naneli_sekerim | 21 | 170 | 78 | 75.1 | 70 |
canim bugun esas listeye dahil oldun, soylemeyi unuttum sana, cok tebrik ediyorum Burcakcim:)Cok giremiyorum ya kusura bakmayin lutfen. Haftaya vizelerim var ve bir dunya eksigim onlara bakiyorum derslere gitmemistim hep çıkıyor b işte
canim insanlar sadece takima girmiyor ki , bir suru baska topigede girip mesaj yaziyor olabilir.Olabilir canım ama saymaya gerek yokki mesela kişinin resminin üstüne tıkladığında mesaj sayısı yazıyo onu biryere not edip birsonraki haftanın mesaj sayısından düşünce ortaya çıkar kacmesaj yazdığı
canim zaman su gibi akip gececek, bak 2li rakamlara bir dusse diyorduk, simdi neredeyse askerlik bitti bitecek:)Dün son kez konuştuk galiba
Kendisi iyi çok şükür, ama telefonsuz geçecek bu 2 ay
Telefon yasaktı şimdi biraz daha düşmüşler bu işin üstüne, kimde telefon bulurlarsa cezası var 3 aydan 1 yıla kadar
2 ay habersiz nasıl geçecek düşün düşün çıkamıyorum içinden..
Canim Allah sana ve dileyen herkese hayirli, saglikli evlatlar versin, hep dualarimdasiniz....3. Yılın içindeyiz canım en baştan beridir korunmuyoruz ki zaten istesek de olmuyor söktürücü kullanmadan adet olamıyorum dolayısıyla gebelik ihtimali de olmuyor... Biz de bahçeci fulya da yapmıştık denememizi hatta transferimi Mustafa Bahçeci yapmıştı.. Şu anda 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyomuz var eğer onlar da olmazsa o zaman dediğin doktora da yönelebilirim canım tavsiyen için çok teşekkür ederim... Şimdi o denemeden çnce kilo vermeye çalışıyorum en azından 70 i görsem faydası olur diyorum..
cevizli sucuklar, sekerler:))Menu: sabah: ucgen peynir
Kibrit kutusu peynir
Salatalik
Domates
Acika
Tereyag
1 dilim ekmek
Ara: mandalina
Sade turj kahvesi
Oglen: tavuk yemegi 3 yk pilav
Aksam: kara lahana yemegi
Yogurt salata
Ekmek yok
Ara: cevizli sucuk
1 tane de cevizli seker![]()
gozunaydin canim benim:)Saolasın canım geldi çok şükür sürpriz yaptı dün yüreğime indiriyordu az kalsın :) sormadım ama en az 1 hafta kalır izmirden geliyor istanbula..
Hdp li milletvekilleri gözaltında ve Diyarbakırda patlama oldu provokasyonlara karşı önlem amaçlı ülkede internet yavaşlatılıyor sosyal medyaya hele hiç girilemedi sabahtan
aksam yemeklerimiz karnabahar salatasi haric birebir ayniymis bugun:))Sabah
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 üçgen peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Domates salatalık maydanoz
Öğle
1 kase kellogs
Akşam
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
Fırında tavuk patates
2 kaşık pilav
Haşlanmış karnıbahar salatası (limonlu)
Su
2.5 lt
Yarım saat yürüyüş
masallah Allah kabul etsin yardimlarinizi canim..Hepinize iyi geceler kizlar .yeni kınadan geldik.bebişi uyutuyom . unutmadan menümü yazayım . Bugün ödül günü .1 aydan beri cuma günleri camide lahmacun yapıp satiliyor. parasıyla genc kizlarimiz umreye gidecek insaAllah .bende 2 haftadir kızı uyutup yardima gidiyorum . gitmişken eve de alıyorum . .söyleyeyim de sonra menünde hep lahmacun var demeyin haaa
cok sagol kuzum :)Aldıklarını güle-güle giyin inşaAllah..
