• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam guzeller, nasilsiniz, hafta sonunuz nasil geciyor?:anneadayı:
Biz yeni uyandik gecmisi okudum, alintiladim, simdi kahvalti hazirlayacagim:kk77:
Bu arada Akin erken uyandi sabah, esimide uyandirdi, ben inatla uyumaya devam ettim:KK48:
Sonuc Ozge 1 saat daha fazladan uyur:rapci:
Cayi demlemisler baba ogul, ama kahvalti yok ortada, hemen hazirliyimm.:dondurma:
Seviyorum sizleri, geliciiimmm kahvaltidan sonra..:KK55:
Fekat film izleyecegiz kahvalti sirasinda gelisim azicik gec olabilurrrrr..:KK15:

Selam guzeller, nasilsiniz, hafta sonunuz nasil geciyor?:anneadayı:
Biz yeni uyandik gecmisi okudum, alintiladim, simdi kahvalti hazirlayacagim:kk77:
Bu arada Akin erken uyandi sabah, esimide uyandirdi, ben inatla uyumaya devam ettim:KK48:
Sonuc Ozge 1 saat daha fazladan uyur:rapci:
Cayi demlemisler baba ogul, ama kahvalti yok ortada, hemen hazirliyimm.:dondurma:
Seviyorum sizleri, geliciiimmm kahvaltidan sonra..:KK55:
Fekat film izleyecegiz kahvalti sirasinda gelisim azicik gec olabilurrrrr..:KK15:
Bol bol uyu özgecim 1 ay sonra o uyku eline geçmez :)))afiyet olsun

kaşarlı tost serbest mi valla mı:KK57::KK57::KK57: bende yarın yiyim ozaman yinede sorayımda özgeciğime sorun olmasın :-) Yawrukush Yawrukush
Canım tam buğday ekmeğiyle yap ama yağsız kaşar peynirini ince koy içine yada daha az kalorili olsun istiyosan kaşar yerine üçgen peynir de kullana bilirsin :dondurma:

benim aklıma gelen tostu bi bilsen :KK70: hayallerim yıkıldı şuan ne diye öyle düşüdüysem iyice saçmaladım :KK70: okul kantinlerindeki tostu düşünmüştüm bir an
Hehe hayallerin suyamı düştü kıyamam ozaman canım margarin yerine tereyağı kullan buğday ekmeğinin tostuda güzel oluyo

Back
X