Kolay gelsin canım benim![]()
Deryaccim senden tekrar menu gormek ne guzel:)Sabah
Mihlama
Mor lahana
Maydanoz
Çay şekersiz
Ara:elma
Oglen: yayla çorbası 1.5 kase 1 dilim ekmek mor lahana yeşillik
Ara: Süt
SU: 2lt su
Anladım canım çünkü ben de hiç olmaz dediğim zaman bilmeden bir kimyasal gebelik geçirdim o sıra hastaydım astım ciddi derecede mshvetmişti antibiyotikler serumlar fln bir sürü ilaç kullanmıştım.. O yüzden sorayım dedim canım sağolasın aslan pençesini deneyebilirim o zamanHayır canım korunmuyodum ama civan perćemi çok iyi bir düzenleyici ama düşüğe yol açabilir bebek düşünüyorsan içme ozaman ama aslan pençesi de kullanabilirsin hem hamile kalmayı kolaylaştırıyor hemde oda düzenliyor üstelik düşüğe falan yol açmıyor benim bir arkadaşımın akrabası bu bitki sayesinde 10 yıl sonra hamile kalmış aslan pençesi süper bir bitki hamile kalmışmıydın derken evet 1defasında bu civanperçemi içtiğim sıralarda 1et parçası düşürmüştüm ama hamile kalmışmıydım hala meraktayım doktora sorduğumda rahim kendini temizliyor demişti
Pembis Hayaller canim bu hafta cuma zayiflama yarismasinin bireyselde 2.si olmussun.
Bizleri cok mutlu ettin, gururlandirdin,tebrik ediyorum guzelim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-130
Amin canım .Allah kabul etsin yardımlarınızı...
Ama hergün lahmacun yersen olmaz canım..
Güzel günlerde sağlıkla kullan cicilerini canımCanlar tahminim hepiniz uyudunuz..
Bugun hesapta cok birsey yapmadim ama gun bitti resmen.
Akini okula biraktim, ev hediyesi almaya gittim.
Ev hediyesi diye ciktim kendime hastanede giymelik, dogum pijamasi-geceligi, Akina ucuz yollu oyuncaklar aldim.
Cok gezdim ama okula zor yetistim.
Akin bugun cok iyiymis okulda, dunku tatil yaradi sukur kuzuma:)
Sonra eve geldik onu yatirdim, yemeklere giristim.
Aksam misafirlige gidecegiz ama ben bugun yemek yaptim ki yarina yemekle ugrasmayayim diye.
O bitti nasil acmisim ,unutmusum yemek yemegi tum gun,az evvel 1 kase corba ictim.
Simdide ustumu basimi hazirlayayim ,sacimi vs 1 saate esim gelir misafirlige gidecegiz.
Aksam cok gec vakitte donmezsek daralma tablosu ve , menu tablomuzu hazirlayacagim guzeller.
Cok yorgun olursam yarina insallah..
Hepinize iyi istirahatler, tatli ruyalar:)
Haa buarada bu hafta 5. olduk, tebrik ediyorum tum takimi:)
Tamam hocam verecemAlya008 kız sorma dün erkenden uyudum yine ya ne çok uyuyorum ben
Dahlia_ iyi olmana çok sevindim bitanem hep iyi gitsin inşallah :)
Yawrukush canım akının okulunun iyi geçmesine çok çok sevindim ,demekki kardeşini kıskanıyor sen ona sevgi gösterince morali düzeldi bebeğimin demekki oyy kıyamam ona ben :)
gogo2405 gonca abla sakın kaçamak yapma bu hafta gözüm üstünde , gaz maz neye ihtiyacın varsa depola bir yerden ben anlamam bu hafta en az 500 grm vereceksin
![]()
Tebrikler canımPembis Hayaller canim bu hafta cuma zayiflama yarismasinin bireyselde 2.si olmussun.
Bizleri cok mutlu ettin, gururlandirdin,tebrik ediyorum guzelim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-130
Günaydın demeden alintilari yazdım. Mutlu hafta sonları herkese. Yarın gün bende o yüzden bugün baya işim var pazara falan gidip gelicem ikramliklarimi yapıcam Neyse ki fazla çeşit yapmıyoruz lahmacun istiyoruz dışardan. Kendi yaptıklarımı yemesem olmaz ama kaçamak yapmak istemiyorum o yüzden ucundan azcık alıp yiyormuş gibi yapmayı planlıyorum zaten servis isleride var kolayca idare ederim sanırım.